Idézet (pergerhanna05 @ 2017.07.12. 06:18)
Én csak azt nem értem, hogy azokat az állatokat, amiket direkt ezért tenyésztenek, miért ne ehetnénk meg?
(érzem, hogy ez törlésre kerül, ezért nem is húzom hosszúra xD)
tegyük fel, hogy valakit én kevésbé találok értelmesnek/szépnek/okosnak, mint bármely mást (pl egy tyúkot egy ragdollal szemben) és mivel az ember csúcsragadozó ugye (wtf), megfelelő eljárások után megeszem vacsorára egy bögre zöld tea mellé.
zsíros steak-ként tuti nem, mert abban sok a kalória. ne vedd személyesnek, nem bántásból szántam, de az állatoknak és az embereknek is van húsuk ugye és egyesek sajnos nem sokkal különbek néhány intelligensebb állatfajnál :'D de én legalább nem hülyézek le másokat, felettem valaki például kapásból azzal indította a rizsáját, hogy Miley hülye...megkapó, igazán nyílt, érett látásmódra utal taps taps.
off egy kicsit: egyébként látom valaki itt a lelkére vette a dolgokat. a starity (az egész internet) legnagyobb baja, hogy sok az unatkozó ember, és még többen vannak, akik komolyan is vesznek minden két sornál hosszabb kommentet. én magam is bevallom, hogy most épp nincs jobb dolgom, mint ezt írni. senki nem téríteni akar vagy istent játszani. mindenki annyi hozzászólást ír, amennyit akar, úgy osztja az észt, ahogy épp kedve tartja. viták és nézeteltérések pedig lesznek, mint minden on. ez az oldal például nagyon kis light-os ilyen szempontból. kétlem, hogy bárki is azzal a céllal írná a hozzászólását, hogy meggyőzzön másokat, ez nyilván nem fog bekövetkezni. egy másik témában például lehetne, de a húsevés-nemhúsevés kérdése szerintem sosem fog ilyen sorsa jutni.