Hihetetlen, amit ezzel a kislánnyal tettek. Undorító, mire képesek az emberek, ha féltékenyek, irigyek, vagy egyszerűen hülyék. Beteg, aki ezt tette.
A rendőrség hatalmas baklövéseket követett el, de ezt miért nem vette észre senki?
Istenem, tuti fix, hogy a család keze van a dologban.
Rejtélyek nyomában – Mi történt JonBenét Ramsey-vel? – I. rész
2017. szeptember 09. 14:25
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline |
Szerintem a testvére bántotta a kislányt, és mivel a szülők gyorsan ráeszméltek, hogy mindkét gyermeküket elveszíthetik, így szépen felépítették a gyilkosság helyszínét.
2017. szeptember 09. 16:36
iamisabelleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.04. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266672 offline |
Már folyamatban van a második részének a megírása is, csak kicsit lassan haladok vele az iskola mellett, de igyekszem!
2017. szeptember 09. 17:30
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline |
Egy csomó cikket olvastak, valamint a nyomozók teóriáit stb. Burke volt az.... ez 100% beteg volt a gyerek nagyon de szerintem a mai napig van vele probléma. A gyilkosság után 20 évvel megszólalt egy interjúban és végig mosolyogta az egészet oly annyira, hogy meg a pszichológus műsorvezetőn is látszott mennyire el van képedve Burke viselkedésétől.... minden jel arra utal, hogy Burke tette! A kislány halála előtti 3 évben 27-szer voltak orvosnál különboző zúzódásokkal, mivel mindig idáig fajult a játék a fiúval... Egyszer apja golfütőjével verte fejbe a lányt. A 2 szülő félt, hogy elveszítik másik gyermeküket is. Mindentől elzárkóztak. Az FBI-at be sem engedték a házba... Miért? Félthették a hírnevüket is, így hogy egyetlen életben maradt gyermeküket megmentsék megrendezték ezt az egészet... Tökéletes családnak tűntek, de cseppet sem voltak azok...
2017. szeptember 10. 08:40
Hyerin-ah: Igazad van. Szerintem az egész család keze benne van.. mivel amikor a szülőket interjúzták, nem is néztek az interjús szemébe, egész végig a földet bámulták, semmi érzelem és minden jel arra utalt hogy hazudnak.
2017. szeptember 22. 17:58
Aduss13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 264395 offline |
Lentebb már írtam hogy szerintem a szülők a tettesek... De rájöttem valamire. Valószínűleg Burke volt. Féltékenység miatt. És még autista hajlamai is voltak...Képes lenne egy gyilkosságra? Igen.. A szülők viszont féltek, hogy elveszítik őt is, ezért zárták őt ki a kihallgatásból...
2018. április 23. 20:33
Szerintem 1 Alex Hunter nevu fazon volt gyilkos , csak o ongyilkossagot kovetettel.
2018. augusztus 13. 19:06
Planet Nibiruúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 262927 offline |
Burke Ramsey nem 8 éves volt 1996-ban, hanem 9. Nem két évvel idősebb a halott húgánál, hanem hárommal. Burke Ramsey születési ideje 1987. január 27.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.