A Snapchat nagyot hibázott: Rihanna kérése után közel egymilliárd dollárt vesztettek a tőzsdén.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna arra kéri rajongóit, hogy töröljék le a Snapchatet
2018. március 16. 13:35
Ez felháborító, teljesen igaza van. Egy ekkora cég ilyet enged meg magának, aztán meg csodálkozunk, hogy a sok buta, érzéketlen ember rögtön az áldozatot hibáztatja hasonló esetben (megérdemelte az a nő/gyerek, ritkább esetben férfi)... -.-
2018. március 16. 14:11
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
az egy dolog, hogy haszontalan és szar alkalmazás, de ez felháborító, és marketing szempontból amatőr hiba
hogy engedhettek ilyet? sok eszük van, lelkük meg nincs is
hogy engedhettek ilyet? sok eszük van, lelkük meg nincs is
2018. március 16. 14:28
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline |
Sose használtam ezt a sz@rt, és ezek után se fogom, de azért meglepett hogy ennyire hülyék. Az, hogy Rihanna, és más áldozatok érzéseit semmibe veszik, nem lepett meg, nem is vártam többet tőlük, de meglepően logikátlan dolog volt ez részükről.Várható volt, hogy negatív visszajelzése lesz a dolognak, és szerintem azzal is tisztában van mindenki, hogy Rihanna nem az a fajta ember, aki szótlanul hagyja ezt. Ismét bámulatosan reagált, nem győzöm eléggé tisztelni az őszinte, határozott jellemét. Az egésznek legalább annyi haszna volt, hogy néhány felhasználó legalább észrevette, hogy mekkora szemét az alkalmazás, és törölte is.
2018. március 16. 14:29
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline |
Ohhhh csak menne csődbe ez a haszontalan hülyeség úgysincs már értelme...
Anno el kellett volna fogadniuk a facebook ajánlatát... Az instagramon szinte már így is minden megtalálható ami ezen a gyászon van...
Anno el kellett volna fogadniuk a facebook ajánlatát... Az instagramon szinte már így is minden megtalálható ami ezen a gyászon van...
2018. március 16. 14:58
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline |
Soha nem is szerettem ezt az alkalmazást. Soha nem is fogom használni. Pláne ezek után. A reklám valószínűleg automatikusan került ki, miután óriási összeget ajánlott (nyilván ha X összegen felül van már nem is ellenőrzik). Rihannával egyetértek. Jól reagálta le a helyzetet.
2018. március 16. 15:07
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline |
Amikor rákatintottam a cikkre, azt hittem valami gyerekes civakodás, de ez nagyon durva
2018. március 16. 15:09
Pepka73visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.01. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 268068 offline |
Nekem sosem volt , de szerintem nem is lesz Snapchatem.. csak még több időt venne el az életemből. Szívem szerint már a facebookot is letörölném , csak azért tartom meg , hogy tudjam tartani a kapcsolatot az ismerőseimmel.
2018. március 16. 15:24
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Hú, ez elég kemény ügy...
Valóban nehéz elhinni,hogy a Snapchat ártatlan, és egyetértek Rihannával. Értelmes ember módjára fogalmazott,és itt valóban nem csak az ő,hanem a hasonló helyzetben levő emberek érzéseiről is szó van. Ez nagyon rossz húzás volt az alkalmazástól. Eddig se bírtam,mostmeg mégúgy se. De ezt a bukást mégis túlzásnak tartom.
Valóban nehéz elhinni,hogy a Snapchat ártatlan, és egyetértek Rihannával. Értelmes ember módjára fogalmazott,és itt valóban nem csak az ő,hanem a hasonló helyzetben levő emberek érzéseiről is szó van. Ez nagyon rossz húzás volt az alkalmazástól. Eddig se bírtam,mostmeg mégúgy se. De ezt a bukást mégis túlzásnak tartom.
2018. március 16. 16:37
AfterAllThisTimeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.28. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 268038 offline |
Nem kedvelem Rihannat , de teljesen igaza van.
2018. március 16. 16:39
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Elég gusztustalan volt ez a vicc, mégis kinek jutott az eszébe így gúnyt űzni Rihannaból? Ezek után megérdemli a Snapchat, hogy csődbe menjen.
2018. március 16. 16:42
Idézet (homer @ 2018.03.16. 16:19)
Nem értem Rihanna felháborodását. Az eset után többször is összejött Chris-el. Ergo a családi erőszak nála csak egy veszekedéshez mérten volt fájdalmas.
2018. március 16. 17:09
Idézet (homer @ 2018.03.16. 16:19)
Nem értem Rihanna felháborodását. Az eset után többször is összejött Chris-el. Ergo a családi erőszak nála csak egy veszekedéshez mérten volt fájdalmas.
Itt nem Rihannáról van szó, hanem arról, hogy a reklám erőszakot közvetít és arra buzdít fel, ami helytelen egy ilyen nagy cégtől.
2018. március 16. 17:24
Én értem, hogy a családon belüli erőszakot figurázza ki, de ne egy olyan ember legyen már rá felháborodva, aki, mi után megverték, még többször is visszafogadta azt az embert, aki ezt tette vele. Könnyen gondolhatta ezek alapján a cég azt, hogy Rihanna már túl van ezen és csak egy fekete humornak szánták. Nem akarom elítélni sem a Snapchatet sem Rihannát, de nem hiteles az amit mond, ha elvileg kevés érzése van bármiről a világban vagy ezek szerint ez sem igaz?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.