Selena úgy néz ki, nem sír The Weeknd után: újra Justin Bieberrel látták Los Angelesben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fotó! Újra együtt Selena Gomez és Justin Bieber
2017. október 29. 19:43
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline |
"Bieber sármja"...hol? Már épp kezdtem örülni hogy van egy kultúrált sztárpár, nemmintha érdekelnének ezek a kirakatkapcsolatok, erre Jusztina jön és puff..
2017. október 29. 19:43
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
Nem hiszem el.Komolyan, az előző cikkben még azt mindtam imádtam a Jelena párost, de mint említettem, én mára inkább Abelena párti lettem. De ha Selena boldog, akkor én is örülök a boldogságuknak:)
2017. október 29. 19:55
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Selena, ha összejöttél újra Bieber-rel, életed legnagyobb hibáját követted el. Sokkal aranyosabbak voltak Abel-lel. Mindenesetre, ha neki ez így jó, akkor nekem is, csak fura, hogy egy-két hónapja még Abelena így, happy minden, még Charlie-t is örökbe fogadták, most pedig újra Jelena. Vagy lehet, hogy csak az albumnak kell egy kis promó? Nos, mindenesetre az ők dolguk, csak Selena megint csalódni fog, attól tartok...
2017. október 29. 19:57
Sheperdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 267399 offline |
A sármja jól elbújt szegénynek a cikk írójának előbb rá kellett volna csak pillantani Bieber insta oldalára.
Nekem úgy tűnik,hogy Selena szemei ki vannak sírva de lehet csak nekem tűnik így. Röhejes lenne ha újra együtt lennének. Selena jóval érettebb Bieber-nél még ha most Justin próbálja is játszani a felnőttet. De valójában senkinek sincs beleszólása a kapcsolatukba ha úgy döntenek újra össze jönnek. Csak akkor elég keveset ér a szavuk mert egyik jobban szídta a másikat. Aztán jött a cikk,hogy csak barátok sosem lesznek rosszban. Most már találkoznak, jövő héten pedig már össze is fognak költözni D
Nekem úgy tűnik,hogy Selena szemei ki vannak sírva de lehet csak nekem tűnik így. Röhejes lenne ha újra együtt lennének. Selena jóval érettebb Bieber-nél még ha most Justin próbálja is játszani a felnőttet. De valójában senkinek sincs beleszólása a kapcsolatukba ha úgy döntenek újra össze jönnek. Csak akkor elég keveset ér a szavuk mert egyik jobban szídta a másikat. Aztán jött a cikk,hogy csak barátok sosem lesznek rosszban. Most már találkoznak, jövő héten pedig már össze is fognak költözni D
2017. október 29. 20:08
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Hát erre nem tudok mit mondani. Maradjon inkább szingli. Nem akarom, hogy ezek a férfiak megrontsák!
Selena
Selena
2017. október 29. 20:15
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline |
Szerintem is sírt Selena. Amikor láttam a cikket majdnem elajultaaaaaaam, huu csak én örülök nagyon nagyon a Jelena cikkeknek?! Selena szerintem Justinnal boldog Justin pedig Selenaval. Ábel nem illett a képbe.
2017. október 29. 20:16
Idézet (Szandiii_1992 @ 2017.10.29. 19:48)
Úgy látom hamarosan érkezik az új album...
De örülök, hogy nem csak nekem jutott ez eszembe legelőször...
2017. október 29. 20:22
annyira imádtam Selenát Abellel, kár hogy szétmentek.
érdekelne miért sírt.
érdekelne miért sírt.
2017. október 29. 20:25
Lily002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 254085 offline |
Én sosem bírtam Abelt, mindig is Justin "párti" voltam, de nem lehet h csak barátok? Mért kell egyből szerelmi szál? Szerintem nagy szerelem volt az övék (Selina és Justin), találkozgathatnak is mint barátok. Na de az meg milyen röhejes h Abel kikövette a közös barátaikat? De végülis ők tudják
2017. október 29. 20:27
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Ezt nem hiszem el basszus... sokkal jobban mutatott Abellel. Justin még mindig gyerek, nem érett be a feje lágya, keresi az útját. Selena sokkal komolyabb. Én csalódott vagyok.
2017. október 29. 20:49
Ennyit a nagy szerelemről az előző csókával, ami elől azok a szerencsétlenek se tudtak elmenekülni, akik magasról tettek a két jómadárra, annyira az ember képébe lett nyomva a mennyei AbelxSelena LOVE....
Taylor Swift vigyázz, itt a konkurencia...
Taylor Swift vigyázz, itt a konkurencia...
2017. október 29. 20:54
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Nem örülök. Mondjuk a fene tudja, az ő dolguk, ha szeretik egymást akkor legyenek együtt de sajnálom Abelt, aranyosak voltak a közös fotóikon és azt hittem tényleg szereti őt Selena.
2017. október 29. 20:58
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
Az igaz szerelem utat tör de ez már nem tudom mi kettejük közt.
2017. október 29. 21:00
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Lol most jönnek a szakítós és újra egymásra találós dalok mindenkitőlxdd felőlem azzal jön össze akivel akar, nekem amúgy is marketing fogás szagú ez az egész
2017. október 29. 21:02
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline |
Te jó ég! Jelena...Abelena...Miam....Liley...Brangelina..Bennifer...Nian...Hiddlswift meg az összes többi összevont név az agyam eldobom néha hogy a fanok mire nem képesek. amúgy ha megnézzük ezekből a "párokból" szinte egy sem maradt talpon. Miam páros is csak azért mert jó PR. Nagyon nem hiszek már ezeknek a holywood-i kapcsolatoknak.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.