Bár alapvetően a szemet tartják a lélek tükrének, ha a megjelenésünkről van szó, alapvetően az arcunk az első, amit egy idegen meglát belőlünk – éppen ezért fontos, hogy a frizuránkat (fiúk esetében az arcszőrzetet) is rendszeresen karban tartsuk, hiszen akár egy randevún, akár egy állásinterjún nagyobb eséllyel indulunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ennyit jelent egy jól megválasztott frizura – fotók
2017. április 11. 12:17
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. április 11. 12:27
Lehet, hogy velem van a baj, de az esetek többségében jobban bejött a hosszú haj.
2017. április 11. 12:32
@Porkéz, nem vagy egyedül ezzel a véleménnyel
Szerintem a "szörnyű, ápolatlan hajak" az esetek 90%-ában sokkal jobban néztek ki, mint azok a tucat ecsetfejek, amiket utána lenyírattak nekik. A hosszú hajakban legalább volt valami egyedi, soknál csak ki kellett volna fésülni és meg kellett volna mosni és nem lett volna velük semmi gond. A rövidnél meg? Kilépek az utcára és nem csak minden második, hanem minden srácnak ilyen sérója van. Hol marad az egyéniség, könyörgök? -.-
Szerintem a "szörnyű, ápolatlan hajak" az esetek 90%-ában sokkal jobban néztek ki, mint azok a tucat ecsetfejek, amiket utána lenyírattak nekik. A hosszú hajakban legalább volt valami egyedi, soknál csak ki kellett volna fésülni és meg kellett volna mosni és nem lett volna velük semmi gond. A rövidnél meg? Kilépek az utcára és nem csak minden második, hanem minden srácnak ilyen sérója van. Hol marad az egyéniség, könyörgök? -.-
2017. április 11. 12:40
Azért az vicces, hogy a 80%-uknak ugyanolyan ecsethaja lett, ami nem is áll nekik jól, miközben a hosszabb hajjal sokkal vonzóbbak és egyedibbek.
2017. április 11. 13:41
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Vicces, hogy egy részük hosszú hajjal is vonzó, valamint egyáltalán nem néznek ki ápolatlannak.
Ami nekem ebből a cikkből lejött, az az, hogy egyik pasi se növessze meg a haját, ami viszont hülyeség, mert a képeket elnézve voltak páran, akik sokkal jobban néztek ki hosszú hajjal, mint azzal az ecsettel a fejükön.
Ráadásul biztos van jópár olyan fiú/lány (köztük én is), akiknek a hosszabb haj is ugyanúgy bejön, mint a rövid.
Ami nekem ebből a cikkből lejött, az az, hogy egyik pasi se növessze meg a haját, ami viszont hülyeség, mert a képeket elnézve voltak páran, akik sokkal jobban néztek ki hosszú hajjal, mint azzal az ecsettel a fejükön.
Ráadásul biztos van jópár olyan fiú/lány (köztük én is), akiknek a hosszabb haj is ugyanúgy bejön, mint a rövid.
2017. április 11. 14:01
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
A cikkírónak nem tetszenek a hosszú hajú srácok xD
2017. április 11. 15:46
Én személy szerint sokkal jobban szeretem ha egy férfinak hosszú a haja, mit ha ilyen ecsetfejű. A göndör haj a férfiaknál a leggyönyörübb (persze ha ápolt).
2017. április 11. 15:48
A 10. képen lévörő először Axl Rose jutott eszembe.
2017. április 11. 15:57
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Az ötös és a tizenhatos képen láható úriemberek esetében például pont nem érdekelne, hogy milyen a hajuk, ha ilyen szép a mosolyuk.
Szerintem vannak olyan férfiak, akiknek kifejezetten jól áll a hosszú haj és a divat kedvéért nem kéne mindenkitől elvárni, hogy ilyen ecsetfejük legyen. Nem mellesleg az ápoltság és igényesség sem ettől függ.
Szerintem vannak olyan férfiak, akiknek kifejezetten jól áll a hosszú haj és a divat kedvéért nem kéne mindenkitől elvárni, hogy ilyen ecsetfejük legyen. Nem mellesleg az ápoltság és igényesség sem ettől függ.
2017. április 11. 16:19
A harmadiknak mi az a frizura/borosta? :'D Az előtte fotón sokkal előnyösebbnek nézett ki. Amúgy jó cikk lett.
2017. április 11. 18:18
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Hm. Hát igen nagyon sokat számít
2017. április 11. 18:21
Ennek a nagy része baromság. A férfiaknak igenis jól áll/állhat a borosta vagy a hosszú haj, csak ápolni kell! A képek többségénél jók lettek volna a hosszú tincsek csak fésülködni kellett volna/hajat mosni...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.