Jennifer Love Hewitt - Black Bikini at Beach
2007. november 29. 00:06
Vegaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 177 offline |
Ennek mondjuk ellentmond a Ghost Whispererben produkált ruhatára. Az elmúlt két szezonban (ellentétben az elsõ szezonnal) rengeteg bõ, logó ruhát hord, olyat amiben nehéz megállapítani hogy éhezik valaki vagy 6 hónapos terhes.
Az ilyen ruhatár váltás egy karakter esetén nem véletlen. És még csak az se valószínû hogy bárki nélküle hozna ilyen döntést, tekintve hogy producer.
Az ilyen ruhatár váltás egy karakter esetén nem véletlen. És még csak az se valószínû hogy bárki nélküle hozna ilyen döntést, tekintve hogy producer.
Idézet(suzy182 @ 2007. November 28. - 20:02)
Szerintem nem az a lényeg hogy valaki hány kiló, hanem hogy jól érzi-e magát a bõrében!..és Õ szemmel láthatóan boldog így,hisz ha annyira zavarná az a pár kiló plusz, szerintem egy sztárnak nem nagy dolog leadni!
2007. november 29. 09:40
NocyMókuska |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.04. Hozzászólás: 324 Csatolások: 111 Azonosító: 12969 offline |
igen, a gw-ben is látszik hogy nem vékony és soha nem mutatják szinte egész alakosan!
Az a baj, hogy nem csak meghízott de tiszta narancsbõr is a combja.. hány éves 28?? ez elég szomorú, hogy vki 28 évesen így eltud asszonyosodni..!
Az a baj, hogy nem csak meghízott de tiszta narancsbõr is a combja.. hány éves 28?? ez elég szomorú, hogy vki 28 évesen így eltud asszonyosodni..!
2007. november 29. 10:56
Dexter Holland |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 1594 Csatolások: 0 Azonosító: 28236 offline |
Köszi.
2007. november 29. 11:00
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline |
Hát igen, kicsit elõnytelen ez a néhány kép.
De most õszintén: kirõl nem készültek fényképek egy-egy gyenge pillanatban? Elõnytelen helyzetben?
Egy-két képsorból ne vonjunk le következtetéseket. Lehet ez egy mélypont neki, amibõl kiláball nagyon gyorsan.
De most õszintén: kirõl nem készültek fényképek egy-egy gyenge pillanatban? Elõnytelen helyzetben?
Egy-két képsorból ne vonjunk le következtetéseket. Lehet ez egy mélypont neki, amibõl kiláball nagyon gyorsan.
2008. január 05. 13:47
Lena015visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 42512 offline |
Engem valahogy nem tudott érdekelni az hogy kövér e vagy vékony mert szerintem a mosolya és a vidámsága lehengerlõ és engem inkább az ragadott meg. Egyébként meg sztem bár igaz hogy a feneke nagy lett és nem olyan szép viszont a melle is vele együtt megnõtt tehát sztem a psiknak is örömet okoz!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.