The Big Bang Theory / Agymenők (2007 - 2019)
2010. augusztus 24. 17:08
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline |
Nagyon megszerettem, jó sorozat. Az elején nagyon idegesített, de egyik este elkezdtem nézni angolul és olyan jókat röhögtem, lehet a magyar szinkronnal volt bajom nem tudom, lényegtelen mostmár tetszik. Sheldon a kedvencem meg Raj. A képekért meg köszönet
2010. szeptember 23. 19:25
Alexa555visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.08.27. Hozzászólás: 167 Csatolások: 98 Azonosító: 8551 offline |
nem gondoltam volna, hogy 2 évadot végig tudok nézni másfél nap alatt ... rövid idő alatt rászoktam mint a gumimacira nekem is kell periódusos rendszeres zuhanyfüggöny!
http://www.youtube.com/watch?v=Ldkw1YE7J-o
http://www.youtube.com/watch?v=Ldkw1YE7J-o
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. szeptember 24. 09:30
Ez a kedvenc sorozatom és azt hiszem ezzel az évadnyitóval meg is van az új kedvenc részem.
2010. szeptember 24. 17:47
Köszi a képeket!
Eliza Dushku is fel fog tűnni az egyik részben, mint FBI ügynök. Na erre kíváncsi leszek!
http://www.fancast.com/blogs/2010/the-big-bang-theory/big-bang-theory-books-buffys-eliza-dushku/
Eliza Dushku is fel fog tűnni az egyik részben, mint FBI ügynök. Na erre kíváncsi leszek!
http://www.fancast.com/blogs/2010/the-big-bang-theory/big-bang-theory-books-buffys-eliza-dushku/
2010. október 05. 15:24
Én szabályosan beleszerettem ebbe a sorozatba és Sheldon a kedvencem. Imádom ahogyan beszél, hadar és okoskodik
Igazi geek show igazi geek-ek számára
Igazi geek show igazi geek-ek számára
2 felhasználónak tetszik:
raspberry,
Grace Benning
2010. november 14. 11:23
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Idézet (zoli007 @ 2010.11.11. 17:26)
4x08 "The 21-Second Excitation"
Nem volt rossz rész, csak egy picit levegőben lóg a vége
(mondjuk Amy karaktere egy picit furcsán fest még ennyi rész után is, nem nagyon hiányolnám, ha kivennék)
2011. február 24. 10:41
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Köszönet a képekért! Elég új rajongója vagyok a sorozatnak, és még csak az első két évadot láttam, de imádom! Sheldon a legjobb fej az egész csapatban, de Leonard is édes pofa. A legjobban a Sheldon-Leonard, Sheldon-Penny párbeszédeket szeretem. Szerintem ez egy zseniális sorozat. A szereplők viccesek, furcsák, de teljesen szerethetők, az alapötlet nagyon jó, a történet tulajdonképpen változatos. Igazi jó kis sitcom. A Jóbarátok óta szerintem a legjobb.
Mivel a párom is imádja és együtt nézzük, így kénytelen vagyok megvárni a szinkronos 3. és 4. évadot.
Mivel a párom is imádja és együtt nézzük, így kénytelen vagyok megvárni a szinkronos 3. és 4. évadot.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 24. 20:18
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.24. 10:41)
Köszönet a képekért! Elég új rajongója vagyok a sorozatnak, és még csak az első két évadot láttam, de imádom! Sheldon a legjobb fej az egész csapatban, de Leonard is édes pofa. A legjobban a Sheldon-Leonard, Sheldon-Penny párbeszédeket szeretem. Szerintem ez egy zseniális sorozat. A szereplők viccesek, furcsák, de teljesen szerethetők, az alapötlet nagyon jó, a történet tulajdonképpen változatos. Igazi jó kis sitcom. A Jóbarátok óta szerintem a legjobb.
Hmm, mivel láttam már így is- úgy is, én azt javasolnám, hogy ne várd meg a szinkronost, mert az eredeti hangokkal sokkal jobb (a szinkronos változatban Raj akcentusa teljesen hiányzik, ráadásul Sheldon eredeti hanghordozását sem tudták levenni teljesen)
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
smaszi
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.