Szaúd-Arábia egy igazán vallásos arab ország, így a bőr mutogatása náluk bűnnek számít.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szaúd-Arábia vs előadók: így változtatják meg a túl sokat mutató popsztárokat
2017. július 17. 15:49
Lol Amúgy szerintem Ariana-é tök jó lett, Britney-vel meg nincs gond de a többi az óriási
2017. július 17. 15:55
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Photoshop-mesterek? Ezek csapni való fércművek. Ennél jobban nem is látszódhatna egy csomónál (pl. Tayloros), hogy Painttes ecsetvonások, amiknél a 4 éves gyerekek különbet alkotnak. Amúgy meg figyeljétek meg, mekkora botrány lenne, ha az ő énekeseik vagy színészeik képeit csinálnák meg a nyugati emberek bikinisnek vagy miniszoknyásnak, vagy épp meztelennek. De ja, nekik szabad...
2017. július 17. 15:58
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline |
És amikor megnézik a neten a klipek, vagy valahol látják?... Hülye kérdés, de erre nem gondolnak?
2017. július 17. 16:04
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Marha jót nevettem azért egy ilyen plakátot megneznek az ő országukban, nameg az előadók arcát magukat látva rajta
2017. július 17. 16:11
ecsetbettiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.17. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265491 offline |
Az Arianás tényleg jó lett... De a medencésen látszik, az hogy kivágták az anyát...
katherine0813, amúgy igen...
katherine0813, amúgy igen...
2017. július 17. 16:15
Arianáé még nem is olyan rossz, de Tayloré, meg az a medencés kép...borzasztó. nem tudom ki készíttet ezeket a képeket, de még egy kezdő Photoshopos is látja mekkora orbitális hibák vannak rajta, pedig ruhát rászerkeszteni egy emberre nem olyan nehéz...
2017. július 17. 16:15
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline |
A Nevermind-al sokat nem foglalkoztak...:"DDDD
2017. július 17. 16:25
Szerintem Christina Aguilera – Lotus meg Arianáé sokkal jobb így, mint az eredeti.
Egyébként én sem vagyok híve ennek a csöcs ki és ezzel menő leszek dolognak, de vannak olyanok amiket egyszerűen nem értem miért alakították át... Nem olyan durvák.
De érdekes látni, hogy tényleg vannak ilyen vallásos térségek. Kíváncsi vagyok, ha mindenhol ez lenne vajon hányan maradnának fent... Értitek, a nem lehetne látni a tökéletes alakját, csak a tehetsége alapján kéne értékelni.
Egyébként én sem vagyok híve ennek a csöcs ki és ezzel menő leszek dolognak, de vannak olyanok amiket egyszerűen nem értem miért alakították át... Nem olyan durvák.
De érdekes látni, hogy tényleg vannak ilyen vallásos térségek. Kíváncsi vagyok, ha mindenhol ez lenne vajon hányan maradnának fent... Értitek, a nem lehetne látni a tökéletes alakját, csak a tehetsége alapján kéne értékelni.
2017. július 17. 16:26
Most nem azért, de szerintem sokkal jobban néznek ki. Az nem igaz, hogy a nőknek nincs szabadságuk. Eldönthették, hogy akarják-e takarni mindenüket és ők döntöttek így. Valamint, ha akarnak dolgozhatnak is és a jövedelmüket saját magukra költhetik.
2017. július 17. 17:08
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Némelyik kép nagyon gagyin lett megcsinálva. Az azért elég fura, hogy a kisbaba fütyijét is el kellett takarni
2017. július 17. 17:09
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Tayloré hát..nem épp a legjobb.xd És szerintem Gagáé az "eltakart" képen jobb.
2017. július 17. 17:16
Csak nekem szúrja a szememet, hogy a címben POPsztárok vannak említve, míg a Nirvana a világ egyik legikonikusabb ROCKkegyüttese? "-.-
Kevésbé mutatnak közönségesek a művészek az biztos... Érdekes lenne megnézni, hogy a világ többi pontján is mennyire istenítenék néhányukat, ha nem tudnák, hogy milyen "csinin kidomborított feneke" vagy kockás hasa van az illetőnek...
Kevésbé mutatnak közönségesek a művészek az biztos... Érdekes lenne megnézni, hogy a világ többi pontján is mennyire istenítenék néhányukat, ha nem tudnák, hogy milyen "csinin kidomborított feneke" vagy kockás hasa van az illetőnek...
2017. július 17. 17:33
Hát Ariana-jé meg Lady Gaga-é és Cristina-jé elmegy.Azok jók.De a többi?És amúgy is mi értelme ennek?
2017. július 17. 18:09
Úgy néz ki, mintha Mariah bele akarna fulladni a cicája szőrébe, Katy meg a vattacukorba.
2017. július 17. 18:45
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
khalifa: "Az nem igaz, hogy a nőknek nincs szabadságuk. Eldönthették, hogy akarják-e takarni mindenüket" ekkora ökörséget is rég olvashattunk, taps. Ott a nőknek nincs szavuk bogaram. Igen, dolgozhatnak, bár többnyire az alantas munka marad meg nekik mindig, feljebblépni azon a bizonyos ranglétrán pedig nincs lehetőség. És visszatérve az idézett mondatodhoz, ha nem takarják el mindenüket, konkrétan meglincselik őket, aztán meg még kitudja mit tesznek velük. És csak megjegyzem, hogy mióta a menekültek elözönlötték Európát, azóta egy csomó strandon is betiltották a bikini használatát a sok arab miatt. Magyarországon az egyik politikus kérvényezte, hogy a Balatonon ne hordhassanak bikinit, de szerencsére leszavazták...
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.