Lejáratta a Vogue-ot Gigi Hadid és Zayn Malik címlapja
2017. július 15. 22:06
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Szerintem nem kell ezt ennyire komolyan venni.
2017. július 15. 22:35
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
Attól, hogy támogatják a gender bendinget, meg felveszik egymás ruháit, nem tartják magukat gender fluidnak. Nem mondták, hogy azok. Nem értem miért vannak felháborodva. Meg lehet visel Gigi férfi ruhákat, csak a fotózásokon, rendezvényeken olyan ruhát aggatnak rá, amilyet akarnak.
Meg Amerikában azért jobban elfogadják ezt a dolgot, mint nálunk. Ha Magyarországon megjelenne egy ilyen cikk, vagy magazin, egyből betiltanák a lap forgalmazását.
Amúgy megnézném Zaynt Gigi ruháiban lol.
Meg Amerikában azért jobban elfogadják ezt a dolgot, mint nálunk. Ha Magyarországon megjelenne egy ilyen cikk, vagy magazin, egyből betiltanák a lap forgalmazását.
Amúgy megnézném Zaynt Gigi ruháiban lol.
2017. július 15. 23:21
A lényeget tényleg nem fogták meg megfelelően, viszont ezt az egészet egy jó és segítőkész szándékkal készítették el a Vouge-nál, így szerintem ennyire nem kéne felfújni ezt az esetet.
2017. július 16. 13:19
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
Amerikában még mindig jobb a helyzet, mint itt nálunk. Magyarországon ki is tiltanák az újságot:DD
De ez az egész jó szándékkal készült, igazából nem kéne ennyire komyolyan venni mindent.
De ez az egész jó szándékkal készült, igazából nem kéne ennyire komyolyan venni mindent.
2017. július 16. 21:05
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Szerintem ez egy kicsit túlzás. Lehet velem van a baj, de a cikk harmadik elolvasása után sem jöttem rá, hogy mégis mi az, amivel ennyire megsértették őket. Nyilvánvalóan nem sikerült a legjobban megközelíteni a témát, de ettől függetlenül nem bántani akarták őket, hanem kiállni értük. Én legalábbis így értelmeztem.
2017. július 17. 09:16
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Oké, nekem ez a gender bending téma tök magas (kivéve, ha cosplayről van szó), de nem értem, mi a baj ezzel a címlappal. Csak ki akartak állni ezekért az emberekért, amúgy szerintem aranyosak a képek. Ha a kutya nem foglalkozna a témával, akkor meg az lenne a bajuk.
2017. július 17. 14:40
Szerintem tök jó képek lettek, és a ruhák is nagyon jól mutatnak rajtuk, nem értem miért kell annyira felfújni ezt az egészet, ebben nincs is semmi sértő szerintem.
2017. július 17. 22:47
Enn13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 255834 offline |
Azért én a genderek helyében örülnék. Ezzel tényleg felhívták a figyelmet, legalább magára a problémára. Lehetett volna egy sablonos Zayn+Gigi interjú az őltözködési stílusukról, de nem, inkább a mellett döntött a magazin, h kiáll egy fontos probléma mellett. És ennek nemhogy örülnének, egyenesen leszolják. Szeretném megsúgni a kedves Drag Queennek, h ezzel csak azt éri el, h több magazin már nem fog foglalkozni a témával. És h miért nem pl.egy transznemű modellt választottak? Elárulom a nagy titkot!!! MERT ZAYN ÉS GIGI minden kétséget kizárólag ISMERTEBB. Van ezeregy női magazin, én is azt veszem le, amelyik címlapsztárját ismerem...
2017. július 18. 17:03
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
most vagy velem van a hiba vagy nem tudom. A cikk részletes elolvasása uátn sem jöttem rá hogy mi ezen a felháborító, és hogy miért kell drámázni
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.