Sok lány kérdezi meg anonim magazinoktól, hogy normális-e a vaginájának kinézete.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Öt típusú vagina van a Világon, az új kutatások szerint (18+)
2017. április 08. 14:00
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
A jó öreg tevepata
2017. április 08. 17:53
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline |
Már bocsánat, de erről a témáról mi a f*szért van itt cikk?! Eleget tanulok én így is a témáról, erre feljövök ide agyi kikapcsolódás gyanánt és ez a cikk szúrja ki a szememet. Ha valakit ilyen témák érdekelnek, lapozzon fel egy normálisabb anatómiatankönyvet.
2017. április 08. 20:38
Én sem igazán értem, hogy miért kellett egy ilyen hírportálra ez a cikk. Mert mondjuk egy Nők Lapjában vagy a Feminán teljesen elfér egy ilyen cikk a sok süti recept és önsegítő idézet között az idősebb NŐK számára. De ennek az oldalnak a felhasználói (akik fiatalabb LÁNYOK) közül a többség nyilvánvalóan a sztárhírekért jön ide. Tehát nem az, hogy visszataszító lenne vagy ilyesmi. (Az illusztrációk tepjesen esztétikusak) Csak ebben a közösségben nem hiszem, hogy lenne haszna. Mellselg azért kattintottak rá olyanok is akiket nem igazán hoz lázba ez a téma, mert a címben benne van a vagina szó. A vaginára mindenki rá clikkel. (18+ jelzés meg senkit nem tart vissza.) (Túl sok a zárójel.)
2017. április 08. 21:52
Idézet (Hell_Girl @ 2017.04.08. 20:38)
Én sem igazán értem, hogy miért kellett egy ilyen hírportálra ez a cikk. Mert mondjuk egy Nők Lapjában vagy a Feminán teljesen elfér egy ilyen cikk a sok süti recept és önsegítő idézet között az idősebb NŐK számára. De ennek az oldalnak a felhasználói (akik fiatalabb LÁNYOK) közül a többség nyilvánvalóan a sztárhírekért jön ide. Tehát nem az, hogy visszataszító lenne vagy ilyesmi. (Az illusztrációk tepjesen esztétikusak) Csak ebben a közösségben nem hiszem, hogy lenne haszna. Mellselg azért kattintottak rá olyanok is akiket nem igazán hoz lázba ez a téma, mert a címben benne van a vagina szó. A vaginára mindenki rá clikkel. (18+ jelzés meg senkit nem tart vissza.) (Túl sok a zárójel.)
Szerintem teljesen igazad van
2017. április 08. 23:15
Muffin977visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 348 Csatolások: 426 Azonosító: 152100 offline |
Ezen az oldalon egyre többször vannak ilyesmi "hírek", érdekes tények az emberi testről. Nem egy ilyen tematikájú oldalra valóak, miert nem lehet megmaradni a sztárhíreknél? Amikből mellesleg egyre kevesebb van, és azok színvonala sem üti meg néha a minimumot szerkezetileg, vagy éppen jelentéktelen.
2017. április 09. 14:40
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
1; Továbbra sem kötelező sem hozzászólni, sem elolvasni egyetlen cikket sem.
2; A Magazin rész leírásában sehol nem szerepel, hogy csak, és kizárólag sztárokkal foglalkozó, sztárokat érintő cikkek kerülnek ide.
3; Nem kell az álszenteskedés, amikor tíz egynéhány éves lányok osztanak meg magukról közösségi oldalakon olyan képeket, amik vastagon véleményesebbek, mit ezen cikk rajzolt, stilizált képei.
4; Ahogy én látom, a mai tizenéves lányok testileg sokkal hamarabb nevezhetőek éretteknek, mint 10-15 évvel ez előtt. Az más kérdés hogy szellemileg - tisztelet a kivételnek - viszont messze vannak az érettségtől, és nem csak a lányok, hanem a fiuk is.
5; Inkább ilyen cikkekben legyenek leírva egyesek számára igen is fontos dolgok, mintha valaki "szakértőtől" hall eszetlen baromságokat a kíváncsi fiatal.
2; A Magazin rész leírásában sehol nem szerepel, hogy csak, és kizárólag sztárokkal foglalkozó, sztárokat érintő cikkek kerülnek ide.
3; Nem kell az álszenteskedés, amikor tíz egynéhány éves lányok osztanak meg magukról közösségi oldalakon olyan képeket, amik vastagon véleményesebbek, mit ezen cikk rajzolt, stilizált képei.
4; Ahogy én látom, a mai tizenéves lányok testileg sokkal hamarabb nevezhetőek éretteknek, mint 10-15 évvel ez előtt. Az más kérdés hogy szellemileg - tisztelet a kivételnek - viszont messze vannak az érettségtől, és nem csak a lányok, hanem a fiuk is.
5; Inkább ilyen cikkekben legyenek leírva egyesek számára igen is fontos dolgok, mintha valaki "szakértőtől" hall eszetlen baromságokat a kíváncsi fiatal.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2017. április 09. 16:31
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline |
Idézet
joe_r - Ma, 14:40
2017. április 09. 17:04
joe_r -nek igaza van, a mai tizenéves lányok nem hogy ilyen cikkeket olvasnak és fújnak kívülről, 12 évesen már a fél város átment rajtuk-tisztelet a kivételnek persze-. Arról nem is beszélve, hogy ott van a figyelmeztetés, hogy 18+os cikk, szóval ha ezek után is rákattint a továbbolvasásra, nehogy már a cikkíró hibája legyen...
Ja és szerintem ízléses rajzos ábrákkal volt szemléltetve. Ha igazi fotók lennének akkor -talán- érthető lenne a kiakadás, de lényegében még akkor sem, hiszen nem kell kattintani és olvasni, ennyi.
Ja és szerintem ízléses rajzos ábrákkal volt szemléltetve. Ha igazi fotók lennének akkor -talán- érthető lenne a kiakadás, de lényegében még akkor sem, hiszen nem kell kattintani és olvasni, ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2017. április 10. 19:16
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline |
Szerintem pont azért van helye ennek a cikknek itt, mert fiatal lányok olvassák. Rengeteg tizenéves lány érzi magát abnormálisnak, csak mert nem a Ms. Barbie kategóriába tartozik. Hiszen ahogy a cikkben is áll, ez az, ami mindenkinek eszébe jut, ha női nemi szervekről van szó. Pedig mind mások vagyunk és ez normális.
És ezek csak illusztrációk, semmi olyan nincs bennük amit egy tizenegy-két éves ne láthatna. Sőt, szerintem nagyon helyes ha megnézik, legyenek tisztába a nőiességükkel, ami abban a korban kezd kialakulni.
És ezek csak illusztrációk, semmi olyan nincs bennük amit egy tizenegy-két éves ne láthatna. Sőt, szerintem nagyon helyes ha megnézik, legyenek tisztába a nőiességükkel, ami abban a korban kezd kialakulni.
2017. április 10. 21:40
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline |
Jézusom, nem valamelyik Kardashian csaj aktuális dolgairól van szó, hanem érdekes és hasznos biológiai tényekkel bombázzák az agyunkat! Ne! Kulturáltság és intelligencia... Pfuj!!!!
Amúgy az a jó az oldalban hogy sok oldalú a cikk kínálat
Érdekes cikk volt
Amúgy az a jó az oldalban hogy sok oldalú a cikk kínálat
Érdekes cikk volt
2017. április 11. 21:31
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline |
Minek olvassa el az, akit nem érdekel? Engem se köt le Selena Gomez és a barátnői, mégse akadok ki azon, hogy naponta 5 új hír van a hajáról, a körmeiről meg egyebekről.
2017. április 13. 13:47
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline |
Jaj ne legyetek már prűdek, ez pont az a téma ami 12 és 100 éves kor között mindenkit érdekel, akit nem, azokkal bajok vannak. Szerintem hasznos, emlékszem tinikoromban én is stresszeltem rajta hogy normálisan néz-e ki a p%@-ám :"DDDDD
2017. április 13. 21:24
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
egyébként örülök hogy egyre több ilyen hasznos cikk van. szerintem van nekik hasznuk, sőt, biztos is egyébként nem azért, de már a 10 évesek is felvilágosítják, szóval nem meglepetés nekik akinek a cím se tetszik, minek olvassa el?
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.