Robbanás történt rögtön azután, hogy Ariana Grande lelépett a színpadról hétfőn éjszaka. A rendőrség megerősítette, hogy több halálos áldozata van a feltehetőleg terrortámadásnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szörnyű tragédia! Többen meghaltak Ariana Grande koncertje után Manchesterben
2017. május 23. 02:07
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nincs azaz Isten, hogy a közel jövőben Angliába költözzek. Tele van arabbal, akik ráadásul radikális nézeteket vallanak, mondván, a hitetlen halállal lakol. Szörnyű. Ez még csak a vihar előtti csend, mert egyszer Európa is meg fogja elégelni azt a népirtást, amit az arabok művelnek egy ideje, és ki fog törni egy háború. Őszinte részvétem a családoknak, akik elvesztettek valakit. Szörnyű.
1 felhasználónak tetszik:
lpmaskmancick
2017. május 23. 06:03
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Faj a szivem
2017. május 23. 06:22
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Ezek a gyerekek és fiatalok csak jól akarták érezni magukat, szerették volna látni a kedvencüket és hallani élőben a hangját...
Felfoghatatlan. Életeket és lehet, egy fiatal lány életét és karrierjét tették ezzel tönkre.
Felfoghatatlan. Életeket és lehet, egy fiatal lány életét és karrierjét tették ezzel tönkre.
2017. május 23. 06:28
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline |
Jézusom, ez nagyon durva. Résztvétem a halottak miatt, és remélem mindenki más jobban lesz. Pénteken indulnék Londonba az iskolámmal - ezek után lehet, hogy nem megyünk.
2017. május 23. 06:47
Mindenttudóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.08. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 264192 offline |
Ez szörnyű. Az ilyen hírek hallatán az embert hatalmas szomorúság önti el, és igyekszik átérzni az áldozatok, a család és a hozzátartozók fájdalmát. Hihetetlen. Nyugodjanak békében
2017. május 23. 06:55
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Felfoghatatlan és rettenetes, ami a világban történik. Borzasztó lehet, hogy elengeded a gyermeked egy koncertre, hogy jól érezze magát és soha többé nem ölelheted magadhoz. Hogy képesek emberek ilyen szörnyűségekre? Érthetetlen.
2017. május 23. 07:08
Ez... Szóhoz sem jutok. Akinek ez a boldogsága, hogy híres énekesek koncertjein és már Manchesterben is.. Nagy baj van. Annyira sajnálom az összes ott lévőt.
2017. május 23. 07:19
Ilyenkor elgondolkozok, hogy valóban emberek vagyunk-e.. Engem teljesen lesokkolt ez a hír, és azt hiszem, nem fogok egyhamar kijönni belőle. Annyi halott, sebesült, és pont Ariana koncertjén.
2017. május 23. 10:10
Sajnos, az a helyzet, hogy a terroristák között már nem csak arabok vannak. Igaz, hogy ők vannak benne nagyobb részben, de nem tudom, hogy olvastál e arról, hogy két MAGYAR ember fogtak el nem rég, akik hasonló nézeteket vallottak. Tehát ez már nem azon múlik, hogy milyen származású az illető.
Én 3 hete költöztem vissza Angliából, képzelheted én most milyen döbbenten állok ezelőtt.
Hihetetlen, hogy már sehol nem vagyunk biztonságban...
Őszinte részvétem a családoknak!
Én 3 hete költöztem vissza Angliából, képzelheted én most milyen döbbenten állok ezelőtt.
Hihetetlen, hogy már sehol nem vagyunk biztonságban...
Őszinte részvétem a családoknak!
Idézet (Beyla @ 2017.05.23. 02:07)
Nincs azaz Isten, hogy a közel jövőben Angliába költözzek. Tele van arabbal, akik ráadásul radikális nézeteket vallanak, mondván, a hitetlen halállal lakol. Szörnyű. Ez még csak a vihar előtti csend, mert egyszer Európa is meg fogja elégelni azt a népirtást, amit az arabok művelnek egy ideje, és ki fog törni egy háború. Őszinte részvétem a családoknak, akik elvesztettek valakit. Szörnyű.
2017. május 23. 10:21
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline |
Mikor reggel hallottam, hogy egy popkoncert után történt, rögtön eszembe jutott, hogy Ariana mostanában koncertezik arrafelé, és féltem, hogy pont az ő koncertjén történt ez. Sajnos igazam lett. Részvétem a hozzátartozóknak.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.