Mindketten sikeresek, népszerűek és gyönyörűek, és elragadóan festenek a Prada új kreációjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna és Emilia Clarke ugyanabban a ruhában! Melyiküknek áll jobban?
2017. augusztus 01. 12:06
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. augusztus 01. 12:13
egyértelműen Emiliának áll jobban, gyönyörű benne, még úgyis, hogy az a ruha nem a legelőnyösebb.
2017. augusztus 01. 12:15
Millyn csodásan áll, mintha rászabták volna, Rihannán nem valami előnyös, így egyértelműen Emilián.
2017. augusztus 01. 12:23
Nyilván nem egy a méretűk.Emilián nagyon jól áll de szerintem RiRi is nagyon csinos benne.
2017. augusztus 01. 12:36
Rihanna-nak nem valami előnyős ez a választás. Pont azokat a részeket emelo ki amiket nem kellene. De mivel nemrég volt róla szó, hogy büszkén vállalja azt a néhány plusz kilót, ami felszaladt rá, így nem igazán lehet beleszólni. Az a fontos, hogy ő csinosnak érzi magát ebben a ruhában
2017. augusztus 01. 13:22
Rihannát szerintem kövérití ez a ruha, de így is jó, viszont Emiliának jobban áll.
2017. augusztus 01. 13:58
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Egyértelműen Emiliának áll jobban, Rihannát kövéríti, abszolút nem előnyös. Az egy dolog, hogy valakit nem zavarnak magán a plusz kilók, az meg egy másik, hogy elönytelenül próbálja kihangsúlyozni ezeket. De persze Rihannától már rég megszokhattuk a közönségességet és a magamutogatást. Na meg az ízléstelenséget
2017. augusztus 01. 14:07
Emilián elegánsabban néz ki, Rihannát meg szerintem pont nem érdekli, hogy ki mit gondol az outfit-jéről, és ezt mindig nagyon becsültem benne.
2017. augusztus 01. 14:13
szerintem mindkettőjüknek nagyon jól állt, bár talán egy kicsit Emilia-nak jobban
2017. augusztus 01. 14:26
Szerintem Emiliának áll jobban Rihannának se rossz és jót tett neki az a néhány plusz kiló, de hozzá kell igazítania a ruhatárát is, most, hogy mellkas/mell tájékon teltebb, már nem igazán vehet fel ilyen kis spagettipántos, bikiniszerű topokat, mert nem tudják megtartani a melleit és olyan, mintha "lógnának". Emilia nem egy gömbölyű alkat se mellben, se fenékben, épp ezért mutat rajta máshogy, pont a hozzá hasonló felépítésű lányokra tervezték ezt a ruhát.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.