Az immáron szólistaként tevékenykedő Gong Minzy életében új fejezet nyílt: megjelentette első szólólemezét!
A teljes cikkhez kattints ide!
Szólóban is bemutatkozott Minzy
2017. április 18. 11:30
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Nekem nagyon tetszik az összes dal, a Klipp is nagyon jó lett, Örülök a debütálásának már nagyon vártam~
2017. április 18. 12:10
Nagyon tetszenek a dalok, nekem személyes kedvencem a Superwoman Nagyon vártam, hogy debütáljon szólóban is, és nem csalódtam, hiszen nagyon jóra sikeredett az album.
2017. április 18. 12:30
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline |
Örülök a visszatérésének. S ami a legjobb, hogy újra hallhatom a hangját Minzy-nek(még soha nem hallottam ennyit énekelni). Látszik, hogy ez nem a YG.
Minzy egy teljesen új stílust kapott ami nem rossz és jól áll neki.
Bár a szám egy kicsit amerikanizál, legalább is szerintem. S amúgy az egyik jelenetnél amikor a sok tükör előtt táncol, csak nekem jutott eszembe Hyoyeon-Mistery című dala?
De mindent összevetve tök jó és nagyon örülök a visszatérésének.
Minzy egy teljesen új stílust kapott ami nem rossz és jól áll neki.
Bár a szám egy kicsit amerikanizál, legalább is szerintem. S amúgy az egyik jelenetnél amikor a sok tükör előtt táncol, csak nekem jutott eszembe Hyoyeon-Mistery című dala?
De mindent összevetve tök jó és nagyon örülök a visszatérésének.
2017. április 18. 13:37
Nagyon jók lettek a dalok. Végre már vártam nagyon a szólós debütjét.
2017. április 19. 05:29
Nagyon tetszik :3 ilyesmi jó debütálásra számítottam tőle
2017. április 19. 16:37
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Nagyon büszke vagyok rá
2017. április 20. 21:40
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline |
Egyszerűen imádom az új albumát^^ csodálatos lett:3 Leginkább a Superwoman lett az, ami igazán belopta magát a szívembe, de a többi dal se kispályás<3
2017. április 28. 22:59
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Sajnos azt kell mondanom, hogy nem ájultam el. Ne értsetek félre, mert összességében jó lett, viszont nincs meg benne az a bizonyos plusz. Úgy érzem, mintha nagyon ráment volna a biztonságra. (Kicsit félek is, hogy az emberek azt fogják mondani, hogy már értik, hogy a YGE miért nem engedte szólózni.) Tudom, hogy sokkal többre is képes és remélem idővel jobban kibontakozik.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.