The Changeling - Elcserélt életek (2008)
2009. április 14. 21:09
drusillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline |
Köszi a képeket
*spoiler*
Reméltem, hogy a végén megtudjuk ott volt-e a fia is. A végén meg annyit írtak, hogy "soha nem adta fel a keresést"
Most már lehetne azonosítani a gyerekeket. Ezzel kapcsolatban számítottam volna valamire a végén, de igy is jó volt
*spoiler*
Reméltem, hogy a végén megtudjuk ott volt-e a fia is. A végén meg annyit írtak, hogy "soha nem adta fel a keresést"
Most már lehetne azonosítani a gyerekeket. Ezzel kapcsolatban számítottam volna valamire a végén, de igy is jó volt
2009. április 16. 21:09
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline |
Idézet(drusilla @ 2009. April 14. - 20:09)
Köszi a képeket
*spoiler*
*spoiler*
De mivel igaz történeten alapszik a film, nem tehettek volna bele olyan elemeket, amelyek nem a valóságot tükrözik. Mert hogy a fiúról tényleg nem derült ki, hogy áldozat lett-e vagy sem...
2010. október 04. 08:50
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Nekem tegnap volt szerencsém ehhez a filmhez és iszonyatosan a földhöz vágott... Ki nem állhatom Angelina Jolie-t, de ez a film valóban remekül sikerült. Nagyon megrázó és sokkoló. Szomorú, hogy ez egyáltalán megtörténhetett, de az alkotók remek munkát végeztek, minden elismerésem az övék...
2010. december 21. 13:44
Elcserélt életek/Changeling
(színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 140 perc, 2008)
Rendező: Clint Eastwood
Forgatókönyvíró: J. Michael Straczynski
Zeneszerző: Clint Eastwood
Operatőr: Tom Stern
Díszlettervező: James J. Murakami, Gary Fettis
Jelmeztervező: Deborah Hopper
Producer: Clint Eastwood, Robert Lorenz, Ron Howard, Brian Grazer
Vágó: Joel Cox, Gary Roach
Szereplő(k):
Angelina Jolie (Christine Collins)
John Malkovich (Briegleb tiszteletes)
Michael Kelly (Lester Ybarra)
Jeffrey Donovan (J.J. Jones kapitány)
Jason Butler Harner (Gordon Northcott)
Devon Conti (Arthur)
Eddie Alderson (Sanford Clark)
Joshua Logan Moore (Abducted Kid)
Los Angeles, 1928. Egy szombati reggelen egy munkásnegyedben Christina elbúcsúzik fiától, Waltertől, és dolgozni megy. Amikor hazatér, látja, hogy a fia eltűnt. Eredménytelen keresés kezdődik, és hónapokkal később a rendőrség beállít egy fiúval, mondván, hogy meglett az elveszett kilenc éves gyermek. Christine-t elszédíti a rendőrök, riporterek és saját zavarodott érzelmeinek forgataga, és megengedi, hogy a fiú ott aludjon nála. Ám tudja, hogy ez a fiú nem Walter. Amikor tovább ösztökéli a hatóságokat fia felkutatására, Christine ráébred, hogy az alkoholtilalom korában Los Angelesben a nők nem kérdőjelezhetik meg a rendszert, és nem mondhatják el a történetüket a saját szempontjukból. Christine, akit azzal rágalmaznak meg, hogy tévképzetei vannak, és nem való a társadalomba, szövetségesre lel Briegleb tiszteletesben, aki segít neki a gyermeke megtalálásáért folytatott, a város ellen vívott harcban.
(színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 140 perc, 2008)
Rendező: Clint Eastwood
Forgatókönyvíró: J. Michael Straczynski
Zeneszerző: Clint Eastwood
Operatőr: Tom Stern
Díszlettervező: James J. Murakami, Gary Fettis
Jelmeztervező: Deborah Hopper
Producer: Clint Eastwood, Robert Lorenz, Ron Howard, Brian Grazer
Vágó: Joel Cox, Gary Roach
Szereplő(k):
Angelina Jolie (Christine Collins)
John Malkovich (Briegleb tiszteletes)
Michael Kelly (Lester Ybarra)
Jeffrey Donovan (J.J. Jones kapitány)
Jason Butler Harner (Gordon Northcott)
Devon Conti (Arthur)
Eddie Alderson (Sanford Clark)
Joshua Logan Moore (Abducted Kid)
Los Angeles, 1928. Egy szombati reggelen egy munkásnegyedben Christina elbúcsúzik fiától, Waltertől, és dolgozni megy. Amikor hazatér, látja, hogy a fia eltűnt. Eredménytelen keresés kezdődik, és hónapokkal később a rendőrség beállít egy fiúval, mondván, hogy meglett az elveszett kilenc éves gyermek. Christine-t elszédíti a rendőrök, riporterek és saját zavarodott érzelmeinek forgataga, és megengedi, hogy a fiú ott aludjon nála. Ám tudja, hogy ez a fiú nem Walter. Amikor tovább ösztökéli a hatóságokat fia felkutatására, Christine ráébred, hogy az alkoholtilalom korában Los Angelesben a nők nem kérdőjelezhetik meg a rendszert, és nem mondhatják el a történetüket a saját szempontjukból. Christine, akit azzal rágalmaznak meg, hogy tévképzetei vannak, és nem való a társadalomba, szövetségesre lel Briegleb tiszteletesben, aki segít neki a gyermeke megtalálásáért folytatott, a város ellen vívott harcban.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.