Ezt a topicot azért nyitottam hogy beszéljük az olvasási szokásainkról.
Biztos sokan ezt unalmasnak tartják de azért remélem hogy vannak itt olyanok akik szeretnek olvasni.
Én például nem nagyon szerettem amíg meg nem találtam a nekem való könyvet:
Hugh Laurie - A balek
Egy jó kis krimi történet angol hummorral ízesítve.
Ajánlom mindenkinek mert tényleg nagyon jó könyv!
Csak az iskolai szünetekben veszem elõ de így is nagyon hamar olvasom mert nem tudom lettenni. Nem is gondoltam hogy ilyen velem történhet
Vannak persze akik furán néznek rám hogy szünetekben olvasok de ez egyáltalán nem ciki vagy égõ.
Mi a véleményetek?
Olvasol?
2007. december 11. 16:40
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline |
16 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
nicol bellox,
Rihannna,
TheBella,
kethrine,
CandUs,
Lilyrose,
Black Hearth2,
Lilyrose,
BlackRose69,
Nina 10,
gabesz016,
Dorinadd,
Lucky5,
Kimchi Chan,
NiceandCute
2007. december 11. 16:58
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline |
Én szoktam. Bár már nem olvasok annyit mint a gimiben, mostanában max este a kádban olvasgatok.
Addig én sem szerettem amíg el nem kezdtem Stephen Kingtõl a Ragyogást. Aztán jött a többi. Sokszor jobbak a könyvei mint a belõle készült filmek, tisztelet a kivételnek.
A balekot én is olvasom, már majdnem végeztem vele, tetszik, jókat lehet rajta röhögni.
Addig én sem szerettem amíg el nem kezdtem Stephen Kingtõl a Ragyogást. Aztán jött a többi. Sokszor jobbak a könyvei mint a belõle készült filmek, tisztelet a kivételnek.
A balekot én is olvasom, már majdnem végeztem vele, tetszik, jókat lehet rajta röhögni.
2007. december 11. 16:59
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Idézet(Horgi @ 2007. December 11. - 16:40)
Ezt a topicot azért nyitottam hogy beszéljük az olvasási szokásainkról.
Biztos sokan ezt unalmasnak tartják de azért remélem hogy vannak itt olyanok akik szeretnek olvasni.
Hugh Laurie - A balek
Csak az iskolai szünetekben veszem elõ de így is nagyon hamar olvasom mert nem tudom lettenni. Nem is gondoltam hogy ilyen velem történhet
Vannak persze akik furán néznek rám hogy szünetekben olvasok de ez egyáltalán nem ciki vagy égõ.
Mi a véleményetek?
Hugh Laurie - A balek
Mi a véleményetek?
Ez az iskola olvasás nekem is tetszene, sztem egyáltalán nem égõ, csak én szünetekbe sajnos nem érek rá erre. De a buszon rendszeresen elõveszem az éppen aktuális könyvemet.
Most éppen Laurell K. Hamilton Anita Blake sorozatából olvasom a Véres Csontokat , és eddig imádom! Ajánlom mindenkinek, isteni jó könyvek!
1 felhasználónak tetszik:
Musegirl
2007. december 11. 16:59
Crowutolsó csillagharcos |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 456 Azonosító: 445 offline |
Én minden nap olvasok, már vagy 20 éve. Olyan 6-8 éve már kizárólag csak történelemmel, és zömmel hadtörténettel foglalkozó könyveket, természetesen dokumentarista stílusban, nem regényeket.
Elõtte persze én is végigjártam az "olvassunk ki minden Leslie L. Lawrence, Alistar MacLaine...stb sztárírók könyveit" utat, és nem is voltak rosszak, de most már valahogy nem tudnék nem tényszerû könyveket olvasni.
Elõtte persze én is végigjártam az "olvassunk ki minden Leslie L. Lawrence, Alistar MacLaine...stb sztárírók könyveit" utat, és nem is voltak rosszak, de most már valahogy nem tudnék nem tényszerû könyveket olvasni.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2007. december 11. 17:10
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Persze.
Sajnos kevesebbet, mint régen, általában lefekvéskor-elalvás elõtt, vonaton, esetleg hétvégén napközben. Csak most ugye megint a tankönyvek az aktuálisak.
Sajnos kevesebbet, mint régen, általában lefekvéskor-elalvás elõtt, vonaton, esetleg hétvégén napközben. Csak most ugye megint a tankönyvek az aktuálisak.
2007. december 11. 17:15
derczeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 18084 offline |
Én álltalában humoros könyveket olvasok, kedvencem Nick Hornby, de most olvasom Horváth Gergelytõl A szív útjait. Nagyon jó könyv és elgondolkodtató.
Cím alapján szerelmesesnek tünhet, de nem az.
Cím alapján szerelmesesnek tünhet, de nem az.
2007. december 11. 17:21
Amióta megtanultam olvasni, falom a könyveket, bár az elmúlt három évben csökkent a tempóm. *az a fránya netfüggõség ... meg a tankönyvek * Jelenleg Steven Saylor Gordianus-sorozatát olvasom, kellemes krimik ókori római környezetben. Az író történész (a lelkiismeretes és alapos fajtából), hitelesen és érzékletesen mutatja be a korabeli életet.
Jók is ezek az ismeretterjesztõ/szakmai könyvek. Idõnként nekem is vannak "foglalkozzunk a tényekkel" korszakaim (tavasszal a kultúrtörténettel szórakoztam), de egy idõ után mindig azt érzem, hogy szükségem van arra, hogy egy jó regény elvarázsoljon. Olyankor félredobom az aktuális fejtágítót, és elõkapom valamelyik bespájzolt kedvencemet. Agatha Christie pl. tökéletesen ki tud kapcsolni.
Idézet(Crow @ 2007. December 11. - 16:59)
de most már valahogy nem tudnék nem tényszerû könyveket olvasni.
Jók is ezek az ismeretterjesztõ/szakmai könyvek. Idõnként nekem is vannak "foglalkozzunk a tényekkel" korszakaim (tavasszal a kultúrtörténettel szórakoztam), de egy idõ után mindig azt érzem, hogy szükségem van arra, hogy egy jó regény elvarázsoljon. Olyankor félredobom az aktuális fejtágítót, és elõkapom valamelyik bespájzolt kedvencemet. Agatha Christie pl. tökéletesen ki tud kapcsolni.
2007. december 11. 17:44
gandalfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.22. Hozzászólás: 203 Csatolások: 1232 Azonosító: 23527 offline |
Mostanában háborús regényeket olvasok, azon belül is fõleg Sven Hasselt. Alapvetõen fantasyn meg II. világháborús könyveken nõttem fel, de azért olvastam Wass Albertet és Rejtõt is rengeteget.
2007. december 11. 17:52
Én nagyon szeretek olvasni,kedvencem Leslie L Lawrence.
Most éppen a Fátyol mögött c. könyvet olvasom, amit egy arab hercegnõ írt az életérõl. Izgalmas.
Legutóbb pedig Robert Merle: Mesterségem a halál c. könyvet olvastam.
Most éppen a Fátyol mögött c. könyvet olvasom, amit egy arab hercegnõ írt az életérõl. Izgalmas.
Legutóbb pedig Robert Merle: Mesterségem a halál c. könyvet olvastam.
2007. december 11. 18:37
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet(Mia @ 2007. December 11. - 16:59)
Most éppen Laurell K. Hamilton Anita Blake sorozatából olvasom a Véres Csontokat , és eddig imádom! Ajánlom mindenkinek, isteni jó könyvek!
Én szinte állandóan olvasok valamit. Ha nem könyvet, akkor újságot, de nekem kell hogy legyen valami amivel le tudom foglalni magam...
Az Antita Blake sorozatot én is olvasom, most fogok nekikezdeni a 9-10-11. könyveknek...
... de csak miután befejeztem A Balek címû könyvet.
2007. december 11. 18:48
Idézet(Mia @ 2007. December 11. - 18:42)
Csak itt, csak most és csak neked. Egye fene.
... akkor azokat, meg igen sok szakmai könyvet.
2007. december 11. 18:49
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline |
Hogyne...most épp tankönyvet. Amúgy meg mindenfélét, amihez épp kedvem van. A vizsgák után Stefan Zweig Stuart Mária és Marie Antoinette c. könyveinek szeretnék nekiveselkedni. Meg a Pillangónak. Csak lenne már február.
2007. december 11. 18:51
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline |
Idézet(Aribeth @ 2007. December 11. - 17:21)
Jelenleg Steven Saylor Gordianus-sorozatát olvasom, kellemes krimik ókori római környezetben.
Izgisen hangzik...felírtam magamnak.
2007. december 11. 18:51
Sajnos én is fõleg csak tankönyvet...egyenlõre. De amúgy, képregények, újságok minden mennyiségben.
2007. december 11. 18:55
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline |
Kicsi korom óta sokat olvasok. Sajna mostanság nem sok idõm jut rá.
Most ezt olvasom :
http://www.fo.hu/hu/konyv/szepirodalom/fel...szolj_emlekezet
Ja, ezt meg nemrég fejeztem be, másodjára:
http://mek.oszk.hu/00200/00294/
Most ezt olvasom :
http://www.fo.hu/hu/konyv/szepirodalom/fel...szolj_emlekezet
Ja, ezt meg nemrég fejeztem be, másodjára:
http://mek.oszk.hu/00200/00294/
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.