Demi mint mindig zseniálisan nézett ki
Sabrina *.*
Mindenkié lenyűgözött egyébként, zseniálisak lettek!
Így halloweeneztek idén a sztárok
2017. november 02. 22:02
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Idézet (Elina98 @ 2017.11.02. 17:38)
Mindig is reménykedtem abban, hogy hátha elkezdik a Halloweent Magyarországon is. Csodás hagyománynak tartom. Mindig kell egy újabb nap az ünneplésre, a szórakozásra, és a végtelen kreativitásra. Jó kizökkenni az átlagos hétköznapokból. Lehet sokan elleneznék a szokás átvételét, de a képek láttán kizárt, hogy csak nekem támadt kedvem beöltözni, és úgy járni a várost.
Szerintem pedig, a halottak napja pont nem az ünneplésről, szórakozásról kéne szóljon. Nem tudom hány éves vagy, remélem még senkit nem vesztettél el, de ez a nap azokról szól akik nem lehetnek már velünk, valahogy nekem nem illik össze a kettő...
Amúgy meg van nekünk is egy ilyen ünnepünk, amikor az emberek beöltöznek és szórakoznak, ezt farsangnak hívják...
2017. november 03. 17:57
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Gabor28:
Halloween (október 31
Mindenszentek (katolikus ünnepnap, a megdicsőült egyház ünnepe, vagyis az üdvözült lelkek emléknapja, örömünnepnap): november 1
Halottak napja: november 2
Szomorú, hogy azt sem tudod, mi mikor van, de azért kardoskodsz. Számomra a három nap tökéletesen megfér egymás mellett. A hallowen nem a halottak napja helyett van. Egyébként a hallotainkról vidáman is meg lehet emlékezni, gondoljunk csak a mexikói Dia de los muertros-ra.
Halloween (október 31
Mindenszentek (katolikus ünnepnap, a megdicsőült egyház ünnepe, vagyis az üdvözült lelkek emléknapja, örömünnepnap): november 1
Szomorú, hogy azt sem tudod, mi mikor van, de azért kardoskodsz. Számomra a három nap tökéletesen megfér egymás mellett. A hallowen nem a halottak napja helyett van. Egyébként a hallotainkról vidáman is meg lehet emlékezni, gondoljunk csak a mexikói Dia de los muertros-ra.
2017. november 07. 19:29
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Idézet (Gabor28 @ 2017.11.02. 22:02)
Szerintem pedig, a halottak napja pont nem az ünneplésről, szórakozásról kéne szóljon. Nem tudom hány éves vagy, remélem még senkit nem vesztettél el, de ez a nap azokról szól akik nem lehetnek már velünk, valahogy nekem nem illik össze a kettő...
Amúgy meg van nekünk is egy ilyen ünnepünk, amikor az emberek beöltöznek és szórakoznak, ezt farsangnak hívják...
Egyet értek!
2017. november 07. 19:31
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Idézet (Lysandranevra @ 2017.11.03. 17:57)
Gabor28:
Halloween (október 31
Halloween (október 31
És ő kardoskodik? Már ne haragudj, de a beöltözős buli miatt tényleg nem kéne panaszkodni, amikor van farsangunk...a Halloween meg egy pogány, keresztényellenes "ünnep" szóval aki azt komolyan veszi az utána feleslegesen veszi komolyan a katolikus ünnepnapot.
Amúgysem azzal van a baj, hogy közel van egymáshoz a két ünnep, hanem a fiatalok hozzáállásával, akik szívesen buliznak 30-án, de temetőbe már nem mennek a következő két napon, mert az nem buli...
2018. március 17. 23:11
Demi Lovato,Pink & Carey,Justin Timberlake & Jessica Biel.Hart,Jessica Alba,Miranda,Avril,Sabrina néztak ki a legjobban..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.