Olvasol?
2013. augusztus 07. 14:09
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Hát...itt is jó sokszor lehet olvasni,hogy egy csomóan csak szjégét olvasnak.Ami szerintem elég vicces,mert tényleg sokaknak az szjégé volt az első könyv amit olvastak,de én speciel büszke vagyok rá,hogy az első könyv amit életemben olvastam az Stephen King egy akkori könyve volt.Jelenleg pedig Stephen King-A mobil-ját olvasom
2013. augusztus 08. 13:41
spilerveszély lehetséges
Akkor most egy óriási fangirlingnek leszünk szemtanúi. Na, hol is kezdjem.. Ugye, azt tudni kell, hogy én halálosan imádom a The Hunger Games trilógiát, tényleg, nagyon nagy fanatikus vagy. A Catching Fire-t már tűkön ülve várom, minden nap megnézem vagy tízszer az előzeteseket, képeket, minden kis egyebet, és unokatestvérem is ugyanolyan mániákus mint én, szóval a szülinapjára ő Suzanne Collins-tól a Futótűz és a Kiválasztott c. könyvet kérte. 4 nap alatt el is olvasta, én már teljes extázisban voltam, hogy végre én is olvashassam, és hát mit mondjak? Konkrétan egy nap alatt befaltam az egész könyvet. Este, mikor már nyugiban voltam, csak nyolcvan oldalt tudtam olvasni, mert a telefonom lemerült és nem tudtam vele világítani, de másnap délelőtt csakis a könyv volt a kezemben, mindenhol. Konyhában, fürdőben, wc-n, erkélyen.. Mindenhol. Tudom, most jön az elcsépelt szöveg, de én tényleg nem tudtam letenni a kezemből a könyvet, olyan volt mintha pillanatragasztóval odaragasztották volna a kezemhez. Imádtam falni a sorokat, és úristen, könyvön keresztül is beleszerettem Finnick-be, mikor meg megláttam a képét akkor hát ajjaj. Kiszemeltem magamnak megint egy embert. Eggyel több, mit számít. Peeta-t annyira, de annyira sajnáltam, és amikor Cinna meghalt olyan zokogásban törtem ki, hogy tesóm nem értette, mi bajom volt. És amikor Gale-t megkorbácsolták, hát jesszumpepi. Egyik mondata sem unalmas, hihetetlen, milyen szórakoztató könyv, Finnick beszólásain annyit röhögtem, hogy majdnem bepisiltem. Katniss: Ja, tényleg. Hiszen én elvileg terhes vagyok. Ezen a részen nagyon szakadtam, áá. Imádtam, és amint időm engedi, biztos, hogy elolvasom mégegyszer (és mégegyszer, mégegyszer meg azért mégegyszer), Suzanne Collins, köszönöm, hogy megírtad ezeket a csodálatos könyveket, imádlak! Jelenleg pedig a Kiválasztottat olvasom.
Akkor most egy óriási fangirlingnek leszünk szemtanúi. Na, hol is kezdjem.. Ugye, azt tudni kell, hogy én halálosan imádom a The Hunger Games trilógiát, tényleg, nagyon nagy fanatikus vagy. A Catching Fire-t már tűkön ülve várom, minden nap megnézem vagy tízszer az előzeteseket, képeket, minden kis egyebet, és unokatestvérem is ugyanolyan mániákus mint én, szóval a szülinapjára ő Suzanne Collins-tól a Futótűz és a Kiválasztott c. könyvet kérte. 4 nap alatt el is olvasta, én már teljes extázisban voltam, hogy végre én is olvashassam, és hát mit mondjak? Konkrétan egy nap alatt befaltam az egész könyvet. Este, mikor már nyugiban voltam, csak nyolcvan oldalt tudtam olvasni, mert a telefonom lemerült és nem tudtam vele világítani, de másnap délelőtt csakis a könyv volt a kezemben, mindenhol. Konyhában, fürdőben, wc-n, erkélyen.. Mindenhol. Tudom, most jön az elcsépelt szöveg, de én tényleg nem tudtam letenni a kezemből a könyvet, olyan volt mintha pillanatragasztóval odaragasztották volna a kezemhez. Imádtam falni a sorokat, és úristen, könyvön keresztül is beleszerettem Finnick-be, mikor meg megláttam a képét akkor hát ajjaj. Kiszemeltem magamnak megint egy embert. Eggyel több, mit számít. Peeta-t annyira, de annyira sajnáltam, és amikor Cinna meghalt olyan zokogásban törtem ki, hogy tesóm nem értette, mi bajom volt. És amikor Gale-t megkorbácsolták, hát jesszumpepi. Egyik mondata sem unalmas, hihetetlen, milyen szórakoztató könyv, Finnick beszólásain annyit röhögtem, hogy majdnem bepisiltem. Katniss: Ja, tényleg. Hiszen én elvileg terhes vagyok. Ezen a részen nagyon szakadtam, áá. Imádtam, és amint időm engedi, biztos, hogy elolvasom mégegyszer (és mégegyszer, mégegyszer meg azért mégegyszer), Suzanne Collins, köszönöm, hogy megírtad ezeket a csodálatos könyveket, imádlak! Jelenleg pedig a Kiválasztottat olvasom.
2 felhasználónak tetszik:
Cintii,
Vampiregirl1
2013. augusztus 08. 13:46
Missmystreyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.25. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 176470 offline |
Mindig minden körülmények között. Most épp a soha határát olvasom. IMÁDOM.
2013. augusztus 08. 13:46
Nem szoktam,de ha suli van és a tanár ad kötelező olvasmányt,azt elolvasom.
2013. augusztus 08. 13:52
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Jelenleg Ken Kesey - Száll a kakukk fészkére című mesterművet olvasom. A filmet már láttam, az nagyon tetszett, de ez a könyv...lehengerlő! Szerintem mindenkinek érdemes lenne elolvasni!
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2013. augusztus 08. 16:26
Imádok olvasni!
Nekem 2 nagy kedvencem van.Az Elfújta a szél ,hiába én imádom!Aztán a Tolkien könyvek ,amelyeket már többször is elolvastam.
Szeretem még a Nyomorultakat és nem rég megismerkedtem Agatha Chrisie remekműveivel.
Most a The Help-et olvasom ,nagyon tetszik!
Nekem 2 nagy kedvencem van.Az Elfújta a szél ,hiába én imádom!Aztán a Tolkien könyvek ,amelyeket már többször is elolvastam.
Szeretem még a Nyomorultakat és nem rég megismerkedtem Agatha Chrisie remekműveivel.
Most a The Help-et olvasom ,nagyon tetszik!
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. augusztus 08. 18:33
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Tegnap kezdtem el másodszorra Karl May-Old Surehand-ját. Ezeket a könyveket minden élő és mozgó embernek el kéne olvasnia! Sokkal többet ad,mint akármelyik Twilight történet,nekem elhihetitek...
2013. augusztus 08. 19:07
Science.Psychoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 25 Csatolások: 1 Azonosító: 204074 offline |
Igazából idén kezdtem el komolyabban olvasni. Eddig azt gondoltam unalmas az olvasás. Feltehetőleg azért, mert nem találtam meg a megfelelő könyvet, ami érdekel. Most már nagyon szeretek olvasgatni, amint időm engedi, szoktam is.
Ajánlanám mindenkinek a..
..Fehér, mint a tej, Piros, mint a vér c. könyvet. Csodálatos! Leginkább a 13-18 éves korosztálynak szól, bár anyukám szerint jó könyv.. Egy gimnazista srác érzéseit írja le. Álmokról, a szerelméről, gondolatokról.. Engem teljesen megérintett, átérezhető. Simán el lehetne százszor is olvasni. Feltehetőleg viszont látom még én is párszor.
..Végzet Ereklyéi sorozatot! Jól kidolgozott sztori, mindig van benne egy kis meglepetés, érdemes elolvasni. Nem komoly könyv, de alzításnak teljesen megfelel.
..Battle Royale-t! Ez a könyv tényleg eseménydús, és a komolyabb kategóriába tartozik. 42 gimnazista egy szigeten, egy feladat : Csak az egyikőjük menekülhet meg.
Meg kell ölniük egymást. Az osztálytársaikat, barátaikat.
Fordulatos.
Kitűnően feltünteti, mit is érez ilyenkor egy ilyen korú gyerek. A vége meg.. Na, az aztán a legjobb rész!
Ajánlanám mindenkinek a..
..Fehér, mint a tej, Piros, mint a vér c. könyvet. Csodálatos! Leginkább a 13-18 éves korosztálynak szól, bár anyukám szerint jó könyv.. Egy gimnazista srác érzéseit írja le. Álmokról, a szerelméről, gondolatokról.. Engem teljesen megérintett, átérezhető. Simán el lehetne százszor is olvasni. Feltehetőleg viszont látom még én is párszor.
..Végzet Ereklyéi sorozatot! Jól kidolgozott sztori, mindig van benne egy kis meglepetés, érdemes elolvasni. Nem komoly könyv, de alzításnak teljesen megfelel.
..Battle Royale-t! Ez a könyv tényleg eseménydús, és a komolyabb kategóriába tartozik. 42 gimnazista egy szigeten, egy feladat : Csak az egyikőjük menekülhet meg.
Meg kell ölniük egymást. Az osztálytársaikat, barátaikat.
Fordulatos.
Kitűnően feltünteti, mit is érez ilyenkor egy ilyen korú gyerek. A vége meg.. Na, az aztán a legjobb rész!
2013. augusztus 13. 10:03
Régen nem igazán szerettem olvasni, de a Harry Potter könyveknek hála, ez megváltozott. Kedvenceim a Darren Shan könyvek, de imádom Isaac Marion-tól az Eleven testeket is.
2013. augusztus 14. 20:41
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Per pillanat nem olvasok,de ha találok egy olyan könyvet,aminek érdekes a tartalma,van benne elég akció,azt szívesen elolvasom.
Esetleg ha van valakinek valami javaslata,plíz küldje el
Esetleg ha van valakinek valami javaslata,plíz küldje el
2013. augusztus 17. 22:45
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Tammara Webber- Easy
Talán egy tipikusnak látszó szerelmi történetről van szó, de szerintem ennél többet rejt ez a könyv. Romantikus lelkűeknek alapdarab, főleg nekik ajánlom
Talán egy tipikusnak látszó szerelmi történetről van szó, de szerintem ennél többet rejt ez a könyv. Romantikus lelkűeknek alapdarab, főleg nekik ajánlom
2 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Jody
2013. augusztus 18. 16:34
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Múlt hét termése:
Stephen King és Peter Starubtól A Fekete Ház.
Habár először szétuntam magam, és 2-szer le is tettem, viszont túlságosan tetszett a tartalma, igy folytattam, és nem bántam meg. Egyszer csak elkezdtek pörögni a dolgok, és nem volt megállás. Végére már nagyon tetszett. Potom 812 oldal, 4 nap alatt kivégezem, úgy hogy fél napom foglalt ugyebár.
Azt hiszem neki fogok még pár SK könyvnek.
10/10
Leslie L. Lawrence: A villogó fények kolostora I-II.
Imádtam, mint mindent amit ír. Most kivételesen Nepál a színhely, és persze itt is felbukkannak, szellemek, kísértetek és még több gyilkosság. Amit persze meg is old Leslie, a tőle megszokott módon és stílusban.
(két kötetes könyv, ezt hétvégén tettem a magamévá. )
A heti olvasmány:
Szergej Lukjanyenko: Világok Őre
Nem nevetni, de ezt a 366 oldalas könyvet hétfőn kezdtem el, és ma fejeztem be. Jó, napokig bizony rá sem néztem.
Ez egyébként inkább fantasy, mint krimi. Az író nem egy nagy szám, viszont a történet nagyon jó.
Egy pici tartalmat azért adnék, hátha valaki nem olvasta. Szóval adva van egy orosz fiatalember. Haza akar menni, csakhogy amint hazaér, a lakásában egy nő van, aki elmondása szerint 3 éve ő lakik ott. Pasikám rögtön kihívja a rendőrséget, ki is jönnek, ám úgy tűnik az iratok a nő nevén vannak, és az egész lakás is megváltozott. Végül a főhőst (Kirill) elvezetik. Barátjánál tölti az estét. Másnap elmegy a hivatalokba, és mindenhol a nő neve szerepel. Majd lassan kezdik elfelejteni a barátai, de még a szülei is, hogy kicsoda Kirill. Végül kap egy hívást, és miután a helyszínre ér, rövidesen megtudja, hogy ő nem "sima ember", hanem funkcionális. A helyszín pedig különböző világokra (idegen világok) nyílik, aminek az őre lett. Ereje hatalmas. Szupergyors, erős, és szinte pillanatok alatt meggyógyul. Csaknem halhatatlan lett. Viszont nem hagyhatja el a helyét csak néhány kilométerre. Akkor normális emberré válik. És ahogy lenni szokott, kíváncsiság győz. Elkezd szétnézni a világokban, és kérdéseket feltenni...
8/10
Stephen King és Peter Starubtól A Fekete Ház.
Habár először szétuntam magam, és 2-szer le is tettem, viszont túlságosan tetszett a tartalma, igy folytattam, és nem bántam meg. Egyszer csak elkezdtek pörögni a dolgok, és nem volt megállás. Végére már nagyon tetszett. Potom 812 oldal, 4 nap alatt kivégezem, úgy hogy fél napom foglalt ugyebár.
Azt hiszem neki fogok még pár SK könyvnek.
10/10
Leslie L. Lawrence: A villogó fények kolostora I-II.
Imádtam, mint mindent amit ír. Most kivételesen Nepál a színhely, és persze itt is felbukkannak, szellemek, kísértetek és még több gyilkosság. Amit persze meg is old Leslie, a tőle megszokott módon és stílusban.
(két kötetes könyv, ezt hétvégén tettem a magamévá. )
A heti olvasmány:
Szergej Lukjanyenko: Világok Őre
Nem nevetni, de ezt a 366 oldalas könyvet hétfőn kezdtem el, és ma fejeztem be. Jó, napokig bizony rá sem néztem.
Ez egyébként inkább fantasy, mint krimi. Az író nem egy nagy szám, viszont a történet nagyon jó.
Egy pici tartalmat azért adnék, hátha valaki nem olvasta. Szóval adva van egy orosz fiatalember. Haza akar menni, csakhogy amint hazaér, a lakásában egy nő van, aki elmondása szerint 3 éve ő lakik ott. Pasikám rögtön kihívja a rendőrséget, ki is jönnek, ám úgy tűnik az iratok a nő nevén vannak, és az egész lakás is megváltozott. Végül a főhőst (Kirill) elvezetik. Barátjánál tölti az estét. Másnap elmegy a hivatalokba, és mindenhol a nő neve szerepel. Majd lassan kezdik elfelejteni a barátai, de még a szülei is, hogy kicsoda Kirill. Végül kap egy hívást, és miután a helyszínre ér, rövidesen megtudja, hogy ő nem "sima ember", hanem funkcionális. A helyszín pedig különböző világokra (idegen világok) nyílik, aminek az őre lett. Ereje hatalmas. Szupergyors, erős, és szinte pillanatok alatt meggyógyul. Csaknem halhatatlan lett. Viszont nem hagyhatja el a helyét csak néhány kilométerre. Akkor normális emberré válik. És ahogy lenni szokott, kíváncsiság győz. Elkezd szétnézni a világokban, és kérdéseket feltenni...
8/10
2013. augusztus 18. 16:48
Smile15Potterhead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 1092 Csatolások: 10 Azonosító: 130740 offline |
Én kb 3 éve kezdtem el komolyabban olvasni, mikor elkezdtem a gimit. Legszívesebben romantikus regényeket szeretek olvasni, mint pl. Jane Austen vagy a Bronte-nővérek regényei. Imádom a korszakot, a virágnyelvet, ahogy udvarolnak egymásnak Szeretem még a krimiket is, Agatha Christie a legnagyobb krimiírónő volt! Fantasztikus a regényei szerkesztése, minden egyes pillanat fontos, semmi sem fölösleges. Izgalmas, soha nem találom el, ki a gyilkos és a végén csak nézek, hogy komolyan Ő volt az?? Szóval én is könyvmolyok társaságát erősítem!
2013. augusztus 18. 22:58
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Jelenleg Charlotte Brontë Jane Eyre című regényét olvasom. Végre. Már azt sem tudom, mióta szerettem volna nekikezdeni, nemrégiben pedig sikerült. Most kezd igazán beindulni a történet, és nekem hihetetlenül tetszik. Mostanra már Mr. Rochester-t is sikerült megkedvelnem. Nem igazán lehet letenni ezt a könyvet.
2013. augusztus 18. 23:38
Én jelenéleg, a Galaxis Útikalazus Stopposoknak című könyvet olvasom. Régi klasszikus, talán harmadjára veszem a kezembe!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.