Az Instagram igyekszik biztonságosabbá tenni a felhasználást, így érkeznek az elhomályosított képek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cenzúrázzák az Instagramot is hamarosan
2017. március 25. 12:46
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Felesleges. Ha valaki kíváncsi egy tartalomra, attól még megnézi, épp mint a többi "elmúltam tizennyolc éves" jelzésnél. Én sem múltam el, mégis, ha érdekel valami, megnézem. Ennyi.
2017. március 25. 13:09
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Ariella2001 egyetértek. Felesleges, ha az interneten klipekben megnézhetik a kisgyerekek is. A nevelést nem itt kell elkezdeni.
2017. március 25. 13:40
Egyetértek az előttem szólókkal... + szerintem nagyon idegesítő lesz ha görgetsz az instagramon és kb minden képhez ezt fogja kiadni...( jó nyilván azért nem mindegyikhez de kb bármelyik képben lehet találni valami olyat ami valakinek sértő lehet vagy nem tetszik...)
2017. március 25. 14:03
Van egy olyan érzésem, hogy Kylie Jenner-nek nem sok fedetlen fotója lesz, akkor
Egyetértek azzal, amit előttem leírtak, ettől nem fogják kevesebben megnézni. Ha valakit érdekel, úgyis rámegy, mindegy, hogy milyen homályosítást vagy korhatár jelzést aggatnak rá. Akit meg alapjáraton nem érdekel az ilyen, az így se, úgyse megy rá.
Egyetértek azzal, amit előttem leírtak, ettől nem fogják kevesebben megnézni. Ha valakit érdekel, úgyis rámegy, mindegy, hogy milyen homályosítást vagy korhatár jelzést aggatnak rá. Akit meg alapjáraton nem érdekel az ilyen, az így se, úgyse megy rá.
2017. március 25. 14:49
Teljesen feleslegesen csinálják ezt, az ilyen felhívás csak még kíváncsibbá teszi az embert. Így is, úgy is látni fogja a tartalmat...
2017. március 25. 15:09
Nekem is pontosan az jutott eszembe, hogy mekkora hülyeség, mert úgyis mindenki meg fogja nézni, sőt, még kíváncsibbak lesznek.
Egyébként nem beszélhetünk itt annyira "kis" gyerekekről... vagyis gondolom én jóhiszeműen.
Egyébként nem beszélhetünk itt annyira "kis" gyerekekről... vagyis gondolom én jóhiszeműen.
2017. március 25. 15:37
Nem látom ennek sok értelmét. Aki meg akarja nézni az adott videót/fotót, az megteszi. Aki nem, az meg úgy is feljebb vagy lejjebb görget.
2017. március 25. 16:21
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline |
Nem hülyeség. igen, mindenki meg fogja nézni, de legalább tudja, hogy olyan tartalmat fog látni.
2017. március 25. 19:39
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline |
Szerintem jó ötlet
2017. március 25. 20:02
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline |
Remek ötlet, csak arra vagyok kiváncsi milyen tartalmak kerülnek majd elhomályosításra, illetve mi alapján döntenek majd erről. Mert pl. a meztelenség egy olyan dolog, ami lehet indiszkrét és romboló hatású, de lehet diszkrét és művészies is, de minden más témában ugyanezt gondolom. Tehát a képek célja a nem mindegy szerintem. Emellett pl. nem szívesen látok gyilkolt állatokról képeket mert enyhén szólva megzavarják a nyugalmamat, de ha a kép célja az állatvédelemre való felhívás, akkor mégiscsak lehet hasznos, ha az emberek látják és kilépnek a komfortzónájukból.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.