Íme 20 üdítő nyári sláger a lejátszási listádba – I. rész
2017. június 24. 21:23
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline |
Idézet
karpatia4ever35 - Ma, 16:12
Aha... és zene? Hol itt a Slipknot, a Mayhem, a Kreator, meg a többi jó zenekar?
Despacito? Komolyan? Pff...
Aha... és zene? Hol itt a Slipknot, a Mayhem, a Kreator, meg a többi jó zenekar?
Itt ne keress jó zenét. Nincs.
2017. június 24. 23:41
Idézet (karpatia4ever35 @ 2017.06.24. 16:12)
Ők már csak azért se kerülhetnek fel a listára, mert sokkal kreatívabbak annál, hogy idényzenékkel tartsák fenn magukat, amiket nem csak más évszakban nem fog hallgatni a kutya se, hanem három hét múlva se
2017. június 25. 11:54
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Hol itt a jó zene? Justin? Harry?
2017.. a despacito rendes zenéje Justin nélkül fasza,de a többi..
2017.. a despacito rendes zenéje Justin nélkül fasza,de a többi..
2017. június 25. 17:59
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Tipikus mainstream zene, semmi változatosság. Mellesleg a cikkíró engem már az első dalnál elvesztett. Méghogy a Justin Bieber verziónak köszönhetően lett még híresebb a dal... Az eredeti a legjobb.
Elég volt végigfutnom a listán, és máris tudtam, hogy én ezt inkább kihagyom. Elenyésző azon dalok száma ezen a lejátszási listán, amik tényleg tetszenek is.
Elég volt végigfutnom a listán, és máris tudtam, hogy én ezt inkább kihagyom. Elenyésző azon dalok száma ezen a lejátszási listán, amik tényleg tetszenek is.
2017. június 25. 18:18
Ja, hogy ezek zenék? Nem is tudtam... Mindegyik ugyanolyan, egyforma, unalmas, inkább maradok az IGAZI daloknál.
2017. június 28. 16:05
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline |
ha ,,zene,, miert van itt bieber meg a daspacito meg harry és egyéb fosok? azt hiszem ebben a listában ket szam van amit jonak mondanek de a tobbi hogy zene-e arra a valasz az hogy nem. hol itt a rock n roll? na az latod zene a pop meg kb 2014-ig elte korszakat ma mar tele van a szakma nagy resze tehetsegtelen rapperrel akik elhiszik hogy ok a janik. en szeretem nagyon a rappet de csak egy bizonyos szinvonalig. akik pedig a pop vilagaban hangal megaldottak sajnos sokan elfelejtettek oket. köszi de ne maradok a Highway to hell-nel nyari szamnak
2017. június 28. 16:11
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline |
ugyhogy szerintem most kiheverem ezt az egészet és elinditom az: Appetite for destruction-t és a Slash könyvemet olvasgatni kezdem.
2017. június 29. 08:59
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 offline |
Sokkal jobban tetszett a despacito Justin nélkül!
2017. július 02. 00:10
csöpömúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.14. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 263010 offline |
Néhányan olyan gyerekesek de komolyan. Ha nem tetszik nem hallgatod ilyen egyszerű. Persze mindenkinek megvan a saját ízlése és a véleménye, nem áll szándékomban meggyőzni senkit de ez már nevetséges. Olyan mintha azon vitatkoznának néhányan hogy a gomba finom e vagy nem. És akkor is mit csinálsz ha nem szereted? Nem eszed meg ennyi. Mindenki fogalakozzon azzal amit szeret és ami boldoggá teszi. Az utálat utálatot szül, hagyátok abba mert ez nem tesz senkit vonzóvá.
2017. július 09. 17:21
Zsancicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 337 Csatolások: 33 Azonosító: 210507 offline |
Cintia99 | 2017.06.25. 17:05
Tipikus mainstream zene, semmi változatosság. Mellesleg a cikkíró engem már az első dalnál elvesztett. Méghogy a Justin Bieber verziónak köszönhetően lett még híresebb a dal... Az eredeti a legjobb.
Amit le akartam írni, azt már leírták. Azért a két verzió között nem véletlen van 2 milliárd megtekintés különbség. Köszönöm.
Amit le akartam írni, azt már leírták. Azért a két verzió között nem véletlen van 2 milliárd megtekintés különbség. Köszönöm.
2017. július 17. 22:58
Hanna6155új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 192481 offline |
Shawn Mendes száma örök...Thunder az nagyon jó szám...Despacitot nem hallgattam igazán. Nem kötötte le annyira az érdeklődésemet. Néha-néha meghallgattam, de kezd egy kicsit az agyamra menni. Viszont, hogy nem az igazit teszik be az kicsit felháborító...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.