Miley Cyrus hetek óta tiszta
2017. május 05. 19:57
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Remélem ez így is marad! Szurkolok neki, és örülök, hogy Liam ilyen jó hatással van rá!
2017. május 05. 21:13
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Bárki bármit mond, én büszke vagyok ra❤️❤️❤️
2017. május 06. 12:18
viky_is_a_penguinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 260785 offline |
sas_viki:
Tudod, vannak emberek akiknek sikerül azt megtenni, hogy mondjuk egyik napról leállnak valamivel. Példaként, a nagyapám világéletében dohányzott. Nem alkalmi, hanem masszív dohányos volt. És egyik napról a másikra tette le. Érdekes, neki sikerült. Miből gondolod, hogy ez nem lehetséges? Akinek van elég akarata, annak menni fog. Nem esett vissza ő sem, szóval.. De lehetséges egyik napról a másikra leszokni valamiről.
Nem mellesleg, nagyon örülök Mileynak, hogy tiszta és javul! Eddig is szerettem, most is fogom. Büszke vagyok rá <3
Tudod, vannak emberek akiknek sikerül azt megtenni, hogy mondjuk egyik napról leállnak valamivel. Példaként, a nagyapám világéletében dohányzott. Nem alkalmi, hanem masszív dohányos volt. És egyik napról a másikra tette le. Érdekes, neki sikerült. Miből gondolod, hogy ez nem lehetséges? Akinek van elég akarata, annak menni fog. Nem esett vissza ő sem, szóval.. De lehetséges egyik napról a másikra leszokni valamiről.
Nem mellesleg, nagyon örülök Mileynak, hogy tiszta és javul! Eddig is szerettem, most is fogom. Büszke vagyok rá <3
2017. május 06. 16:54
Ezt jó volt olvasni. Örülök, hogy lassan sínen lesz az élete, nagyon megérdemli már.
2017. május 06. 19:27
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline |
Hercegnőm, imádom nagyon büszke vagyok rá
2017. május 07. 09:36
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline |
Végül is valahogy reklámozni kell azt az albumot,csak úgy simán nem lehet hogy na nesztek irtam egy dalt, plusz még Liamnek is munkát kell szerezni
Jajj bocsánat elfelejtettem ujjongani hogy, de édesek és cukik és Miam forever!
Ui: Biztos 3 hetes terhes azért hagyott fel vele.
Jajj bocsánat elfelejtettem ujjongani hogy, de édesek és cukik és Miam forever!
Ui: Biztos 3 hetes terhes azért hagyott fel vele.
2017. május 07. 16:35
reserved1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.07. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 264175 offline |
maradj mar nyilas a disney mindenkit semlegesnek akar bealitani hiszen nem felnott filmeket adnak azon a csatornan de te ettol normalis n vagy es nem kell atol megvaltoznod mert az elektropop zeneben elvesztel es probaltad magadat miley spiritualisan feltarni ugy hogy egy emberi leny vagy egy szep csinos no !
2017. május 11. 09:55
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline |
Három hét tisztaság még semmi. Majd 1-2 év múlva is ugyanezt mondja, akkor már sínen lesz. De még akkor is jön valami és visszaeshet. Persze fő a pozitív hozzáállás!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.