Mikor meghallottam a hírt egyáltalán nem akartam elhidni. Aztán mikor tudatosult hogy, igen, ez történt, kb negyedóra múlva, bucira zokogott fejjel ültem és nem bírtam abbahagyni. Nagyon meghatározó volt ő is és az együttes is az én kicsinyke szaros életemben. Imádtam őt is és az együttest is, minden számukat kívülről fújom. a VOLT-ra nem mehettem el, bármennyire is könyörögtem otthon, mert hát anyu jön a Linkin Park!! De cseszhettem mert anyut nem érdekelte, próbáltam apuval szövetkezni mert ő legalább szereti is ezt az együttest, már majdnem megvolt mikor rájött hogy nem enged, na mondom jóvan, majd legközelebb pár év múlva. Elhittem...
De ez nem rólam szól természetesen.
Mint tudjuk kisebb korában molesztálták és mint a cikk is írja más egyb problémái is voltak. Amik elég durvák lehettek, hogy hat (6!!!) gyerekét hátra hagyva végzett az életével. Lehet utolsó perceiben el is feledte hogy apuka, hogy mi fog történni velük, hogy ő már nem nézheti ahogyan felnőnek, vagy lehet épp ezen gondolkodott, hogy jobb lesz nekik nélküle (ami szerintem hülyeség mert apu kell mindenkinek!) nem tudhatjuk és nem is fogjuk megtudni. Ilyenkor az ember nem tud tisztán gondolkodni.
de azt tudnia kell, még így is hogy biztos vagyok benne hogy ha élne is nem olvasná az én szaros soraim, de nagyon imádtam őt, mindennél és mindenkinél jobban, a legendák pedig örökké élni fognak
Most pedig könnyes szemekkel írom ezeket a sorokat és csak a végére annyit tudok mondani:
Nyugodjék békében Chester Bennington.
41 éves korában elhunyt Chester Bennington, a Linkin Park frontembere
2017. július 22. 15:11
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline |
2017. július 25. 12:30
Istenem....még mindig nem hiszem el.Őszintén én a Szent Johanna Gimi-ből ismertem meg a bandát,mint Macu kedvenc együttese.A szakmából ismét el kell búcsúzunk egy legendától.A Linkin Park egy legenda.És bár nem hallottam tőlük semmit ezután biztos meghallgatok majd jó pár dalt.De amúgy enélkül is ki ne ismerné Chestert vagy a Linkin Parkot?Sajnálom,hogy ezt történt,rengeteg mindenkinek sokat jelentett.Részvétem mindenkinek!
A rajongók siratnak Chester! Fontos voltál nekünk! Mindenkinek fontos voltál! Nyugodj békében,szeretünk és szeretni is fogunk.
A rajongók siratnak Chester! Fontos voltál nekünk! Mindenkinek fontos voltál! Nyugodj békében,szeretünk és szeretni is fogunk.
2017. július 25. 17:14
Kincsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.21. Hozzászólás: 339 Csatolások: 1 Azonosító: 262053 offline |
Igazán sosem figyeltem fel a banda munkásságára, de a Heavy különösen felkeltette a figyelmemet...pontosan a treagédia előtt egy nappal.
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2017. július 27. 15:38
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline |
Még most is ..alig hiszem el. Ez egy áll hír.. MOND HOGY NEM IGAZ.
Chester ♥ mindig itt leszel a szívemben. Olyan ajándékot adtál a világnak, remélem jó helyen vagy. Ennek az embernek lelki gondjai voltak. Csendesen kínlódott. Sajnálom a családját. Szegény gyerekek... Nem volt elég erős.
Chester ♥ mindig itt leszel a szívemben. Olyan ajándékot adtál a világnak, remélem jó helyen vagy. Ennek az embernek lelki gondjai voltak. Csendesen kínlódott. Sajnálom a családját. Szegény gyerekek... Nem volt elég erős.
2017. július 30. 00:00
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline |
Ha nem is magáért...de a feleségéért, gyerekeiért, barátaiért...megérte volna harcolnia. Meggondolatlanság, de utálatos vagy.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.