Egyetlen reklámmal leiskolázta Kylie Jennert és Kim Kardashiant a barbadosi csillag, Rihanna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szégyenbe hozta Rihanna Kylie Jennert és Kim Kardashiant
2017. szeptember 03. 00:28
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Okos döntés. Ha jó minőségűek lesznek a termékek, és nem prémium árkategóriásak, lehet, a Kardashian-Jenner famíliát is lekörözi majd...
Nem mindenki csípi azt a bűvészkedést a limitált mennyiségű termékekkel, amit Kyliék művelnek, a Sephorában viszont bizonyára állandóan készleten lesz Rihanna kollekciója. Hamarosan kiderül, melyik kereskedelmi stratégia állja meg a helyét.
Nem mindenki csípi azt a bűvészkedést a limitált mennyiségű termékekkel, amit Kyliék művelnek, a Sephorában viszont bizonyára állandóan készleten lesz Rihanna kollekciója. Hamarosan kiderül, melyik kereskedelmi stratégia állja meg a helyét.
2017. szeptember 03. 04:14
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Lol az a csúszdás videó nagyon brutál
2017. szeptember 03. 08:45
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Majd a bjútiguruk letesztelik, és kiderül, jobbak-e minőségben. Majd meglátjuk, nem kéne már most ennyire túlsztárolni nehogy csalódás érje az embereket.
2017. szeptember 03. 12:02
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
Kíváncsi vagyok a beauty guruk hogyan fognak róla vélekedni:)
2017. szeptember 04. 16:20
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
It's just disappiared XD
2017. szeptember 04. 22:45
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline |
Nagyon rendben van Well done,girl Egyébként meg már ideje volt és adta magát szerintem ha már Kylikáék nem gondolnak a sötétebb bőrű lányokra,annak ellenére,hogy a saját országukban is szép számmal élnek ilyen emberek,akkor végre valaki nem feledkezik meg róluk. Egyébként meg így sokkal több terméket tudtak volna ők is eladni,úgyhogy nem is értem. Nem arról volt szó,hogy ő akar az első dollármilliárdos lenni a családjában?
2017. szeptember 05. 18:18
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
A termék neve nekem nagyon nem tetszik nem...
Bár én határozottan azt az elvet vallom hogy a lányoknak kevesebb sminket kellene viselniük a természetes szépség sokkal jobb mint 2kg alapozó és minden féle cucc alá rejteni magadat... és kár hogy a hírességek nem ezt hirdetik hanem versengenek egymással hogy kinek a kencéjéből vesznek majd többet...
bár néha alkalomadtán nagyon szép és elegáns tud lenni egy igényes make up de sosem értettem azokat a lányokat akik smink nélkül ki sem mernek menni a házból.
Bár én határozottan azt az elvet vallom hogy a lányoknak kevesebb sminket kellene viselniük a természetes szépség sokkal jobb mint 2kg alapozó és minden féle cucc alá rejteni magadat... és kár hogy a hírességek nem ezt hirdetik hanem versengenek egymással hogy kinek a kencéjéből vesznek majd többet...
bár néha alkalomadtán nagyon szép és elegáns tud lenni egy igényes make up de sosem értettem azokat a lányokat akik smink nélkül ki sem mernek menni a házból.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.