Megkezdődött a cicaharc Selena Gomez és Bella Hadid között
2017. január 12. 22:13
Bellának is igaza van. De attól még hogy az exe, attól még randizhat vele Selena, még ha nem is a legjobb pasi, akit elképzeltem hozzá!
2017. január 13. 14:19
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Ja, hogy manapság a cicaharc kezdete az, ha valakit kikövetsz Instagramon? Régen az egy pofon volt.
Ennek a cikknek ismét semmi értelme sincs.
Ennek a cikknek ismét semmi értelme sincs.
2017. január 13. 14:42
Ha már szakítottak szerintem nincsen beleszólása...
2017. január 13. 18:39
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline |
Amugy Selenanak nagyon rossz izlese van he vagy en nem is tudom miert jonnek be neki az olyan fiuk akiknek be van esve a szemuk vagy mi es borostalyuk van Zedd-el is ugyan ez voltnem illenekossze eskesz oke h akulso nem szamit meg minden de ne h mar Sel egy ilyen pasas mellett koson ki lehet h megertik egymast meg szeretik meg minden de akkor is persze ez jobb mint h egy helyessel legyen de nincs megkoztuk az osszhang de egyatalan nem illenek ossze pfuuuuj '-' most csalodtam Selenaba Justin volt eddig a legjobb barki barmit mond Justintol jobbat ugyse fog kapni ha igy halad Szeletíta ......Persze jobbat is kaphatna Justintol de ahogy lattom uristen mi tortenik ezzel a csajjal ez amugy egyatalan az a lany aki en egykor a "kiralynom"-nek hivtam jo persze ez nem a vilag vege de en boldogabb lennek ha ezek ketten 80 meteres tavolsagot tartananak egymastol neee maaar uristen '-'
2017. január 13. 21:23
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Ez mióta számít cicaharcnak?
2017. január 13. 22:20
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline |
Féltékeny.De nagyon.De hát ők szakítottak akkor miért nem lépett már rég tovább?Ezt meg nagyon szánalmasnak találom hogy "kikövette Instagramon."Ja és szerintem már épp eleget foglalkoztak Selenával annyit anno most igazán hagyhatnák,Azzal van akivel akar és egyébként is aranyosak lennének együtt.
2017. január 14. 01:32
Már azt hittem, olvasok egy cikket valami kis izgi hajtépős, motorháztetőnek csapós bunyóról, erre már megint ez a gyerekes "kikövetlek, mert elvetted a volt páromat" a téma. Egyre jobban visszafejlődnek az emberek....
Aki pedig azt írta, hogy ha Selena boldog, akkor ő is, annál megnézném, hogy mennyire érezné jól magát, Selena párkapcsolati sikereitől, miközben ő maga meg pl. fagyoskodik és napok óta nem evett semmit
Aki pedig azt írta, hogy ha Selena boldog, akkor ő is, annál megnézném, hogy mennyire érezné jól magát, Selena párkapcsolati sikereitől, miközben ő maga meg pl. fagyoskodik és napok óta nem evett semmit
2017. január 14. 13:02
"Ha Selena boldog, én is az vagyok!"
A létező legh*lyébb mondat a világon. Komolyan, neked az szabja meg a boldogságodat, hogy Selena-nak milyen a párkapcsolati helyzete? Istenem, gyere le...
A létező legh*lyébb mondat a világon. Komolyan, neked az szabja meg a boldogságodat, hogy Selena-nak milyen a párkapcsolati helyzete? Istenem, gyere le...
2017. január 14. 16:50
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Hagyjad már magad,Bella...nem mindegy,hogy 6 milla dollárt vagy 7-et kapsz?
2017. január 14. 17:39
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline |
Bellának mi is is a baja? Ő az exe nem a pasija...
2017. január 14. 19:08
Majd akkor mondanám cicaharcnak a dolgot,ha egymás haját tépve üvöltöznének mint két elmerokkant...
2017. január 15. 15:34
Valahol azért meg lehet érteni Bellát is. Kellemetlen és bántó dolog lehet, mikor az egyik barátnőd összejön az exeddel, akivel nem is olyan régen mentetek szét.
2017. január 15. 21:05
Sosem értettem ezt a twitteren/instan kikövetlek témát. Az ovis gyerekek is érettebben viselkednek. Egyik az ha Bella így kiakad az azt jelenti hogy még érez valamit a srác iránt. A másik, hogy hagyja már őket békén ha Selena és The Weeknd együtt akarnak lenni akkor úgyis együtt lesznek. Egyébként én örülök annak, hogy végre talált valakit Selena.
2017. január 16. 16:31
Idézet (June @ 2017.01.15. 21:05)
Sosem értettem ezt a twitteren/instan kikövetlek témát. Az ovis gyerekek is érettebben viselkednek. Egyik az ha Bella így kiakad az azt jelenti hogy még érez valamit a srác iránt. A másik, hogy hagyja már őket békén ha Selena és The Weeknd együtt akarnak lenni akkor úgyis együtt lesznek. Egyébként én örülök annak, hogy végre talált valakit Selena.
A számból vetted ki a szót
2017. január 16. 20:18
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline |
egyetértek June-val
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.