Olvasol?
2008. február 02. 15:45
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline |
Könyvet már ritkán. Inkább használati útmutatók, interneten ami érdekel, híreket, meg újságokat olvasok
2008. február 03. 13:42
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline |
épp Verne Gyula heteket tartok,jelenleg a "Storitz Vilmos titkát" olvasom, idáig nagyon tetszik, nehezen tudom letenni
még ezek várnak elolvasásra:
A czet vadászok, az új hazában ill. várkastély a kárpátokban
ezzel páhuzamosan néha néha beleolvasok Friderikusz Sándor: szigorúan nyilvános c. könyvébe, ezt viszont véletlenül láttam meg egy antikváriumban és nem akartam otthagyni interjúkönyv 1987-bõl olyan nevekkel mint Hernádi Judit, Jászai Joli néni, Phol Ferenc megszállott levelezõ ill. Dr. László Ferenc, a hipofízis botrány fõszereplõje...érdekes.
még ezek várnak elolvasásra:
A czet vadászok, az új hazában ill. várkastély a kárpátokban
ezzel páhuzamosan néha néha beleolvasok Friderikusz Sándor: szigorúan nyilvános c. könyvébe, ezt viszont véletlenül láttam meg egy antikváriumban és nem akartam otthagyni interjúkönyv 1987-bõl olyan nevekkel mint Hernádi Judit, Jászai Joli néni, Phol Ferenc megszállott levelezõ ill. Dr. László Ferenc, a hipofízis botrány fõszereplõje...érdekes.
2008. február 28. 10:47
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet(Death_Dark_Angel @ 2008. January 4. - 19:33)
Most ezt olvasom: Clive Barker - Korbács
Kedvenc könyvem.
Jelenleg Dean R. Koontz - Az éj városa (a Frankenstein trilógia második része) van soron, de már egy ideje nem vettem kézbe, pedig jó a sztori és ez a könyv is az.
Régebben sokat olvastam, manapság már kevesebbet (persze a 100% Fradi kötelezõ ). Kedvenc íróim: Clive Barker (csak 1-2 itthon megjelent könyve nincs meg), H.P. Lovecraft (mind a 3 összes mûvek és még néhány novelláskötet, de neten is rengteg írása van), Dean R. Koontz (sok könyve megvan), Raoul Renier (Kornya Zsolt -sajna csak 2 könyv, de van még pár novella), E.A. Poe (Összes versek, plusz novellák), rejtõ Jenõ (szintén sok kötet), de imádom a Terminator könyveket is (most már Halálosztó 2029, azt hiszem), bár már több is ottmaradt kölcsönben pár embernél (). Tehát lényegében a horror-fantasy vonal a kedvencem, de szeretem a sci-fit is (például Silverberg Üvegtorony címû könyvét nagyon ajánlom, vagy a Holnap Történt címû antológiát, kiváló válogatás!) és úgy általában mindent, csak jó legyen. Például Dan Browntól is olvastam egy könyvet, A megtévesztés fokát, ami tényleg jó, de régen szerettem az X-Aktás könyveket is, szeretem a titkokról, UFO-król, hasonlókról szóló írásokat is (például Titkos Társaságok, vannak benne érdekes dolgok ), vagy éppen Umberto Ecot, akitõl a Rózsa neve nehéz olvasmány, de nagyszerû élmény. Vagy ott van Robert Merle, akitõl a Madrapur zseniális, a Mesterségem a halál pedig elgondolkoztató és roppant érdekes.
Csak egy a baj a könyvekkel, rohadt drágák... Ezért van az, hogy manapság inkább leárazott vagy régi könyveket veszek, vagy ha esetleg fent van a neten pdf-ben vagy valahogy, akkor onnan szedem le, mert pofátlanul sokat kérnek a jobbakért.
2008. február 28. 11:05
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline |
Idézet(Necros @ 2008. February 28. - 10:47)
Például Dan Browntól is olvastam egy könyvet, A megtévesztés fokát, ami tényleg jó, de régen szerettem az X-Aktás könyveket is, szeretem a titkokról, UFO-król, hasonlókról szóló írásokat is (például Titkos Társaságok, vannak benne érdekes dolgok )
Régebben én is nagyon sok UFO-s könyvet elolvastam, emlékeim szerint a legmegrázóbb talán az a könyv volt, melynek alapja a híres UFO boncolásos kép volt, mely szerint az amerikaiak birtokában van vagy vannak UFO holtestek és rendszeres kutatásokat végeznek a holltesteken a föld alatt. , de olvastam a Bermuda-háromszög rejtélyérõl, és hát az X-aktás könyvek nálam is kihagyhatatlanok voltak
2008. február 28. 12:48
kitt01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.10. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 37 Azonosító: 5209 offline |
Most egy kis fantazy megy.régi könyvek még 1992-bõl!
Margaret Weis & Tracy Hickman:Dragon Lance Krónikák
1,Az õszi alkony sárkányai
2,A téli éj sárkányai
3,A tavaszi hajnal sárkányai
4,A nyári tûz sárkányai
Margaret Weis & Tracy Hickman:Dragon Lance Krónikák
1,Az õszi alkony sárkányai
2,A téli éj sárkányai
3,A tavaszi hajnal sárkányai
4,A nyári tûz sárkányai
2008. február 28. 13:24
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Itt tetszenek valakinek Robert Jordan írásai? Én kaptam régen egy Jordan könyvet, de csak az elsõ néhány oldalon tudtam magamat átrágni, utána hagytam a fenébe, nagyon untam, száraz volt a szöveg. Azóta sem vettem magamon erõt, hogy adjak neki még egy esélyt, szerintetek megérné? A Mennyei Tûzrõl van szó, ami már az ötödik kötet a sorozatban.
2008. február 29. 08:32
Miloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.13. Hozzászólás: 87 Csatolások: 11 Azonosító: 16459 offline |
Nemrég olvastam egy nagyon kedves könyvet:
Jean-Dominique Bauby : Szkafander és Pillangó címmel. És annyira megfogott, hogy úgy éreztem: a filmedapatációt is meg kell nézni. Nem bántam meg! SÕT! Féltem mindig is, hogy egy könyv alapján készült film nem lehet olyan jó, mint eredetiben. De a rendezõ nagyon ügyesen fogta meg e lényeget, és talán kell is a kettõ együtt, hogy egészt alkossanak. (nem mellesleg 4 oscar jelölése is volt a filmnek).
Nem akarom lelõni a könyv sztoriját, de hogyan próbál meg egy olyan ember a külvilággal kapcsolatot tartani, akinek szinte az egész teste lebénult, de az elméje teljesen ép, és szárnyal . . . mint a pillangó
Jean-Dominique Bauby : Szkafander és Pillangó címmel. És annyira megfogott, hogy úgy éreztem: a filmedapatációt is meg kell nézni. Nem bántam meg! SÕT! Féltem mindig is, hogy egy könyv alapján készült film nem lehet olyan jó, mint eredetiben. De a rendezõ nagyon ügyesen fogta meg e lényeget, és talán kell is a kettõ együtt, hogy egészt alkossanak. (nem mellesleg 4 oscar jelölése is volt a filmnek).
Nem akarom lelõni a könyv sztoriját, de hogyan próbál meg egy olyan ember a külvilággal kapcsolatot tartani, akinek szinte az egész teste lebénult, de az elméje teljesen ép, és szárnyal . . . mint a pillangó
2008. február 29. 10:06
Hocsikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.28. Hozzászólás: 413 Csatolások: 2 Azonosító: 756 offline |
Dan Brown - A da Vinci-kód
Dan Brown - Angyalok és Démonok
Dan Brown - Digitális erõd
Pont így sorrendben is
De Digitális erõd annyira nem fogott meg, mint az elõzõ 2 könyve...
Majd ha elolvastam nekikezdek megint a Harry Potter sorozatnak
Dan Brown - Angyalok és Démonok
Dan Brown - Digitális erõd
Pont így sorrendben is
De Digitális erõd annyira nem fogott meg, mint az elõzõ 2 könyve...
Majd ha elolvastam nekikezdek megint a Harry Potter sorozatnak
2008. április 29. 14:06
Most olvastam ki Stephen King: Carrie-t.
Nagyon tetszett.
Nagyon tetszett.
2008. április 29. 19:02
raffy |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 06.11.03. Hozzászólás: 724 Csatolások: 1266 Azonosító: 19659 offline |
Én most éppen John Fowles A Lepkegyüjtõ címû könyvét olvasom.
Azután pedig John Steinbeck - Egerek és Emberek fog következni.
Számomra azért a nagy kedvenc Christopher Hilton - Ayrton Senna Az utolsó kanyar!
Azután pedig John Steinbeck - Egerek és Emberek fog következni.
Számomra azért a nagy kedvenc Christopher Hilton - Ayrton Senna Az utolsó kanyar!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.