Starity

41 éves korában elhunyt Chester Bennington, a Linkin Park frontembere

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 22. 15:11 #121
stellaxoxo
stellaxoxo
visszatérő vendég

StátuszYou can say what you want about me as long as you pay me
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 238
Csatolások: 0
Azonosító: 258257
Mikor meghallottam a hírt egyáltalán nem akartam elhidni. Aztán mikor tudatosult hogy, igen, ez történt, kb negyedóra múlva, bucira zokogott fejjel ültem és nem bírtam abbahagyni. Nagyon meghatározó volt ő is és az együttes is az én kicsinyke szaros életemben. Imádtam őt is és az együttest is, minden számukat kívülről fújom. a VOLT-ra nem mehettem el, bármennyire is könyörögtem otthon, mert hát anyu jön a Linkin Park!! De cseszhettem mert anyut nem érdekelte, próbáltam apuval szövetkezni mert ő legalább szereti is ezt az együttest, már majdnem megvolt mikor rájött hogy nem enged, na mondom jóvan, majd legközelebb pár év múlva. Elhittem...
De ez nem rólam szól természetesen.
Mint tudjuk kisebb korában molesztálták és mint a cikk is írja más egyb problémái is voltak. Amik elég durvák lehettek, hogy hat (6!!!) gyerekét hátra hagyva végzett az életével. Lehet utolsó perceiben el is feledte hogy apuka, hogy mi fog történni velük, hogy ő már nem nézheti ahogyan felnőnek, vagy lehet épp ezen gondolkodott, hogy jobb lesz nekik nélküle (ami szerintem hülyeség mert apu kell mindenkinek!) nem tudhatjuk és nem is fogjuk megtudni. Ilyenkor az ember nem tud tisztán gondolkodni.
de azt tudnia kell, még így is hogy biztos vagyok benne hogy ha élne is nem olvasná az én szaros soraim, de nagyon imádtam őt, mindennél és mindenkinél jobban, a legendák pedig örökké élni fognak
Most pedig könnyes szemekkel írom ezeket a sorokat és csak a végére annyit tudok mondani:
Nyugodjék békében Chester Bennington.
2017. július 22. 23:16 #122
starvok
starvok
visszatérő vendég
Hozzászólás: 220
Azonosító: 243537
Nyugodjon békében! sad.gif
2017. július 24. 16:42 #123
pporakoo
pporakoo
頭文字D

Státusztake my pressure to the moon, astronaut •
Hozzászólás: 1549
Csatolások: 307
Azonosító: 261438
Még mindig nem tudom elhinni... Nyugodj békében, Chester!
2017. július 25. 12:30 #124
- törölt felhasználó -    
Istenem....még mindig nem hiszem el.Őszintén én a Szent Johanna Gimi-ből ismertem meg a bandát,mint Macu kedvenc együttese.A szakmából ismét el kell búcsúzunk egy legendától.A Linkin Park egy legenda.És bár nem hallottam tőlük semmit ezután biztos meghallgatok majd jó pár dalt.De amúgy enélkül is ki ne ismerné Chestert vagy a Linkin Parkot?Sajnálom,hogy ezt történt,rengeteg mindenkinek sokat jelentett.Részvétem mindenkinek! sad.gif heart.gif
A rajongók siratnak Chester! sad.gif Fontos voltál nekünk! heart.gif Mindenkinek fontos voltál!cray.gif Nyugodj békében,szeretünk és szeretni is fogunk. heart.gif sad.gif cray.gif heart.gif heart.gif sad.gif cray.gif cry.gif cry.gif cry.gif
2017. július 25. 16:41 #125
Adan21
Adan21
visszatérő vendég

Státuszsemmi
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 121
Azonosító: 265585
MICSODA ???? EZ CSAK EGY PLETYKA UGYE NEM IGAZ ?????????????????????
2017. július 25. 17:14 #126
Kincs
Kincs
visszatérő vendég

Státuszwhy'd you only call me when you're high?
Hozzászólás: 339
Csatolások: 1
Azonosító: 262053
Igazán sosem figyeltem fel a banda munkásságára, de a Heavy különösen felkeltette a figyelmemet...pontosan a treagédia előtt egy nappal.
Nyugodjon békében!
2017. július 27. 15:38 #127
Monalysa
Monalysa
visszatérő vendég

StátuszImádlak japán! szeretlek Dél-Korea!
Hozzászólás: 153
Azonosító: 261695
Még most is ..alig hiszem el. Ez egy áll hír.. MOND HOGY NEM IGAZ.

Chester ♥ mindig itt leszel a szívemben. Olyan ajándékot adtál a világnak, remélem jó helyen vagy. Ennek az embernek lelki gondjai voltak. Csendesen kínlódott. Sajnálom a családját. Szegény gyerekek... Nem volt elég erős.
2017. július 30. 00:00 #128
old stuff.
old stuff.
visszatérő vendég

Státuszkacsabökdöső.
Hozzászólás: 176
Azonosító: 254651
Ha nem is magáért...de a feleségéért, gyerekeiért, barátaiért...megérte volna harcolnia. Meggondolatlanság, de utálatos vagy.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok