Öt fantasztikus pszichológiai thriller könyvet ismerhettek meg ebben a cikkben.
A teljes cikkhez kattints ide!
#Könyvajánló: Öt fantasztikus pszichothriller
2017. október 10. 13:15
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Ellie Andrews
2017. október 10. 13:47
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Caroline Kepnes Te c. thrillere valóban vérfagyasztóan fantasztikus. A többihez sajnos nem volt még szerencsém, de a Te valóban izgalmas és letehetetlen olvasmány. Megdöbbentően pontos tudása van azt illetően, hogyan is gondolkodik egy ilyen beteg elme, és ez benne a legijesztőbb. Nekem nagyon tetszett.
2017. október 10. 13:59
Hű, ezek közül az első és az utolsó igazán felkeltette az érdeklődésemet. Nagyon kíváncsi lettem, biztos elolvasom őket.^^
2017. október 10. 14:13
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
A Mióta meghaltál című könyvet pont a napokban kezdtem el és nagyon tetszik. A többi is jól hangzik, de a Te az, ami a leginkább felkeltette az érdeklődésem, úgyhogy valószínűleg az lesz a következő.
2017. október 10. 14:48
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline |
Én elkezdtem olvasni a B. A. Paris – Zárt ajtók mögött című könyvet. Félúton abbahagytam, mert annyira idegesített és felhúzott a "hősnő" viselkedése, mint egy 10 éves, úgy gondolkodik. Izgalmas egyébként, de az a fajta, amit valaki nagyon nem bír, valaki meg imádja.
2017. október 10. 15:58
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline |
A Mielőtt elalszom az tényleg ugyanaz mint az Amnézia, csak ha jól tudom a filmes változat miatt kiadták újra, Amnézia névvel a kötetet. Egyébként nagyon jó könyv, én imádtam minden oldalát, csakúgy mint a Zárt ajtó mögött-nek. A listára mondjuk még feltettem volna a Holtodiglant, a Fagyos ikreket, az Összeomlást de a Ne higgy a szemének-et mindenképpen. Ezek közül a Te-t és a Döntést nem olvastam még, de az utóbbit mindenképpen elakarom, nagyon jónak tűnik. Kicsit furcsálltam, hogy a Lány a vonaton nincs rajta, az a legsikeresebb thriller azt hiszem az évtizedben, és bár túl van sztárolva, tényleg rohadt jó könyv.
2017. október 10. 16:42
Hú, érdekesnek tűnnek, miután befejeztem a Csontvárost lehet elkezdem egyiket, vagy mindegyiket
2017. október 10. 17:02
A Zárt ajtók mögött kívánságlistás nálam, de az abszolút nyerő pszicho-thriller a Karine Giébel: Csak egy árnyék és a Stephen King: Tortúra az én szememben
2017. október 10. 17:28
Na végre egy jó cikk:) Szeretném majd elolvasni őket, ha egyszer eljutok odáig...
2017. október 10. 18:49
Tetszetős válogatás Egyiket sem olvastam egyenlőre, de imádom a pszicho thrillereket. A Mielőtt elalszom filmváltozatához volt szerencsém és bár eléggé lehúzták, nekem tetszett. Könyvben tuti még jobb. A Te és a Zárt ajtók mögött viszont valamiért jobban érdekelnek ezek közül.
2017. október 10. 19:58
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
A zárt ajtók mögött a legjobb könyv amit én valaha elolvastam. Egy kicsit döcögősen, zavarosan indul, de fantasztikus történet, telis tele csavarokkal. Én személy szerint sokszor bekönnyeztem, olyan nagy hatással volt rám. Grace néha tényleg tesz vagy mond meggondolatlan dolgokat de mellette szóljon, hogy egy olyan szituálcióban szerintem senki sem tudna racionálisan cselekedni. Ezt leszámítva egy nagyonis összeszedett, okos nő, aki ügyesen kitervel mindent. Aki szemez vele, annak ajánlom mindenképp!
2017. október 10. 20:10
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
A zárt ajtók mögött unalmas, kiszámítható és túlértékelt.
2017. október 10. 22:03
thelittlevaleskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 263693 offline |
Lepkegyujto ❤️
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.