Pár napja mutatta be Rihanna az ünnepi sminkkollekcióját, amit a Fenty Beauty számára álmodott meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fenty Beauty: Itt van Rihanna ünnepi kollekciója
2017. október 02. 10:17
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline |
Köszönjük a bölcs gondolataidat.
2017. október 02. 18:32
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
"Főleg a fiúknál, hiszen ők buták" neeee
Ez a nő tuti nem normális. Hihetetlen, hogyan képes lejáratni magát. Tényleg tehetséges. Abban, hogyan ássa el magát az emberek szemében. Mi ez a nyilatkozat?
Ez a nő tuti nem normális. Hihetetlen, hogyan képes lejáratni magát. Tényleg tehetséges. Abban, hogyan ássa el magát az emberek szemében. Mi ez a nyilatkozat?
2017. október 05. 00:02
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
Azért annyira nem buták a fiúk, hogy ne értsék Rinyahangyát (Rihannát)! Nem kéne õket ennyire lejáratni, de ha már kimondta akkor nem kell beletenni a cikkbe! De ha már beletették akkor nem kell rákattintani a cikkre na ezt jól megaszontam
2017. október 14. 09:02
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Mármint milyen ünnep alkalmából készült a kollekció? Mert ha ez karácsonyi kollekció meg nem mondtam volna elsőre. Ha tényleg az akkor lehettek volna kicsit ünnepibbek a színek de kezdésnek nem rossz csak remélem jövőre majd valami karácsonyibb hangulatú készlettel áll elő jövő ilyenkorra.
2017. november 06. 16:28
Sasukefangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 266212 offline |
Hát nem tudom,én azzal a résszel nem igazán értek egyet,amikor azt mondja hogy a nőknek nincs idejük kipingálni az arcukat ezért vegyük meg a rúzsait. Már nem azért,de nekem azt az érzést keltette ez a rész,mintha ez valami kötelesség és elvárt dolog lenne,hogy muszáj kisminkelve kimenni az utcára mert hogy az milyen gáz ha valaki nincs kisminkelve és esetleg neadjisten a valódi természetes arcát mutatja. De lehet,hogy ezt csak én éreztem így.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.