Zayn Malik azt állítja, sosem volt jóban Harry Stylesszal
2017. szeptember 13. 21:51
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline |
Aurora Roseé teljesen egyetértek veled és nincs is több hozzászólásom ehhez már...
2017. szeptember 13. 22:05
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Hát, bár engem senki sem kérdez, de szerintem soha nem fogjuk megtudni, milyen is volt a One Direction tagok életét a banda fénykorában. Sok az elvetemült fan és a rosszakaró teória, de valahol talán a kettő között lehet az igazság. Rövid vélemény:Szerintem Zayn nem hagyta volna ott az együttest, ha annyira szerette volna, de pl egy kapcsolat megromlása után is sokan csak a rosszra emlékeznek, pedig gondolom Zaynnek is sok szép pillanata volt.
2017. szeptember 13. 22:24
Aki Zaynt szereti Zaynnek hisz,aki meg nem az nem.Szerintem(és úgy látom itt én vagyok kb az egyetlen) soha nem volt jóban Zayn és Harry.2 nagyon erős hang nem fér el egymás mellett,és Harryt mindig jobban szerették(számomra még mindig érthetetlen miért).Nagy rajongójuk voltam,és az,hogy a képeken ölelgetik egymást meg nevetnek nem feltétlenül jelenti hogy örök barátok lettek,néhány pillanatot elkaptak.Az meg hogy még mindig erről beszél nem feltétlenül az ő hibája.Megkérdezik egy interjún,válaszol a kérdésre,ha szerintetek ez unalmas akkor minek nyitjátok egyáltalán meg?
2017. szeptember 13. 23:25
thelittlevaleskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 263693 offline |
Lehet hogy Zayn nem a Harryvel való kapcsolatot tekinti a barátság alapjainak. Nekem is voltak nagyon jó barátaim, akikről el sem tudom mondani, hogy valaha is barátok voltunk.
2017. november 14. 20:10
Pirike525új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.23. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 265036 offline |
"Zayn Malik tovább savazza a múltját a One Directionnel: most Harry Stylest vette elő." ez mi a rakom akar lenni? Nyilvan nem kezd el beszelni magatol egy interjuban Zayn arrol, hogy Harryvel milyen viszonyban voltak meg a bandaban. Mi az h most Harryt vette elo? Ember, rola kerdeztek es valaszolt. Ha a cikkiro nem kedveli Zayn nem kene ugy beallitani, mintha nemtudom milenne
..
..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.