Öt típusú vagina van a Világon, az új kutatások szerint (18+)
2017. április 13. 21:31
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Én kicsit megosztó vagyok,de igazából engem nem zavar.Amúgy érdekes kis elnevezéseket találtak ki.
2017. április 14. 00:22
Egyre jobban nem értem ezt az oldalt... ez a téma legalább annyira értelmetlen és felesleges, minthogy Kylie Jenner vagy Bella Thorne hányszor böfögött egy nap vagy éppen ki követett ki kit. Most komolyan: nem mindegy, hogy hogy néz ki? O.o Mielőtt rám szállnának az okosok, hogy "ha nem érdekel, minek olvasod el", azért olvastam bele, mert annyira a "fő hírek" között van minden sávban, hogy bekötött szemmel is lehetetlen lenne nem észrevenni és nem értettem, miért lett pont egy ilyen témájú cikk ennyire olvasott... Látszik ebből is, hogy milyen az összetétel... a komoly témájú cikkekre sokáig alig mennek rá vagy össz-vissz érkezik hozzájuk 3-4 komment, de amelyik címben ott virít a bűvös vagina szó, arra rögtön ugranak az emberek -.-
Így is épp elég nagy szégyen, hogy már mindenki természetesnek veszi, hogy 12-13 éves korukra a lányok többségén végigmegy egy fél falu, - nem hiába undorító a társadalom- most meg még meg van rá adva a lehetőség is nekik, hogy mondhassák "nekem patkóm van, nekem meg tulipánom". Még jobban mélyíteni kell, hogy az embereknél ez legyen a központi téma.
Ja és, erről beszélni kell , mert probléma? Bezzeg a kék bálnás cikknél, ami tényleg komoly ügy vagy egy bántalmazás felmerüléséről szóló cikknél meg csak azt mondják az emberek, hogy értelmetlen hiszti és, hogy elegük van belőle, hogy mindenhol ilyenről hallanak. Amikor emberek épsége forog kockán, azt a szőnyeg alá kell söpörni, de amikor a vagina típusok a téma, akkor rögtön egy tapló, "aki nem érzi át ezt a szörnyű gondot, amit ez a fiatal lányoknak okoz és nem akar róla beszélni". Kész röhej!
Még egy lányról se hallottam, aki azon stresszelt volna, hogy megfelel-e a kritériumoknak, ami a lába között van. Engem sem érdekelt soha, hogy milyen vagy, hogy lennie kell-e valamilyennek. Csak van és kész.
És igen, hülye vagyok, nagyon okosnak hiszem magam, mindent túl komolyan veszek, folyamatosan vitatkozok, mindenbe belekötök, lekezelő vagyok az emberekkel, érzéketlen idióta vagyok, tudom. Ha valaki esetleg válaszol erre, akkor remélem elő tud rukkolni valami újdonsággal is, mert ezeket már hallottam egy párszor
Így is épp elég nagy szégyen, hogy már mindenki természetesnek veszi, hogy 12-13 éves korukra a lányok többségén végigmegy egy fél falu, - nem hiába undorító a társadalom- most meg még meg van rá adva a lehetőség is nekik, hogy mondhassák "nekem patkóm van, nekem meg tulipánom". Még jobban mélyíteni kell, hogy az embereknél ez legyen a központi téma.
Ja és, erről beszélni kell , mert probléma? Bezzeg a kék bálnás cikknél, ami tényleg komoly ügy vagy egy bántalmazás felmerüléséről szóló cikknél meg csak azt mondják az emberek, hogy értelmetlen hiszti és, hogy elegük van belőle, hogy mindenhol ilyenről hallanak. Amikor emberek épsége forog kockán, azt a szőnyeg alá kell söpörni, de amikor a vagina típusok a téma, akkor rögtön egy tapló, "aki nem érzi át ezt a szörnyű gondot, amit ez a fiatal lányoknak okoz és nem akar róla beszélni". Kész röhej!
Még egy lányról se hallottam, aki azon stresszelt volna, hogy megfelel-e a kritériumoknak, ami a lába között van. Engem sem érdekelt soha, hogy milyen vagy, hogy lennie kell-e valamilyennek. Csak van és kész.
És igen, hülye vagyok, nagyon okosnak hiszem magam, mindent túl komolyan veszek, folyamatosan vitatkozok, mindenbe belekötök, lekezelő vagyok az emberekkel, érzéketlen idióta vagyok, tudom. Ha valaki esetleg válaszol erre, akkor remélem elő tud rukkolni valami újdonsággal is, mert ezeket már hallottam egy párszor
2017. április 14. 12:00
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline |
Gothic01, a kommented végén előre védekeztél, de részemről ne vedd támadásnak a reagálásomat, mert nem annak szánom. Csak lenne 2 megjegyzésem a kommentedhez.
1. Az mindenképp jó, ha neked mindegy, hogy hogy néz ki. De attól még rengeteg lánynak nem mindegy, ahogy írtam is kissé sajátos módon pár kommenttel lejjebb, engem is foglalkoztatott ez tinikoromban. És sok lányról tudok akit úgyszintén. Ez nem ribancság. A fiúkat is foglalkoztatja hogy megfelelőek-e a méretei odalent, ez ugyanaz csak lányban, ne legyetek már nő létetekre hímsoviniszták, és ne legyen már a fiúk részéről oké, a lányok részéről meg szégyen. Elég sok életen át tartó szexuális szorongás emiatt van...
2. Gyakran olvasom ezt a "mai 12-13 évesek"-témát, hogy milyen korán kezdik, és stb...biztosan van egy szűk (vagy nem szűk) riherongy réteg, akiket az átlagosnál többen "mennek végig". De nem tudom, kiindulva nagyanyáinkból és a komaasszonyok sztorizgatásaiból nem úgy tűnik, hogy újkeletű lenne a fiatalon tapasztalás. Mai nyugdíjasok nagy része 13-16 évesen elkelt, pont tegnap mondta egy orvosi rendelőben a mellettem ülő nénike, hogy 14 évesen szöktette meg a faszija...ugyanaz a sztori más köntösben...
1. Az mindenképp jó, ha neked mindegy, hogy hogy néz ki. De attól még rengeteg lánynak nem mindegy, ahogy írtam is kissé sajátos módon pár kommenttel lejjebb, engem is foglalkoztatott ez tinikoromban. És sok lányról tudok akit úgyszintén. Ez nem ribancság. A fiúkat is foglalkoztatja hogy megfelelőek-e a méretei odalent, ez ugyanaz csak lányban, ne legyetek már nő létetekre hímsoviniszták, és ne legyen már a fiúk részéről oké, a lányok részéről meg szégyen. Elég sok életen át tartó szexuális szorongás emiatt van...
2. Gyakran olvasom ezt a "mai 12-13 évesek"-témát, hogy milyen korán kezdik, és stb...biztosan van egy szűk (vagy nem szűk) riherongy réteg, akiket az átlagosnál többen "mennek végig". De nem tudom, kiindulva nagyanyáinkból és a komaasszonyok sztorizgatásaiból nem úgy tűnik, hogy újkeletű lenne a fiatalon tapasztalás. Mai nyugdíjasok nagy része 13-16 évesen elkelt, pont tegnap mondta egy orvosi rendelőben a mellettem ülő nénike, hogy 14 évesen szöktette meg a faszija...ugyanaz a sztori más köntösben...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.