Pár napja mutatta be Rihanna az ünnepi sminkkollekcióját, amit a Fenty Beauty számára álmodott meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fenty Beauty: Itt van Rihanna ünnepi kollekciója
2017. október 02. 10:17
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline |
Köszönjük a bölcs gondolataidat.
2017. október 02. 18:32
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
"Főleg a fiúknál, hiszen ők buták" neeee
Ez a nő tuti nem normális. Hihetetlen, hogyan képes lejáratni magát. Tényleg tehetséges. Abban, hogyan ássa el magát az emberek szemében. Mi ez a nyilatkozat?
Ez a nő tuti nem normális. Hihetetlen, hogyan képes lejáratni magát. Tényleg tehetséges. Abban, hogyan ássa el magát az emberek szemében. Mi ez a nyilatkozat?
2017. október 05. 00:02
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
Azért annyira nem buták a fiúk, hogy ne értsék Rinyahangyát (Rihannát)! Nem kéne õket ennyire lejáratni, de ha már kimondta akkor nem kell beletenni a cikkbe! De ha már beletették akkor nem kell rákattintani a cikkre na ezt jól megaszontam
2017. október 14. 09:02
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Mármint milyen ünnep alkalmából készült a kollekció? Mert ha ez karácsonyi kollekció meg nem mondtam volna elsőre. Ha tényleg az akkor lehettek volna kicsit ünnepibbek a színek de kezdésnek nem rossz csak remélem jövőre majd valami karácsonyibb hangulatú készlettel áll elő jövő ilyenkorra.
2017. november 06. 16:28
Sasukefangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 266212 offline |
Hát nem tudom,én azzal a résszel nem igazán értek egyet,amikor azt mondja hogy a nőknek nincs idejük kipingálni az arcukat ezért vegyük meg a rúzsait. Már nem azért,de nekem azt az érzést keltette ez a rész,mintha ez valami kötelesség és elvárt dolog lenne,hogy muszáj kisminkelve kimenni az utcára mert hogy az milyen gáz ha valaki nincs kisminkelve és esetleg neadjisten a valódi természetes arcát mutatja. De lehet,hogy ezt csak én éreztem így.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.