Íme egy top 5 lista a legjobb és legrosszabb duettekről az elmúlt 20 év folyamán!
A teljes cikkhez kattints ide!
Lista: legjobb és legrosszabb díva duettek az elmúlt 20 évben
2018. május 21. 01:04
szintikeee10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 209294 offline |
Ezt mégis milyen szempontok alapján rakták össze?? Szerintem a Shakira és Beyoncé duo a valaha volt legjobb duo.
2018. május 21. 07:10
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Waterfall, Pretty girls, Girls...miért vannak a rossz kategóriában? A legrosszabb együttműködések listája badarság, mert mindig lesz olyan is,aki szereti ezeket a zenéket. Utóbbi kettő kategorizálását talán még megértem, de a Waterfall,bár nem szeretem annyira, zeneileg nagyon profi, és 2 tökéletes énekesnő énekli. Komolyan nem tudom felfogni,mi a baj vele.
A problem viszont baromi jó. Én nagyon szeretem a mai napig. De ha már Ariana Grande, akkor inkább a Nicki Minaj duót kéne kiemelni(vagy a Weekndet, bár sajnos az kevésbé ismert)
A problem viszont baromi jó. Én nagyon szeretem a mai napig. De ha már Ariana Grande, akkor inkább a Nicki Minaj duót kéne kiemelni(vagy a Weekndet, bár sajnos az kevésbé ismert)
2018. május 21. 07:54
Nem értem ezt a cikket. Mindig lesz egy olyan ember aki azt mondja pl a Pretty Girls előadás jó. És szerintem nem az egész világ utálja ezeket a "rossz" fellépéseket.
2018. május 21. 09:30
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Mindenkinek más a legjobb és legrosszabb díva duett.
Nekem például egyik legjobb a Shakira és Rihanna duett, valamint most már Christina és Demi duettje.
A Problem, Telephone és Lady Marmalade tényleg rohadt jó, de nem értem miért lenne rossz a Girls és a Pretty Girls, nekem azok is tetszenek.
Nekem például egyik legjobb a Shakira és Rihanna duett, valamint most már Christina és Demi duettje.
A Problem, Telephone és Lady Marmalade tényleg rohadt jó, de nem értem miért lenne rossz a Girls és a Pretty Girls, nekem azok is tetszenek.
2018. május 21. 11:46
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline |
Szerintem a Waterfall és a Beautiful Liar igenis jó számok
2018. május 21. 13:11
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
mot komolyan a beautiful liar? szerintem az egyik legjobb duett.
a pretty girls se rossz egyebkent, de nem iggyt kellett volna kozremukodokent hozzaadni a szamhoz. egyreszt mert ez a szam nem az o stilusa, meg latszott is mintha ezt o nem akarta volna. meg amugy is csak bepiszkolta anno Britneyt meg ezt az egeszet
a pretty girls se rossz egyebkent, de nem iggyt kellett volna kozremukodokent hozzaadni a szamhoz. egyreszt mert ez a szam nem az o stilusa, meg latszott is mintha ezt o nem akarta volna. meg amugy is csak bepiszkolta anno Britneyt meg ezt az egeszet
2018. május 21. 17:17
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 552 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline |
A Beautiful Liar és a Fly is tök jó számok egyébként hogy maradhatott ki a Whitney/Mariah duett???
2018. május 21. 18:28
Nem feltétlen értek egyet ezzel a besorolással. Ízlések és pofonok.
2018. május 22. 19:31
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
A Beautiful Liar miért a rosszak között szerepel? Nagyon jó dal!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2018. május 23. 14:42
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline |
shakira és beyonce dala nem rossz...
vicc ez az egész cikk
vicc ez az egész cikk
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.