Amerikai horror
Egy testvérpár, Lisa és Kate leugranak Mexikóba lazítani kicsit. Egy este folyamán összeismerkednek néhány helyi arccal, akik felajánlják, hogy a hajójukon lemerülhetnek egy cápamegfigyelő ketrecben közelről megtekinteni ezeket a csodálatos tengeri lényeket. Ám A ketrec elszabadul, benne a két testvérrel egészen 47 méter mélyre zuhan. Körülöttük nincs semmi más csak a homályos és sötétkék óceán, valamint rengeteg fehér cápa, amiket vérrel odacsalogattak. Az oxigén vészesen fogy, felúszni pedig csak úgy nem lehet.
47 Meters Down / 47 méter mélyen (2017)
2017. november 16. 17:45
mstk93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 280 Csatolások: 4791 Azonosító: 152581 offline |
Én láttam moziban a filmet, szerintem jó lett. Megjegyzem, hogy a forgatási képek alapján világosabbak voltak a víz alatti jelenetek, szóval ezeket utólag sötétítették, amiért szerintem kár, mert ez az egyik hibája a filmnek, hogy igencsak sötét (persze 47 méter mélyen érthető is, de a filmet el kell adni, az emberek meg nem szeretnek vaklálni).
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.