Mindketten sikeresek, népszerűek és gyönyörűek, és elragadóan festenek a Prada új kreációjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna és Emilia Clarke ugyanabban a ruhában! Melyiküknek áll jobban?
2017. augusztus 01. 12:06
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2017. augusztus 01. 12:13
egyértelműen Emiliának áll jobban, gyönyörű benne, még úgyis, hogy az a ruha nem a legelőnyösebb.
2017. augusztus 01. 12:15
Millyn csodásan áll, mintha rászabták volna, Rihannán nem valami előnyös, így egyértelműen Emilián.
2017. augusztus 01. 12:23
Nyilván nem egy a méretűk.Emilián nagyon jól áll de szerintem RiRi is nagyon csinos benne.
2017. augusztus 01. 12:36
Rihanna-nak nem valami előnyős ez a választás. Pont azokat a részeket emelo ki amiket nem kellene. De mivel nemrég volt róla szó, hogy büszkén vállalja azt a néhány plusz kilót, ami felszaladt rá, így nem igazán lehet beleszólni. Az a fontos, hogy ő csinosnak érzi magát ebben a ruhában
2017. augusztus 01. 13:22
Rihannát szerintem kövérití ez a ruha, de így is jó, viszont Emiliának jobban áll.
2017. augusztus 01. 13:58
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Egyértelműen Emiliának áll jobban, Rihannát kövéríti, abszolút nem előnyös. Az egy dolog, hogy valakit nem zavarnak magán a plusz kilók, az meg egy másik, hogy elönytelenül próbálja kihangsúlyozni ezeket. De persze Rihannától már rég megszokhattuk a közönségességet és a magamutogatást. Na meg az ízléstelenséget
2017. augusztus 01. 14:07
Emilián elegánsabban néz ki, Rihannát meg szerintem pont nem érdekli, hogy ki mit gondol az outfit-jéről, és ezt mindig nagyon becsültem benne.
2017. augusztus 01. 14:13
szerintem mindkettőjüknek nagyon jól állt, bár talán egy kicsit Emilia-nak jobban
2017. augusztus 01. 14:26
Szerintem Emiliának áll jobban Rihannának se rossz és jót tett neki az a néhány plusz kiló, de hozzá kell igazítania a ruhatárát is, most, hogy mellkas/mell tájékon teltebb, már nem igazán vehet fel ilyen kis spagettipántos, bikiniszerű topokat, mert nem tudják megtartani a melleit és olyan, mintha "lógnának". Emilia nem egy gömbölyű alkat se mellben, se fenékben, épp ezért mutat rajta máshogy, pont a hozzá hasonló felépítésű lányokra tervezték ezt a ruhát.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.