Step Up 2 - The Streets (2008)
2008. január 28. 21:57
Naleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.05.18. Hozzászólás: 134 Csatolások: 224 Azonosító: 15770 offline |
Oh köszönöm! Te vagy a megmentõm
Imdtam az egyet és nem akarom leszólni, de a kettõnek ezerszer jobb korreográfiái vannak (sztem trailerekbúl meg musicvideókból következtetve). Meg tuti sokat számít hogy Chan-nel ellentétben Robert tényleg táncos/koreográfus
Imdtam az egyet és nem akarom leszólni, de a kettõnek ezerszer jobb korreográfiái vannak (sztem trailerekbúl meg musicvideókból következtetve). Meg tuti sokat számít hogy Chan-nel ellentétben Robert tényleg táncos/koreográfus
2008. január 28. 22:03
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Idézet(Naley @ 2008. January 28. - 21:57)
Oh köszönöm! Te vagy a megmentõm
Ettõl eltekintve Chan nagyon tud táncolni!
2008. január 28. 22:53
DDodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.10.27. Hozzászólás: 1595 Csatolások: 400 Azonosító: 9908 offline |
Tényleg jól táncol Chan is, de más ha valaki megtanul így táncolni, vagy alapból tud. Oké, most fogalmam sincs hogy Chan tudott-e már elõtte is, de egyetértek abban hogy jobb egy táncos mozgását nézni egy filmben. Valószínû hogy ezt se a sztorijáért fogom megnézni, hanem a koreográfiák meg a zenék miatt.
Nem tudjátok hogy mikor jön ki?
(amúgy Mia, ha jól tudom Chan is benne lesz egy keveset
Nem tudjátok hogy mikor jön ki?
(amúgy Mia, ha jól tudom Chan is benne lesz egy keveset
2008. január 29. 00:14
Naleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.05.18. Hozzászólás: 134 Csatolások: 224 Azonosító: 15770 offline |
Feb 14én jön ki Amcsiba és Mon még nem hirdtték meg.
Chan maga mondta egy interjúban hogy soha nem tanult táncolni magát "street dancer"nek nevezte, amúgy kb az elsõ 10 pecben fog feltûnni (asszem) hogy a két film között legyen egy kis összeköttetés. Õ ismeri a csajt aki most a fõszereplõt játsza.
Chan maga mondta egy interjúban hogy soha nem tanult táncolni magát "street dancer"nek nevezte, amúgy kb az elsõ 10 pecben fog feltûnni (asszem) hogy a két film között legyen egy kis összeköttetés. Õ ismeri a csajt aki most a fõszereplõt játsza.
2008. március 01. 10:11
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Idézet(Naley @ 2008. February 29. - 19:13)
Be lehet ide szúrni kis képeket is? Vagy ide is csak HQk kerülhetnek?
Szerintem maradjunk a HQ formátumnál, asszem a filmes topikokban csak azt lehet feltölteni.
Igen, láttam a trailert (már vagy ötvenszer ) és nagyon örültem, hogy Chan is benne lesz! Még ha csak röpke 10 percre is.
2008. március 01. 20:22
én most fogom majd vmikor megnézni az elsõ részt, aztán remélem majd ki idõn belül látom majd a 2. részt is....
a képek alapján nagyon jó lehet
köszi
a képek alapján nagyon jó lehet
köszi
2008. március 01. 20:56
Cira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1406 Csatolások: 4402 Azonosító: 27501 offline |
Idézet(Naley @ 2008. March 1. - 20:44)
Okés akkor nem teszek be kisebb képeket.
Én is láttam már sokszor, a táncok/zenék jók benne de nekem a story túl lapos. Dehát ez én vagyok:)
Én is láttam már sokszor, a táncok/zenék jók benne de nekem a story túl lapos. Dehát ez én vagyok:)
A story nem nagy szám. Én is csak a tánc meg a koreográfiák miatt nézem.Meg én imádom a break-et és ebben több break-elem van mint az elsõben
2008. március 01. 21:09
Naleyvisszatérő vendég |
Idézet(Cira @ 2008. March 1. - 20:56)
A story nem nagy szám. Én is csak a tánc meg a koreográfiák miatt nézem.Meg én imádom a break-et és ebben több break-elem van mint az elsõben
Jaja több a break a freestyle meg a zene is ütõsebb. Legalábbis pár szám közülük.
2008. március 02. 04:32
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Erre a filmre már én is kíváncsi vagyok, igaz, engem is fõleg a tánc, a zene, meg a csajok érdekelnek belõle leginkább. Fõleg õ. A Stomp The Yardot is ezért néztem meg, király koreográfiák voltak abban is, ráadásul Meagan Good is domborított benne.
2008. március 02. 11:53
Cira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1406 Csatolások: 4402 Azonosító: 27501 offline |
Idézet(Naley @ 2008. March 1. - 21:09)
Jaja több a break a freestyle meg a zene is ütõsebb. Legalábbis pár szám közülük.
Megvan mindkét rész zenéje, sztem az elsö albumon több jó szám van.
Viszont a második részben van olyan zene amit nem találtam az albumon.
A végén amikor az esõben nyomja Moose (a göndör hajú srác), akkor milyen zene megy? Valaki tud elöadót, számcímet?
Itt van a videóban (01:15 - 01:35) :
[youtube=Step Up 2 : The Streets - Final Dance]cTC_YPDQKKg[/youtube]
Idézet(Necros @ 2008. March 2. - 04:32)
Erre a filmre már én is kíváncsi vagyok, igaz, engem is fõleg a tánc, a zene, meg a csajok érdekelnek belõle leginkább. Fõleg õ. A Stomp The Yardot is ezért néztem meg, király koreográfiák voltak abban is, ráadásul Meagan Good is domborított benne.
A Stomp The Yard-ot is láttam, az eleje tetszett nagyon amikor csatáztak a klubban
Aki szereti az ilyen stílusú filmeket ezeket ajánlom még: You Got Served, Save The Last Dance 1,2, Honey!
2008. március 02. 11:59
Naleyvisszatérő vendég |
Táncos filmekben totál otthon vagyok, sztem mindet láttam.
Honey, Save The last dance (1,2), Dirty Dancing (1,2), You got served, Step Up (1,2) sorolhatnám még, de minek?
A zene az töb összevágása. Itt van kettõ amit felismertem:
- Bounce (Instrumental -> nem muszáj ezt ) by Timbaland (ez van akkor [is] amikor "párban" táncolnak, és asszem ez az amit te keresel)
- Money in the bank by Swizz Beat (erre a lányok táncoltak)
Honey, Save The last dance (1,2), Dirty Dancing (1,2), You got served, Step Up (1,2) sorolhatnám még, de minek?
- Bounce (Instrumental -> nem muszáj ezt ) by Timbaland (ez van akkor [is] amikor "párban" táncolnak, és asszem ez az amit te keresel)
- Money in the bank by Swizz Beat (erre a lányok táncoltak)
2008. március 02. 12:06
Cira |
Idézet(Naley @ 2008. March 2. - 11:59)
Táncos filmekben totál otthon vagyok, sztem mindet láttam.
- Bounce (Instrumental) by Timbaland (ez van akkor [is] amikor "párban" táncolnak, és asszem ez az amit te keresel)
- Money at the bank by Swizz Beat (erre a lányok táncoltak)
- Bounce (Instrumental) by Timbaland (ez van akkor [is] amikor "párban" táncolnak, és asszem ez az amit te keresel)
- Money at the bank by Swizz Beat (erre a lányok táncoltak)
Timbaland - Bounce : Ez az amit kerestem...Köszi szépen tesóóó
Nagy vagy
A Dirty Dancing-et nem láttam. Abban is vannak Hip Hop elemek?
Milyen hasonlo filmeket ismersz még?
2008. március 02. 12:12
Naleyvisszatérő vendég |
Hmmm tudom még ajánlani kemény hip-hopban a Rize-t.
Kevésbé keményben a Take The Leadet (plusszpont higy ott a táncoscsaj nem más mint Jenna Dewan aki a Step Up I-ben volt a hfõszereplõ)
A Dirty Dancing inkáb szerelmes film (mindkét rész) de a tánc is nagy szerepet játszik benne. A második rész inkáb latin amerikai táncokat (salsa fõleg) tartalmaz, míg az elsõ pl cha-cha-cha-t, szóval ezek fõleg a társastáncok körül forognak.
Van még az Utolsó Piszkos Tánc, az viszont sztem nem olyan jó se a sztorija se a tánc benne.
Kevésbé keményben a Take The Leadet (plusszpont higy ott a táncoscsaj nem más mint Jenna Dewan aki a Step Up I-ben volt a hfõszereplõ)
A Dirty Dancing inkáb szerelmes film (mindkét rész) de a tánc is nagy szerepet játszik benne. A második rész inkáb latin amerikai táncokat (salsa fõleg) tartalmaz, míg az elsõ pl cha-cha-cha-t, szóval ezek fõleg a társastáncok körül forognak.
Van még az Utolsó Piszkos Tánc, az viszont sztem nem olyan jó se a sztorija se a tánc benne.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.