Olvasol?
2014. január 08. 19:58
Most fejeztem be (már csak pár lap van hátra) J. K. Rowling - Harry Potter és a Titkok Kamrája című csodálatos könyvet, egy csodálatos könyvsorozatból Alapból ez az egyik kedvenc részem a filmben is, és most fejembe vettem, hogy kivégzem az egész könyvsorozatot. Szombaton kölcsönkaptuk az egyik ismerősünktől az első négy részt, és nemsokára kezdem az Azkabani fogolyt. Suliba meg mindenhova hurcolom magammal a könyveket, az osztályunkban amíg a többiek a telefonjukat nyomkodják, addig jómagam elmerülök Roxfortban. Tipikus Én
2014. január 10. 21:43
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Tamás2.0 @ 2014.01.10. 20:58)
Folyamatban.
ú, ezt a palit imádom. Igaz csak két könyvét olvastam, de teljesen beleszerettem. Milyen, tessék róla mesélni
2014. január 10. 22:04
Ma kezdtem el Christina Lauren-től a Gyönyörű rohadék című könyvet. Nos, eddig nem rossz, hamarosan folytatom tovább.
Ismertető/leírás:
"Egyszerre szexi, szókimondó és érzelmes - a tökéletes keverék" - S.C. Stephens az Esztelen szerzője
Egy ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint kétmillióan olvasták el online!
Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék.
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív és végtelenül dühítő lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani - vagy akár nyíltan felrúgni - a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában.
Mikor az egymás iránti étvágyuk eléri a kritikus pontot, Bennettnek és Chloének dönteniük kell, milyen áldozatot hajlandók hozni, milyen nyereségért.
A könyv egy ideig The Office by tby789 címen csak on-line volt elérhető, és kétmillióan olvasták a szórakoztatóirodalmi oldalakon. A Gyönyörű rohadékot, mielőtt könyv formájában is megjelent volna, alaposan átdolgozták.
A könyvből film is készül a közeljövőben.
Ismertető/leírás:
"Egyszerre szexi, szókimondó és érzelmes - a tökéletes keverék" - S.C. Stephens az Esztelen szerzője
Egy ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint kétmillióan olvasták el online!
Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék.
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív és végtelenül dühítő lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani - vagy akár nyíltan felrúgni - a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában.
Mikor az egymás iránti étvágyuk eléri a kritikus pontot, Bennettnek és Chloének dönteniük kell, milyen áldozatot hajlandók hozni, milyen nyereségért.
A könyv egy ideig The Office by tby789 címen csak on-line volt elérhető, és kétmillióan olvasták a szórakoztatóirodalmi oldalakon. A Gyönyörű rohadékot, mielőtt könyv formájában is megjelent volna, alaposan átdolgozták.
A könyvből film is készül a közeljövőben.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. január 17. 08:08
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Tegnap délután fejeztem be Prof. Dr. Paul Tholey - Kaleb Utecht : Alkotó álom című könyvüket.Elég érdekes olvasmány volt.Bár néhány részét feleslegesnek tartottam,vagy éppen nem érdekelt,de azért akadnak benne dolgok amiket érdemesnek tartok gyakorolni.
House Of Wax
2014. január 17. 08:36
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Cynthia Hand - Angyalvágy...
2014. január 17. 19:10
Áá én nagyon imádom: 'A tigris átka,A tigris küldetése" . Leiner Laura könyvei,,most jön ki neki az "Akkor szakítsunk.." amit kíváncsian várok. Van sok jó könyv,csak meg kell találni;)
2014. január 17. 21:39
Jelenleg: Sissy - Egy szív és egy korona (2). Imádom Sissyt, örülök, hogy évekkel ezelőtt viszonylag sok könyvet összegyűjtöttem/kaptam róla
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Cintii
2014. január 23. 18:15
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Tegnap kivégeztem Cassandra Clare – Elveszett Lelkek Városa c. könyvét, és úgy érzem, bele fogok dögleni a várakozásba, mire megjelenik a befejező kötet. (Miért csinálod ezt velem Magnus? Alec???) Közben belefogtam a Pokoli Szerkezetek trilógia második kötetébe, A Herceg-be, szintén Cassandra Clare-től. (Will Herondale, miért szerettelek meg ennyire?! James Carstairs, ne ijesztgess)
2014. január 23. 18:20
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Most éppen Karen Marie Moning-tól az Új nap virradot. Viszont lehetetlenség letenni, szóval tuti éjszakázás lesz a vége.
Közben rájöttem, hogy totál belezúgtam Barronsba.
Közben rájöttem, hogy totál belezúgtam Barronsba.
Cintii
2014. január 23. 18:29
Továbbra is a Karamazov testvéreket Dosztojevszkijtől, valamint újra elkezdtem a Sagoberättare/Storyteller című könyvet Antonia Michaelistől és még mindig imádom, annyira jó
2014. január 23. 20:36
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Kiss Attila - Medveszív
Még nem végeztem vele, kb. a felénél tartok. Nem gyakran olvasok magyar szerzőktől könyveket, de ez valami fantasztikus regény! Jó tudni, hogy teljes mértékben abban az írásmódban olvashatom az írást, ahogy a szerzője megalkotta. Mert azért mégis más, amikor egy idegen nyelvű művet fordítanak le magyarra. Abban már kicsit akarva,akaratlanul,de érződik a fordító stílusa is. Itt viszont rengeteg régi magyar szó, gyönyörű, magyaros fogalmazás fogad, amint kinyitom a könyvet,és elkezdem olvasni. A mellett, hogy stilisztikailag, fogalmazásban, mindenben tökéletes, a történet is nagyon megnyert, izgalmas,eseménydús, és kissé a magyar történelemhez kapcsolódik, mégis könnyed, a mai fiataloknak is teljesen ajánlható olvasmány. Kell ennél több?
Még nem végeztem vele, kb. a felénél tartok. Nem gyakran olvasok magyar szerzőktől könyveket, de ez valami fantasztikus regény! Jó tudni, hogy teljes mértékben abban az írásmódban olvashatom az írást, ahogy a szerzője megalkotta. Mert azért mégis más, amikor egy idegen nyelvű művet fordítanak le magyarra. Abban már kicsit akarva,akaratlanul,de érződik a fordító stílusa is. Itt viszont rengeteg régi magyar szó, gyönyörű, magyaros fogalmazás fogad, amint kinyitom a könyvet,és elkezdem olvasni. A mellett, hogy stilisztikailag, fogalmazásban, mindenben tökéletes, a történet is nagyon megnyert, izgalmas,eseménydús, és kissé a magyar történelemhez kapcsolódik, mégis könnyed, a mai fiataloknak is teljesen ajánlható olvasmány. Kell ennél több?
Bessie
2014. január 26. 22:28
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Jelenleg Neil Gaiman - Csillagpor című kötetét. A film az egyik kedvencem már legalább 5 éve, így a könyvet is el akartam olvasni. Eddig nem sok egyezést látok a kettő között, de mindkettő a maga módján tökéletes. A vizsgaidőszak vágán remélem be is tudom fejezni mert még van egy pár tucat ami arra vár, hogy kiolvassam.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.