Starity

Rajongója zaklatta szexuálisan Harry Stylest

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 24. 17:16 #21
Maiko
Maiko
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1721
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Akár nő vagy férfi, híres vagy nem híres, ilyen bánásmódot senki sem érdemel.
2017. október 24. 18:10 #22
sagika
sagika
új tag
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0
Azonosító: 262273
Anzi7: jobban én sem tudtam volna megfogalmazni! Teljes mértékben így van, senki sem fogdoshatja a másikat csak úgy, mint egy tárgyat. Attól, hogy ismert nem egy darab 'hús'! Durva és felháborító!
2017. október 24. 18:27 #23
N_évi024
N_évi024
visszatérő vendég
Hozzászólás: 124
Azonosító: 254541
Anzi7, le A kalappal!smileeee.gif Én nem tudtam volna így megfogalmazni a gondolataimat és te most szívemből szóltál. smileeee.gif)
2017. október 24. 19:12 #24
- törölt felhasználó -    
Mikor először láttam a videót végig se tudtam nézni. Túl kínosan éreztem magam miatta a lány helyében is. Viszont néhány komment elolvasása után még inkább elszégyelltem magam. De azért annak örülök, hogy a többség látja milyen elcseszett egy helyzetbe került Harry. Egyáltalán nem normális, vagy elfogadható az, ami történt vele, hiába ő a tinik bálványa. Lehetne egy egyszerű utcaseprő is, akkor sem szabadna megérinteni őt ilyen helyeken... Azt gondolná az ember, hogy ez evidens mindenki számára.
2017. október 24. 19:24 #25
Alison DiLaurentis
Alison DiLaurentis
új tag

StátuszI was late for this,late for that,late for the love of my life
Hozzászólás: 82
Csatolások: 1
Azonosító: 265510
Uhh ez nagyon kínos...
2017. október 24. 19:37 #26
Blablablaa
Blablablaa
új tag

StátuszAz elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul. - istennőm, Audrey
Hozzászólás: 12
Azonosító: 267281
Lehet, hogy én gondolom rosszul... De szerintem a lány nem feltétlen azt a részt célozta meg, csak igyekezett megérinteni a kedvencét.
Ez persze ettől még rettentően kínos és megértem, hogy Harry ezt nem tudta hova rakni, de ilyen koncerteken ahol éri, érinti stratégia működik.
Az szerintem sem elfogadott, ha példának okáért fotózkodnak és ott érintenek meg intim részeket, de egy koncerten ez szerintem sajnos előfordulhat, nem feltétlen direkt. Ez az én véleményem.
2017. október 24. 21:35 #27
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
háát én nemtom..nekem ez nemtűnt annak a hude nagy zaklatásnak biggrin.gif háát könyörgöm ott érte el xD lehet a csajnak esze ágában se volt megmarkolni a dolgot..csakhááát nah úgy sikerült biggrin.gif
2017. október 24. 22:26 #28
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, akik azt írják, hogy túl lett reagálva, meg ilyesmi, hol élnek. Kit érdekel, hogy rajongókról van szó, meg arról, hogy milyen a hangulat, meg hogy ne ugráljon ott. Egy emberről beszélünk, akit nyilvánvalóan az, aki ilyet csinál, marhára nem tisztel. Ez mindenféle esetben elfogadhatatlan és undorító. Nem különb ez a szituáció attól, hogy egy srác mondjuk egy buliban letaperol egy lányt. Ugyanolyan zaklatás, ugyanúgy az intimszférájába férkőzött ez a rajongó Harry-nek, és ez az, amihez nem volt joga. Ha pedig nem direkt akarta volna csinálni, nem kapálózott volna ott. Ennyi a történet.
2017. október 24. 22:32 #29
- törölt felhasználó -    
Nem kedvelem Harry-t, de ez azért még szerintem is több a sokknál és a kommentelők egy részének a hozzáállása igazolja, a csávó sok rajongója mennyire buta és értetlen.
Ilyenre nincs mentség, ilyen nincs véletlenül és az ilyet végképp NEM LEHET POÉNRA VENNI. Nem tudom, a kettővel alattam lévő is mit szólna, ha valaki csak úgy "a válladat akartam megfogni, de én idétlen véletlenül megcsúsztam" alapon egy srác jól megmarkolná a mellét -.- Nem értem, egyes emberek hogyan lehetnek ennyire idióták, elméletileg a rajongói bálványozzák ezt a srácot, mégis úgy kezelik, mint egy használati tárgyat, amit ott nyomorgathatnak, ahol akarnak. Bezzeg, ha Selena Gomeznek, Ariana Grande-nek vagy Taylor Swiftnek fogta volna meg egy férfi rajongó a komoly fellépőruhájából kilógó mellét vagy fenekét, akkor most az ex-1D-s csávó zaklatását elviccelők is lángokat hánynának a felháborodástól. A zaklatás az zaklatás és legalább annyira elfogadhatatlan akkor is, ha egy nővel teszik és akkor is, ha férfival.
Örüljön a hülye kis taperolós r*banc, ha nem perelik be, mert nem bírt a vérével -.-
2017. október 24. 22:55 #30
- törölt felhasználó -    
Erre még egy utáló sem mondhatna áment. Ez már több a soknál. Még nekem volt kellemetlen ez az egész helyzet, de most úgy őszintén. Érthető, hogy izgatott volt és majd megőrült, mert ott toporgott az első sorban, de ez baromira nem mentség. Ilyet egy normális rajongó nem csinál. Ehhez pofa kell.
2017. október 24. 23:37 #31
CintiMermaid
CintiMermaid
új tag
Hozzászólás: 69
Azonosító: 261346
Azért ez durva,és bunkó dolog. sad.gif
2017. október 25. 09:10 #32
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2354
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Elszomorító, hogy valaki komolyan azt gondolja megérinthet bárkit is intim helyen az illető beleegyezése nélkül, nemtől függetlenül. Az is kiábrándító, hogy pont a nők egy része (legalább is most ebben az esetben) nem érti mi a baj az efféle megnyilvánulással, hisz elvégre férfit fogdostak meg.... mi ez a hozzáállás?
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2017. október 26. 13:30 #33
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Ilyen koncerten amugy lokdosodnek meg mindenkinek az adrelalin magasan, szoval ahol tudjak, erintik ot, amig ott van elottuk. Nyilvan ez a direkt kategoriaban van, de van alacsony eselye annak is, hogy nem ott akarta megerinteni.
2017. október 26. 18:13 #34
- törölt felhasználó -    
Én anno 2011-ben, a Fluor Tomi rajongós korszakomban egyszer Tominak a bokáját fogtam meg mikor épp ott állt meg a színpadon. Én azt cikinek éreztem utólag, gondoltam biztos azt hitte hogy fogdosni akartam, de ehhez képest mások a kedvencük nemi tájait ragadják meg bűntudat nélkül. Nagy az isten állatkertje, abban pedig az ember a legnagyobb állat.
2017. október 27. 19:33 #35
ZaynfuckinMalik
ZaynfuckinMalik
új tag
Hozzászólás: 13
Azonosító: 267149
Nem tudom elképzelni, hogy mit érezhetett/gondolhatott a lány amikor ezt tette...
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok