Starity

SZAVAZÁS! Valóban kétféle ember létezik – II. rész

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 15. 13:44 #21
- törölt felhasználó -    
Miért kell egyeseknek ennyire véresen komolyan vennie a cikk tartalmát? unsure.gif Egyértelműen a poén kedvéért íródott, a "két fajta embert" csak ezekre a bizonyos tevékenységekre érti és senkit sem kötelez arra, hogy a való életben is így vagy úgy cselekedjen. Egész egyszerűen az emberek legnagyobb része ezt vagy azt szokta preferálni a legtöbb esetben (nem ti, ti különlegesek vagytok), ezért értelemszerűen azt kéri tőlünk, hogy arra nyomjunk rá, amit a való életben is a legtöbbet alkalmazunk, vagy alkalmaznánk. Semmi tudományos alátámasztás, semmi fülberágás arról, hogy kizárólag csak két fajta ember létezik a világon, csak egy egyszerű, a szórakoztatás céljából elkészített cikk, ami összegyűjti az interneten az elmúlt évek alatt felgyülemlett vitákat, válaszokat. Annyira unalmas már, hogy egyesek mindenbe bele akarnak kötni ezen az oldalon, ahogy csak tudnak...
2017. augusztus 15. 16:20 #22
- törölt felhasználó -    
Öhm nem szoktam figyelni, hogy hogyan van a budipapír. Akkor most selejt vagyok? Megyek sírni a sarokba. biggrin.gif
2017. augusztus 16. 08:47 #23
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 383
Csatolások: 0
Azonosító: 207155
öhm, én más miatt szeretnék hisztizni. A cikk nagyon jó, és érdekes, de a szavazás lehet egyszerűbb lenne, ha nem nyitná meg a program új oldalon és nem kénr háromszor leokézni hogy lássuk az eredményeket. Egy kérdésnél nem zavaró, ilyen típusú cikknál azonban sokat nyomna a latban szerintem smileeee.gif
2017. augusztus 16. 11:52 #24
Alison DiLaurentis
Alison DiLaurentis
új tag

StátuszI was late for this,late for that,late for the love of my life
Hozzászólás: 82
Csatolások: 1
Azonosító: 265510
Teljesen igazat adok neked Lunafreya.És nem az a lényeg hogy, így el lehet különíteni az embereket és nem is az hogy,máris a tömeggel mész hogyha el tudod dönteni hogy sima vagy energiatakarékos villanykörtét vásárolsz.Ezek csak egyszerű szokások amiket sokan így csinálnak ezért felesleges 3 opció, mert vagy lekaparod a matricát a laptopról vagy nem.A kérdésre igen vagy nem a válasz,
2017. augusztus 18. 11:58 #25
- törölt felhasználó -    
Nagyon érdekes.
2017. augusztus 19. 09:56 #26
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
Hozzászólás: 2066
Azonosító: 210588
Macskás vagyok,de tudtam,hogy a kutyások kb. kétszer annyian vannak,de a többinél is lehetett sejteni milyen eredmények jönnek ki,már aminek volt értelme.
2017. augusztus 19. 10:02 #27
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
Hozzászólás: 2066
Azonosító: 210588
Mondjuk lehetne az utolsó helyett "Milyen színű bábuval szeretsz sakkozni"
2017. augusztus 21. 11:43 #28
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
szuper. jó tudni
2017. augusztus 24. 20:31 #29
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
Amíg le nem kopnak a laptopról a matricák tök fontosak, mert milyen jó, mikor nem kell kikeresned gépen belül az adatokat, hanem már eleve ott van pár infó ha kell valamihez.

Mivel kolis vagyok, itthon csak kis vízigényű virágom van.

Ha a tejjel kezdeném a gabonapelyhet, akkor ha elfogy a pehely öntés közben túl sok tej lesz hozzá! ohmy.gif

Imádom a Sudokut heart.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!