Nincs könnyű dolga az ember lányának, ha csupa híres rokonok veszik körül, igaz Kylie?
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner ki szeretne lépni híres nővérei árnyékából
2017. július 27. 10:19
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. július 27. 11:26
fuvkinglarryshipperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 264251 offline |
Mégis mi a halállal akar híres lenni? Semmihez nem ért, nagyon buta, nagyon akadékos. Aki sminkelget, az sminkelgessen, vagy csináljon egy beauty csatornákt YT-ra, párezer ember biztosan nézné.
De ha ez sem, üljön le a s*ggére, és ne akarjon híresebb lenni mint eddig, mert az ég világon semmiben nem tehetséges...
De ha ez sem, üljön le a s*ggére, és ne akarjon híresebb lenni mint eddig, mert az ég világon semmiben nem tehetséges...
2017. július 27. 11:27
Sok sikert hozzá! Én szeretem Kyliet de nálamez a pólós ügy kicsit kiverte a biztositékot.Igy biztos nem fogják megkülőnbőztettni a testvéreitől. :\
2017. július 27. 11:31
hogyha annyira abban az új műsorában látja a nagy lehetőséget, akkor legalább választott volna neki valami kevésbé sablonos címet.
2017. július 27. 11:48
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Már így is minden másodpercét megosztja a világgal, mi újat tudna mutatni? A tehetségét, ami nincs neki?
2017. július 27. 12:16
Elég nehéz dolga lesz, mert ugyan olyan h*lye, mint a nővérei, ugyan olyanná plasztikáztatta magát, mint ők. Olyan nagyképű p*csa lett, mert mióta megszületett mást sem csinál csak őket másolja. Ezzel nincs is semmi baj, de akkor ne akarjon már függetlenedni
2017. július 27. 12:25
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Hát elhiszem hogy rosszul esik neki hogy mindig Kim kishugaként emlegetik..
Én szorítok neki hogy össze jöjjön,és végre saját hírnévre tegyen szert De egyet kell sajnos értenem azokkal akik azt mondják hogy "nehéz lesz neki,hiszen eddig folyton nővéreit másolta"...
Én szorítok neki hogy össze jöjjön,és végre saját hírnévre tegyen szert De egyet kell sajnos értenem azokkal akik azt mondják hogy "nehéz lesz neki,hiszen eddig folyton nővéreit másolta"...
2017. július 27. 12:32
Hát én egy private label makeup márkával üzletelő lányt nem neveznék éppen mogulnak, mivel egy kis pénzzel bárkinek lehet ugyanilyenje. Ettől függetlenül megértem, hogy saját jogon szeretne valamit elérni, bár ha tényleg bizonyítani akarna, akkor leginkább úgy tudna, ha teljesen nulláról indul.
2017. július 27. 14:34
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Hát ez már rá tapadt, nem tud annyira mit kezdeni vele.
2017. július 27. 15:27
MissB.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 264011 offline |
Szóval úgy akar kitűnni, hogy ugyanolyan valóságshowban fog szerepelni, mint eddig, annyi különbséggel, hogy ebben nem lesznek benne a testvérei? Eredeti ötlet, gratulálok!
Annyira idegesítő ez az egész család úgy, ahogy van. Attól függetlenül, hogy SEMMIT nem tettek le az asztalra, rohadt büszkék magukra. A legrosszabb pedig az, hogy egyes tinédzsereknek ők a példaképeik, csak tudnám miért??
Annyira idegesítő ez az egész család úgy, ahogy van. Attól függetlenül, hogy SEMMIT nem tettek le az asztalra, rohadt büszkék magukra. A legrosszabb pedig az, hogy egyes tinédzsereknek ők a példaképeik, csak tudnám miért??
2017. július 27. 15:49
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
MissB. a számból vetted ki a szót. bennem is ez merült fel. ha annyira különbözni akar, akkor miért szerepel egy valóságshowban? szinte az egész famíliát a KUWKhoz kapcsolják, ezzel ő sem fog különbözni meg is látszik hogy belül egy üres nulla
2017. július 27. 16:29
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline |
Én imádtam Kyliet egészen addig míg Tygaval kezdett járni meg felöltette a száját.Tiszta mű lett.Régebben tök természetes szépség volt.A stílusa is nagyon jó volt,de ma már alig van rajta ruha instagrammon.Szerencsére Kendall normális maradt.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.