rendezõ: David Fincher
szereplõk: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Anthony Edwards, Robert Downey Jr., Brian Cox, John Carroll Lynch, Chloe Sevigny, Elias Koteas
Én tegnap láttam és nagyon tetszett!
Zodiac / A Zodiákus (2007)
2007. november 25. 16:30
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline |
Sajnos a moziban megnézésrõl lecsúsztam, pedig szinte mindenki dícsérte a filmet. Majd pótolom valahogy.
2007. november 25. 19:15
Noni60 feet tall |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 3262 Azonosító: 27733 offline |
Huhúúú! Én is láttam, és tetszett is nagyon, meg is néztem mindjárt újra, és akartam is képeket feltölteni... csak valahogy elfelejtettem
Köszi Horgi, van ami még nem is volt meg ezek közül! (pl. az utolsó )
+ egy kis kiegészítés (nem csak Jake-kel ... mert azért mondjuk Downey se nézett ki akárhogy a filmben ):
Köszi Horgi, van ami még nem is volt meg ezek közül! (pl. az utolsó )
+ egy kis kiegészítés (nem csak Jake-kel ... mert azért mondjuk Downey se nézett ki akárhogy a filmben ):
2008. szeptember 01. 13:36
ency91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.06. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 8892 Azonosító: 38723 offline |
Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Anthony Edwards, Robert Downey Jr.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
marvellany
2008. szeptember 01. 15:59
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline |
Jó kis képek, bár én nem volta elájulva a filmtõl, vhogy jobbat vártam.
2010. május 30. 21:38
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline |
Rendező: David Fincher
Szereplők:
Jake Gyllenhaal - Robert Graysmith
Robert Downey Jr. - Paul Avery
Mark Ruffalo - Dave Toschi
Anthony Edwards - Bill Armstrong
Donal Logue - Ken Narlow
Dermot Mulroney - Marty Lee kapitány
Chloë Sevigny - Melanie
John Carroll Lynch - Arthur Leigh Allen
James Carraway - Shorty
Sorozatgyilkos szedi áldozatait San Franciscóban. A rendőrség képtelen a nyomára bukkanni, pedig a tettes üzeneteket küld több napilapnak is. Csak néhány rendőr, újságíró, köztük Paul Avery és egy halk szavú, tehetséges szerkesztőségi rajzoló, Robert Graysmith bízik abban, hogy megfejtheti a rejtélyes üzeneteket, melyek alapján a gyilkos a Zodiákus nevet kapta. Elszántan, vadul és szenvedélyesen üldözik ellenségüket. Kezdetben kötelességtudóan, később egyre inkább elvakultan, mígnem már maguk is az őrület határán járnak.
Szereplők:
Jake Gyllenhaal - Robert Graysmith
Robert Downey Jr. - Paul Avery
Mark Ruffalo - Dave Toschi
Anthony Edwards - Bill Armstrong
Donal Logue - Ken Narlow
Dermot Mulroney - Marty Lee kapitány
Chloë Sevigny - Melanie
John Carroll Lynch - Arthur Leigh Allen
James Carraway - Shorty
Sorozatgyilkos szedi áldozatait San Franciscóban. A rendőrség képtelen a nyomára bukkanni, pedig a tettes üzeneteket küld több napilapnak is. Csak néhány rendőr, újságíró, köztük Paul Avery és egy halk szavú, tehetséges szerkesztőségi rajzoló, Robert Graysmith bízik abban, hogy megfejtheti a rejtélyes üzeneteket, melyek alapján a gyilkos a Zodiákus nevet kapta. Elszántan, vadul és szenvedélyesen üldözik ellenségüket. Kezdetben kötelességtudóan, később egyre inkább elvakultan, mígnem már maguk is az őrület határán járnak.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
marvellany
2010. május 30. 21:48
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Nekem kicsit túl sok volt a szereplő, mármint egyszer ezt gyanúsították, aztuán azt, most erről a túlélőről, szemtanúról beszéltek, utána már másról, de csak visszatértek az első gyanúsítottra és egyszerűen nem tudtam megjegyezni a neveket, nem tudtam mikor kiről beszélnek. Még egyszer meg kell néznem, mert érdekes filmnek tűnik.
2010. május 31. 12:32
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Idézet (Fuller @ 2010.05.30. 21:48)
Nekem kicsit túl sok volt a szereplő, mármint egyszer ezt gyanúsították, aztuán azt, most erről a túlélőről, szemtanúról beszéltek, utána már másról, de csak visszatértek az első gyanúsítottra és egyszerűen nem tudtam megjegyezni a neveket, nem tudtam mikor kiről beszélnek. Még egyszer meg kell néznem, mert érdekes filmnek tűnik.
Robert Graysmith írta a könyvet, ami alapjául szolgált a filmnek. Tényleg kicsit kusza, de a könyv ismeretében nagyon jó a film.
Köszönöm a képeket.
2010. május 31. 16:54
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (nozso13 @ 2010.05.31. 12:32)
Robert Graysmith írta a könyvet, ami alapjául szolgált a filmnek. Tényleg kicsit kusza, de a könyv ismeretében nagyon jó a film.
Köszönöm a képeket.
Köszönöm a képeket.
Akkor lehet a könyvnek kéne neki látnom.
2010. május 31. 20:19
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Fuller @ 2010.05.30. 21:48)
Hasonlóan voltam én is, mikor néztem. Nagyon tetszett, csak ez a rengeteg szereplő és a sok név, plusz nagyon hosszú volt, megnézem én is még egyszer, ha lesz rá három órám...
2010. július 28. 01:45
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
Köszi a képeket.
Nagyon szeretem ezt a filmet Emlékszem, hogy mennyit toporzékoltam a DVD- ért anno
A történetét imádom, többféle zodiákus filmet is láttam, de biztos, hogy ez a legjobb.
Nagyon szeretem ezt a filmet Emlékszem, hogy mennyit toporzékoltam a DVD- ért anno
A történetét imádom, többféle zodiákus filmet is láttam, de biztos, hogy ez a legjobb.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.