A Hunus Entertainment fiatal tehetsége, Kim So Hee a tehetségkutató műsor után Spotlight című dalával mutatkozott be szólóban, majd júniusban az ügynökség új, debütáló lánycsapatának tagjaként fogunk vele ismét találkozni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rivaldafényben táncol Kim So Hee
2017. május 21. 07:06
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
1 felhasználónak tetszik:
FruFruChan
2017. május 21. 10:11
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Nem értem egyesek mit esznek ezeken a koreai bandákon, mindegyik ugyanolyan, a hangjuk is ugyanolyan, egy tucat mind. És még csak nem is játszik egyik sem jó zenét.
2017. május 21. 10:29
Idézet (Lambika @ 2017.05.21. 10:11)
Nem értem egyesek mit esznek ezeken a koreai bandákon, mindegyik ugyanolyan, a hangjuk is ugyanolyan, egy tucat mind. És még csak nem is játszik egyik sem jó zenét.
Mindenkinek más a jó zene. Akik foglalkoznak a koreai bandákkal már meg tudják különböztetni őket külsőleg és hangilag is.
Egyébként tetszik a dal, Sohee gyönyörű. :3 kíváncsi vagyok a csapat debütálására.
2017. május 21. 14:25
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Idézet (Lambika @ 2017.05.21. 10:11)
Ha nem tetszik nem kell hallgatni, senki nem kötelezett erre. Ahogy már előttem is írta blindie mindenkinek más a jó zene,stb.
Kíváncsian várom a csapat debütálását, SoHee hangja szép, és ez a dal is tetszik. :3
2017. május 21. 22:16
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Lambika: írj le kérlek egy dolgot, amit szeretsz (már, ha van olyan), én pedig leírom neked, hogy mégis hogy tud az a dolog tetszeni bárkinek is
2017. május 22. 16:52
Szép hangja van, és a dal sem rossz. Kíváncsi leszek a bandára is.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.