Starity

Olvasol?

91 oldal 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 07. 14:09 #1401
SsciorLuv
SsciorLuv
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
Hát...itt is jó sokszor lehet olvasni,hogy egy csomóan csak szjégét olvasnak.Ami szerintem elég vicces,mert tényleg sokaknak az szjégé volt az első könyv amit olvastak,de én speciel büszke vagyok rá,hogy az első könyv amit életemben olvastam az Stephen King egy akkori könyve volt.Jelenleg pedig Stephen King-A mobil-ját olvasom wub.gif beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Jody, Eszti0305, Cintii
2013. augusztus 08. 13:41 #1402
- törölt felhasználó -    
spilerveszély lehetséges
Akkor most egy óriási fangirlingnek leszünk szemtanúi. Na, hol is kezdjem.. Ugye, azt tudni kell, hogy én halálosan imádom a The Hunger Games trilógiát, tényleg, nagyon nagy fanatikus vagy. A Catching Fire-t már tűkön ülve várom, minden nap megnézem vagy tízszer az előzeteseket, képeket, minden kis egyebet, és unokatestvérem is ugyanolyan mániákus mint én, szóval a szülinapjára ő Suzanne Collins-tól a Futótűz és a Kiválasztott c. könyvet kérte. 4 nap alatt el is olvasta, én már teljes extázisban voltam, hogy végre én is olvashassam, és hát mit mondjak? Konkrétan egy nap alatt befaltam az egész könyvet. Este, mikor már nyugiban voltam, csak nyolcvan oldalt tudtam olvasni, mert a telefonom lemerült és nem tudtam vele világítani, de másnap délelőtt csakis a könyv volt a kezemben, mindenhol. Konyhában, fürdőben, wc-n, erkélyen.. Mindenhol. rohog.gif Tudom, most jön az elcsépelt szöveg, de én tényleg nem tudtam letenni a kezemből a könyvet, olyan volt mintha pillanatragasztóval odaragasztották volna a kezemhez. Imádtam falni a sorokat, és úristen, könyvön keresztül is beleszerettem Finnick-be, mikor meg megláttam a képét akkor hát ajjaj. Kiszemeltem magamnak megint egy embert. Eggyel több, mit számít. biggrin.gif Peeta-t annyira, de annyira sajnáltam, és amikor Cinna meghalt olyan zokogásban törtem ki, hogy tesóm nem értette, mi bajom volt. És amikor Gale-t megkorbácsolták, hát jesszumpepi. Egyik mondata sem unalmas, hihetetlen, milyen szórakoztató könyv, Finnick beszólásain annyit röhögtem, hogy majdnem bepisiltem. rohog.gif Katniss: Ja, tényleg. Hiszen én elvileg terhes vagyok. Ezen a részen nagyon szakadtam, áá. Imádtam, és amint időm engedi, biztos, hogy elolvasom mégegyszer (és mégegyszer, mégegyszer meg azért mégegyszer), Suzanne Collins, köszönöm, hogy megírtad ezeket a csodálatos könyveket, imádlak! Jelenleg pedig a Kiválasztottat olvasom.
2 felhasználónak tetszik: Cintii, Vampiregirl1
2013. augusztus 08. 13:43 #1403
Virginia2
Virginia2
új tag

StátuszSpring time
Hozzászólás: 64
Csatolások: 30
Azonosító: 193135
Én nagyon szeretek olvasni *-* Most éppen a Cassandra Clare-től a Hamuvárost olvasom.
4 felhasználónak tetszik: Missmystrey, Jody, Cintii, Lady Suzy
2013. augusztus 08. 13:46 #1404
Missmystrey
Missmystrey
új tag

Státuszready for anything
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 176470
Mindig minden körülmények között. Most épp a soha határát olvasom. IMÁDOM.
2013. augusztus 08. 13:46 #1405
- törölt felhasználó -    
Nem szoktam,de ha suli van és a tanár ad kötelező olvasmányt,azt elolvasom. smileeee.gif
2013. augusztus 08. 13:52 #1406
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Jelenleg Ken Kesey - Száll a kakukk fészkére című mesterművet olvasom. wub.gif A filmet már láttam, az nagyon tetszett, de ez a könyv...lehengerlő! Szerintem mindenkinek érdemes lenne elolvasni! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Jody
2013. augusztus 08. 16:26 #1407
- törölt felhasználó -    
Imádok olvasni!
Nekem 2 nagy kedvencem van.Az Elfújta a szél ,hiába én imádom!Aztán a Tolkien könyvek ,amelyeket már többször is elolvastam.
Szeretem még a Nyomorultakat és nem rég megismerkedtem Agatha Chrisie remekműveivel.
Most a The Help-et olvasom ,nagyon tetszik! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Lucky5
2013. augusztus 08. 18:33 #1408
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Tegnap kezdtem el másodszorra Karl May-Old Surehand-ját. Ezeket a könyveket minden élő és mozgó embernek el kéne olvasnia! wub.gif Sokkal többet ad,mint akármelyik Twilight történet,nekem elhihetitek...
2013. augusztus 08. 19:07 #1409
Science.Psycho
Science.Psycho
új tag

StátuszDON'T KNOW WHAT I WANT, BUT I KNOW HOW TO GET IT
Hozzászólás: 25
Csatolások: 1
Azonosító: 204074
Igazából idén kezdtem el komolyabban olvasni. Eddig azt gondoltam unalmas az olvasás. Feltehetőleg azért, mert nem találtam meg a megfelelő könyvet, ami érdekel. Most már nagyon szeretek olvasgatni, amint időm engedi, szoktam is.
Ajánlanám mindenkinek a..
..Fehér, mint a tej, Piros, mint a vér c. könyvet. Csodálatos! Leginkább a 13-18 éves korosztálynak szól, bár anyukám szerint jó könyv.. thumbsup.gif Egy gimnazista srác érzéseit írja le. Álmokról, a szerelméről, gondolatokról.. Engem teljesen megérintett, átérezhető. Simán el lehetne százszor is olvasni. Feltehetőleg viszont látom még én is párszor. smileeee.gif
..Végzet Ereklyéi sorozatot! Jól kidolgozott sztori, mindig van benne egy kis meglepetés, érdemes elolvasni. Nem komoly könyv, de alzításnak teljesen megfelel. smileeee.gif
..Battle Royale-t! Ez a könyv tényleg eseménydús, és a komolyabb kategóriába tartozik. 42 gimnazista egy szigeten, egy feladat : Csak az egyikőjük menekülhet meg.
Meg kell ölniük egymást. Az osztálytársaikat, barátaikat.
Fordulatos. furesz.gif
Kitűnően feltünteti, mit is érez ilyenkor egy ilyen korú gyerek. A vége meg.. Na, az aztán a legjobb rész! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Jody, Eszti0305, Cintii
2013. augusztus 10. 14:21 #1410
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Mostanában egy kémsulis könyvet...érdekes xd
2013. augusztus 13. 10:03 #1411
- törölt felhasználó -    
Régen nem igazán szerettem olvasni, de a Harry Potter könyveknek hála, ez megváltozott. Kedvenceim a Darren Shan könyvek, de imádom Isaac Marion-tól az Eleven testeket is.
2013. augusztus 14. 20:31 #1412
Miti
Miti

StátuszTedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld! /Star Wars/
Hozzászólás: 604
Csatolások: 0
Azonosító: 154148
Én nagyon szeretek olvasni. Most éppen a Tíz kicsi négert élvezem. biggrin.gif Nagyon jó könyv! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. augusztus 14. 20:41 #1413
Vivyy22
Vivyy22
~کŧụьь๑гŋ~

Státusz~ Carry on my wayward son... ~
Hozzászólás: 2028
Csatolások: 143
Azonosító: 169884
Per pillanat nem olvasok,de ha találok egy olyan könyvet,aminek érdekes a tartalma,van benne elég akció,azt szívesen elolvasom.
Esetleg ha van valakinek valami javaslata,plíz küldje el smileeee.gif
2013. augusztus 15. 20:19 #1414
- törölt felhasználó -    
Lovas könyveket szoktam de nem tul sokszor..
2013. augusztus 17. 22:45 #1415
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Tammara Webber- Easy
Talán egy tipikusnak látszó szerelmi történetről van szó, de szerintem ennél többet rejt ez a könyv. Romantikus lelkűeknek alapdarab, főleg nekik ajánlom smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Jody
2013. augusztus 18. 16:34 #1416
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Múlt hét termése:

Stephen King és Peter Starubtól A Fekete Ház.
Habár először szétuntam magam, és 2-szer le is tettem, viszont túlságosan tetszett a tartalma, igy folytattam, és nem bántam meg. Egyszer csak elkezdtek pörögni a dolgok, és nem volt megállás. Végére már nagyon tetszett. biggrin.gif Potom 812 oldal, 4 nap alatt kivégezem, úgy hogy fél napom foglalt ugyebár.
Azt hiszem neki fogok még pár SK könyvnek. rohog.gif
10/10

Leslie L. Lawrence: A villogó fények kolostora I-II.
Imádtam, mint mindent amit ír. biggrin.gif Most kivételesen Nepál a színhely, és persze itt is felbukkannak, szellemek, kísértetek és még több gyilkosság. Amit persze meg is old Leslie, a tőle megszokott módon és stílusban. biggrin.gif
(két kötetes könyv, ezt hétvégén tettem a magamévá. rohog.gif )

A heti olvasmány:
Szergej Lukjanyenko: Világok Őre
Nem nevetni, de ezt a 366 oldalas könyvet hétfőn kezdtem el, és ma fejeztem be. Jó, napokig bizony rá sem néztem. biggrin.gif
Ez egyébként inkább fantasy, mint krimi. Az író nem egy nagy szám, viszont a történet nagyon jó.
Egy pici tartalmat azért adnék, hátha valaki nem olvasta. Szóval adva van egy orosz fiatalember. Haza akar menni, csakhogy amint hazaér, a lakásában egy nő van, aki elmondása szerint 3 éve ő lakik ott. Pasikám rögtön kihívja a rendőrséget, ki is jönnek, ám úgy tűnik az iratok a nő nevén vannak, és az egész lakás is megváltozott. Végül a főhőst (Kirill) elvezetik. Barátjánál tölti az estét. Másnap elmegy a hivatalokba, és mindenhol a nő neve szerepel. Majd lassan kezdik elfelejteni a barátai, de még a szülei is, hogy kicsoda Kirill. Végül kap egy hívást, és miután a helyszínre ér, rövidesen megtudja, hogy ő nem "sima ember", hanem funkcionális. biggrin.gif A helyszín pedig különböző világokra (idegen világok) nyílik, aminek az őre lett. biggrin.gif Ereje hatalmas. Szupergyors, erős, és szinte pillanatok alatt meggyógyul. Csaknem halhatatlan lett. Viszont nem hagyhatja el a helyét csak néhány kilométerre. Akkor normális emberré válik. És ahogy lenni szokott, kíváncsiság győz. Elkezd szétnézni a világokban, és kérdéseket feltenni...
8/10
2 felhasználónak tetszik: Christo, Jody
2013. augusztus 18. 16:48 #1417
Smile15
Smile15
Potterhead

StátuszI am alone in a hostile world...
Hozzászólás: 1092
Csatolások: 10
Azonosító: 130740
Én kb 3 éve kezdtem el komolyabban olvasni, mikor elkezdtem a gimit. Legszívesebben romantikus regényeket szeretek olvasni, mint pl. Jane Austen vagy a Bronte-nővérek regényei. Imádom a korszakot, a virágnyelvet, ahogy udvarolnak egymásnak smileeee.gif Szeretem még a krimiket is, Agatha Christie a legnagyobb krimiírónő volt! Fantasztikus a regényei szerkesztése, minden egyes pillanat fontos, semmi sem fölösleges. Izgalmas, soha nem találom el, ki a gyilkos és a végén csak nézek, hogy komolyan Ő volt az?? Szóval én is könyvmolyok társaságát erősítem! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, csicsi20
2013. augusztus 18. 21:06 #1418
Smile15
Smile15
Potterhead

StátuszI am alone in a hostile world...
Hozzászólás: 1092
Csatolások: 10
Azonosító: 130740
Gondoltam megosztom ezt a képet, mert rám nagyon igaz smileeee.gif

http://data.whicdn.com/images/73317101/large.jpg
4 felhasználónak tetszik: Jody, Bessie, Christo, chelseagirl18
2013. augusztus 18. 22:58 #1419
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Jelenleg Charlotte Brontë Jane Eyre című regényét olvasom. Végre. Már azt sem tudom, mióta szerettem volna nekikezdeni, nemrégiben pedig sikerült. Most kezd igazán beindulni a történet, és nekem hihetetlenül tetszik. Mostanra már Mr. Rochester-t is sikerült megkedvelnem. Nem igazán lehet letenni ezt a könyvet. happy.gif
3 felhasználónak tetszik: Jody, csicsi20, Smile15
2013. augusztus 18. 23:38 #1420
- törölt felhasználó -    
Én jelenéleg, a Galaxis Útikalazus Stopposoknak című könyvet olvasom. Régi klasszikus, talán harmadjára veszem a kezembe! thumbsup.gif
91 oldal 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!