Olvasol?
2013. december 27. 15:48
WWE DorkaFallen Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 99 Azonosító: 177495 offline |
Karácsonyra kaptam Leiner Laura - Bábel c. könyvét és most mindjárt a végén vagyok..
2 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Cintii
2013. december 27. 21:15
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Tegnap fejeztem be a Csillaginkban a hiba című könyvet.
Az igazat megvallva, nem bírom a nyálas, szerelmes sztorikat, de ez megfogott. Ez teljesen más volt, mint a többi darab, ez sokkal összetettebb, sokkal csontig hatolóbb. Egyszerűen imádtam Gus karakterét, annyira romantikus és fantasztikus srác! Ritka az ilyen.
Viszont az tetszett benne igazán, hogy voltak benne abszolút váratlan fordulatok, néhol tátott szájjal olvasgattam a könyvet és nem akartam elhinni, azt kérdezgettem, hogy "Úristen, létezhet ilyesmi?". Az igazat megvallva egy-két könnycseppet elejtettem az olvasás alatt és teljesen magával ragadott a hangulata. Elgondolkodtató darab egyébként.
Nagyon gyorsan tudtam vele haladni, egyik oldal követte a másikat és kevesebb, mint egy nap alatt be is fejeztem. Alig bírtam letenni, annyira fantasztikus volt. :3
Szerintem egy picit túl lett értékelve a könyv, mert a világ egyik legjobbjaként tartják számon, de én ezzel vitatkoznék. Nem mondom, hogy annyira rossz, de annyira nem is hűdekirály, hogy a világ egyik legjobbjának nevezzem. Egy könnyed, vicces szerelmi sztori nem várt fordulatokkal. Mindenkinek ajánlom!
Amúgy jelenleg Stephen King Halálsoron címűt könyvét olvasom angolul.
Az igazat megvallva, nem bírom a nyálas, szerelmes sztorikat, de ez megfogott. Ez teljesen más volt, mint a többi darab, ez sokkal összetettebb, sokkal csontig hatolóbb. Egyszerűen imádtam Gus karakterét, annyira romantikus és fantasztikus srác! Ritka az ilyen.
Viszont az tetszett benne igazán, hogy voltak benne abszolút váratlan fordulatok, néhol tátott szájjal olvasgattam a könyvet és nem akartam elhinni, azt kérdezgettem, hogy "Úristen, létezhet ilyesmi?". Az igazat megvallva egy-két könnycseppet elejtettem az olvasás alatt és teljesen magával ragadott a hangulata. Elgondolkodtató darab egyébként.
Nagyon gyorsan tudtam vele haladni, egyik oldal követte a másikat és kevesebb, mint egy nap alatt be is fejeztem. Alig bírtam letenni, annyira fantasztikus volt. :3
Szerintem egy picit túl lett értékelve a könyv, mert a világ egyik legjobbjaként tartják számon, de én ezzel vitatkoznék. Nem mondom, hogy annyira rossz, de annyira nem is hűdekirály, hogy a világ egyik legjobbjának nevezzem. Egy könnyed, vicces szerelmi sztori nem várt fordulatokkal. Mindenkinek ajánlom!
"Azok a jelek, amelyeket az emberek hagynak, túlságosan gyakran sebhelyek. Az ember felhúz egy ocsmány plázát, államcsínyt hajt végre, megpróbál rocksztár lenni, és közben azt gondolja: "Most már emlékezni fognak rám", azonban (A) nem fognak emlékezni, és ( csupán még több sebet ütött. Az államcsínyből diktatúra lesz. A plázából fekély."
Amúgy jelenleg Stephen King Halálsoron címűt könyvét olvasom angolul.
2013. december 27. 21:17
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Tamás2.0 @ 2013.12.25. 18:52)
folyamatban
A Hugh Ambrose-féle Hős alakulatot már olvastad? Nem ír olyan érdekesen és jól, mint az apja, de nem olyan rossz az ő könyve se.
2013. december 28. 18:06
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Nemrég kezdtem el a Tűz és jég dalát Már a 2. könyv felénél járok
2013. december 29. 15:31
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Ma kezdtem el Sir Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes könyveit olvasni. Eddig nagyon tetszik.
2014. január 02. 18:00
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline |
én most olvasom:
Szurovecz Kitti - Fényemberek.
eddig nagyon izgi,ha van hozzá kedvetek olvassátok el.
Vampiregirl1,
Virág..
2014. január 03. 13:27
Én tegnap olvastam ki az Álmok bandája c. könyvet. Őszintén szólva nekem nagyon tetszett, néhány fordulaton meglepődtem, Christmas-t imádtam, Rutht már kevésbé. Ruth egy nagy traumát élt állt még 13 évesen, és mikor már újra egymásra találnának, Ő lelép és bizonygatja, hogy csak Ő félhet, neki járhat fájdalom. Nem értem, mindig mondogatja, hogy neki nem jár boldogság, meg minden, pedig szegény Christmas addig kereste és annyira szereti. Volt egy rész, ahol megkönnyeztem, hogy őszinte legyek, pedig könyvön még nem sírtam.. De viszont csak olyan nagyobbaknak ajánlom, mert van néhány olyan rész, például az anya az nem épp legális munkát űz, hanem a testéből él, és még be kellett tanítani, mert nem amerikai volt, nem értette a nyelvet, és a káromkodásokat is simán meghagyták. De ezen kívül nekem tetszett. 9/10
2014. január 03. 13:58
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline |
Idézet (Lilian @ 2013.12.30. 11:17)
Most megvettem A beavatott folytatását, A lázadót.
Én is olvastam mindkét könyvet, nagyon tetszett maga az alapötlet és a történet is. A legeslevévégén kaptam úgy kábé sokkot, az nagyon ott volt. A film is hamarosan meg fog jelenni a mozikban, kíváncsi vagyok, mit tudtak kihozni belőle. Őszintén remélem, hogy nem kell benne csalódnom, mint ahogy a legtöbben...
2014. január 03. 14:06
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline |
Idézet (JapaneseGirl @ 2014.01.02. 18:00)
én most olvasom:
Imádom Kitti könyveit, és a Fényemberek is zseniálisan fel van építve. Ennél már csak a 2. rész jobb, ééés hamarosan a 3. is megjelenik, úgyhogy én már tűkön ülök.
Jelenleg a Smaragdfény című könyvét olvasom, a Gyémántfiú-trilógia befejező kötetét. Kedvenc sorozatom.
2014. január 07. 09:54
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Most olvastam el Olivia Lichtenstein - Mrs.Zsivago megfőzi a férfiakat című könyvét
Sikeresen kifogtam ismét egy könyvet amiben vannak olyan dolgok amiket utálok/megvetek - megcsalás,drog,alkohol...A második különösen üldöz Ezeken való mérgelődésem ellenére mégis azt kell mondanom,hogy tetszett a könyv.Talán mert eléggé szellemesre sikeredett,bár akadt benne pár szomorú rész is
Sikeresen kifogtam ismét egy könyvet amiben vannak olyan dolgok amiket utálok/megvetek - megcsalás,drog,alkohol...A második különösen üldöz Ezeken való mérgelődésem ellenére mégis azt kell mondanom,hogy tetszett a könyv.Talán mert eléggé szellemesre sikeredett,bár akadt benne pár szomorú rész is
House Of Wax,
Szandi0820
2014. január 07. 10:00
Most éppen a karácsonyra kapott Karamazov testvéreket olvasom Dosztojevszkijtől, eddig nagyon tetszik
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.