Önszántából fordult orvoshoz a színész-énekesnő édesanyja – úgy érzi, nincs minden rendben vele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez édesanyja kórházba került
2017. december 20. 17:06
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. december 20. 17:13
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline |
Szerintem elég gáz, hogyha egy balhé vagy veszekedés miatt követ ki valaki...pláne ha az édesanyád. De hát ez 2017.
2017. december 20. 18:22
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
A cím láttán megijedtem, de elolvasva a cikket, röhögnöm kell. Persze gyógyulást Selena anyukájának, ha lelkileg nincs jól, de az instakibekövetéssel csak magukat minősítik.
2017. december 20. 19:28
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Brandy igazad van egy pasi sem ér annyit hogy összevesszen az anyukájával főleg ha az előzményeket nézzük. 16 volt az anyukája mikor őt szülte örökbe adhatta volna vagy ahogy nem egy fiatal teszi kihelyezett inkubátorba teszi (jobb esetben rossz esetben kukába dobják ilyen is volt) de ő megtartotta 16 évesen anya lett dolgozott tanult és anya volt jövőt adott neki amit most szépen meg is hálál neki. Soha nem tudnék szembefordulni anyukámmal legyek akármilyen szerelmes ennyire tiszteletlen nem lennék a nővel aki életett adott nekem. De mit vagyok meglepődve Selenan 3 éve mikor még az anyja meg a mostohaapja voltak az ügynőkei minden bűntudat nélkül kirugta őket ebből a pozicióból anélkül hogy szolt volna nekik vagy beszélt volna róla velük. Kibékült Justinnal már vagy ezredszer összeveszik az anyukájával aki nem akarja újra végignézni hogy készül ki ha megint pofára esik erre Selena kiköveti az anyját az instan nem fordítva volt Selena volt aki nem kiváncsi rá ő zárta ki az anyját aztán ha baj van majd rohan hozzá sírva
2017. december 20. 20:37
A 3 éves óvodásaim több értelmi szinttel rendelkeznek, mint ez a drága leányzó, aki papír szerint annyi idős mint én...
2017. december 21. 00:23
lookinforwardúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 268343 offline |
Mindegy mi áll a háttérben, de válaszul kikövetem a lányomat vagy az anyámat egy szánalmas közösségi oldalon? Értelmes viselkedésre vall. Már értem, honnan örökölte Selena a határtalan "bölcsességét"...
2017. december 21. 14:35
Eszter158visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 223981 offline |
Brandy ja persze! Akkor szenvedjen egy ideig,mert a családja nem fogadja el... ugyanmár felnőtt nő,nehogy már anyuci meg apuci adjon engedélyt erre meg arra.
2017. december 22. 20:36
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Hát ehhez nem lehet sok mindent hozzáfűzni...
Ő dolguk majd megoldják
Ő dolguk majd megoldják
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.