Starity

Hivatalos! Ismét randizik Louis Tomlinson és Eleanor Calder

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 20. 22:25 #41
Katerina Kat
Katerina Kat
visszatérő vendég

StátuszZed is dead, baby, Zed is dead
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 299
Csatolások: 0
Azonosító: 255143
Drukk! Nagyon cukik együtt
2017. február 21. 15:19 #42
katherine0813
katherine0813
Hozzászólás: 597
Azonosító: 250792
Én is nagyon örülök, ha ez a hír igaz, mert nagyon szerettem őket együtt, de komolyan nagyon vicces és egyben szánalmas, amit a Larry shipperek leművelnek, és nem csak ezen az oldalon. Ha szeretnék ezek a "rajongók" Harryt és Lout, akkor nem írnák folyton oda az "érveket" Louis melegségével kapcsolatban. És, ha az? És, ha nem az? Ezt csak ő tudja, senkinek semmi köze hozzá. És, ha szereti Elt? És, ha csak egy fedősztori? Kinek mi köze ehhez?
Abbey Wolf: te pl. honnan tudsz arról a "szerződésről"? Esetleg Lou, Eleanor vagy Simon mondta neked? Na látod.
Na és te, f.petra? Te honnan vagy akkor ennyire biztos abban, hogy Louis homoszexuális? Ezt is talán ő mondta neked? Tudtommal Harryvel se tett soha olyat, amiből erre lehetne következtetni, sőt senkivel. Adtak egymásnak puszit. Azta. Két srác, akik nagyon jó barátok és puszit meg ölelést adnak egymásnak. Tuti melegek. Sőt, az összes srác, aki valaha megpuszilt egy másikat az. Miért kell mindenbe belelátni dolgokat? Ha meleg akkor meleg. Neked az életed mivel lesz több, ha ez valós állítás? Vagy éppen, ha valóban hetero. Akkor az életedet ez miben befolyásolja ez negatív irányba? Pontosan. Emberek, nőljünk már fel, hogy ne mások szexualitása legyen mindennapi témánk. Szeressük Louis-t, mert jó a zenéje, mert helyes, vagy épp utáljuk őt emiatt, olvasgassunk a mindennapi életéről cikkeket, de ne próbáljuk a remek kis tényeinken alapuló spekulációinkat másokra erőltetni
2017. február 21. 20:38 #43
ToxyFoxy
ToxyFoxy
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 260565
Imádlak Louis, de azt hittem okosabb vagy....
1 felhasználónak tetszik: Yuri Stylinson
2017. február 22. 12:50 #44
RenaXx
RenaXx
visszatérő vendég

StátuszSm;)e !!
Hozzászólás: 253
Azonosító: 206336
tökjó.. hát nagyon kellett felcsinálni egy nőt aztán egy másikkal még összejönni... talán vele kellett volna maradni és hűségsnek lenni
2017. február 24. 19:35 #45
überA
überA

Státusz“Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.”
Hozzászólás: 1323
Csatolások: 404
Azonosító: 257618
Hát pwdig szerintem Danielle-el jobban össze illettek :/ Na de mindegy ő élete ő ő éli <3
2017. február 25. 14:56 #46
- törölt felhasználó -    
Eléggé kamu szaga van. :--(
2017. március 04. 10:46 #47
b.m13
b.m13
új tag

StátuszThere is no such thing is a fat girl. Every girl is beautiful on her own way. NH
Hozzászólás: 30
Azonosító: 245600
En szemely szerint orulok hogy ujbol egymasra talaltak. Barki barmit mond az en szememben mindig is ok voltak a tokeletes par. Daniellet is szerettem mivel az egyik kedvenc szinesznom de attol hogy szakitottak es elotte Louisnak lett egy fia meg nem minosul ferfi kurvanak. Egesz eleteben harom lannyal jart de ebbol egy nem is volt komoly csak egy ferde ejszaka ami szerintem sok atlagos embernek is becsuszik nem kellene ezert elitelni. Eleanorral harom evig Daniellel par honapig volt egyutt... ez barhogy szamolom ket kapcsolat ami a mai vilagban teljesen normalis sot meg kevesnek is szamit. biggrin.gif A Larrys ugyrol pedig nem is mondok semmit. Attol hogy sok lany testvere van meg nem buzul be senki sot inkabb megtanulja tisztelni a noket mert veluk nott fel. En inkabb tisztelem Louis Tomlinsont es felnezek ra mert jo ember!
2017. március 04. 10:52 #48
b.m13
b.m13
új tag

StátuszThere is no such thing is a fat girl. Every girl is beautiful on her own way. NH
Hozzászólás: 30
Azonosító: 245600
F. Petra... arra nem gondoltal hogy Louis azert teeetelte mert esetleg de csak esetleg van humorerzeke es poenosnak talalta? En is siman tweeteltem volna egy ilyen szoveget ha tetszik. Nem feltem volna hogy masok azt fogjak hinni rolam hogy leszbi/buzi vagyok mert akik ismernek azok tudjak mi az igazsag akik pedig nem azoknak hol erdekel a velemenye? Louis tudja magarol hogy nem homokos ahogy azok is akik fontosak neki. Ennyi neki boven eleg elhiheted!
2017. március 04. 16:20 #49
K_Lexa
K_Lexa
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 261601
"Kár" hogy hazugság az egész.
2017. március 04. 16:22 #50
K_Lexa
K_Lexa
új tag
f.petra ❤ annyira jó, hogy valaki itt is tisztában van ag igazsággal!
2017. március 04. 17:11 #51
K_Lexa
K_Lexa
új tag
Larry is f*cking REAL, aki nem hiszi el, annak ajánlom szives figyelmébe -freddieismyqueen- videóit. HÁTHA AKKOR megvilágosodik.
2017. augusztus 24. 21:35 #52
Yuri Stylinson
Yuri Stylinson
visszatérő vendég

Státuszshe's a nasty one
Hozzászólás: 199
Csatolások: 3
Azonosító: 266027
Idézet (f.petra @ 2017.02.20. 07:36)
"TV just lies, they just manipulate the truth
What you need to understand is the Government runs the news
So is it true XXXX fathered a baby?
I don't really think so, if you ask me he don't like ladies
Could have been Harry, yeah, I bet it was Harry" ..... Ennek a számnak az előadóját tweetelte Louis pár napja... Aztán hirtelen felbukkan elenour... Remélem két év múlva megcsalja felkoppint egy nőt aztán kezdődik előről a történet... Lassan már véget kéne vetni ennek. Miért kell beállítani egy borzasztó,nőfaló embernek aki nem foglalkozik a fiával és akinek nincs semmi tisztelete a nők iránt? Louis Tomlinson négy nő mellett nőtt fel. Olyan nehéz elhinni,hogy nem nőgyűlölő hanem a férfiakat szereti és már 6 éve egy rákényszerített szindarabban él?

Hú de adlak thumbup2.gif meghajolo.gif
2017. augusztus 24. 21:39 #53
Yuri Stylinson
Yuri Stylinson
visszatérő vendég

Státuszshe's a nasty one
Hozzászólás: 199
Csatolások: 3
Azonosító: 266027
Idézet (b.m13 @ 2017.03.04. 10:52)
F. Petra... arra nem gondoltal hogy Louis azert teeetelte mert esetleg de csak esetleg van humorerzeke es poenosnak talalta? En is siman tweeteltem volna egy ilyen szoveget ha tetszik. Nem feltem volna hogy masok azt fogjak hinni rolam hogy lszbi/bzi vagyok mert akik ismernek azok tudjak mi az igazsag akik pedig nem azoknak hol erdekel a velemenye? Louis tudja magarol hogy nem homokos ahogy azok is akik fontosak neki. Ennyi neki boven eleg elhiheted!

Oké lehet hogy te nem találod ezt a témát komolynak és viccelődnél vele, de van aki tesz bele némi jelentőséget (lásd Louis) nunchaku.gif
2018. június 18. 11:38 #54
CSHMR
CSHMR
visszatérő vendég
Hozzászólás: 203
Azonosító: 262559
Nos..ha még mindig a Larryzés megy.
Harry nyíltan támogatja a melegeket. Ha az lenne, valószínűleg már felvállalta volna.
Ha pedig Loui lenne az, nem hiszem, hogy hagyná, hogy bárki is évekig belekényszerítse olyan kapcsolatokba, amiket ő nem akar.
Vagy úgy gondoljátok, hogy a kisfia is csak egy állsztori?
Vagy részegen hirtelen heteroszexuálissá változik? Esetleg teliholdanként, vagy mi? :'D

Lássátok már be, hogy Larry csak mint FRIENDship létezik/létezett.
Ami olyan bizalommal rendelkezett, hogy a kamerák és a nyilvánosság előtt is mertek egymással hülyéskedni.
Ha a pusziról szól a dolog, Hazz Jamest is szájon puszilta, ahogy James is Harryt. Pedig Jamesnek családja van. Úúú, tuti az is csak kamusztori, és ez egy szerelmi háromszög.:'D
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok