Még mindig a parfümjét, a Bodyt reklámozza meglehetősen meggyőző módon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kirakta eddigi legpucérabb képét Kim Kardashian
2018. május 24. 13:39
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline |
tény, hogy jó alakja van de szerintem ez már egy kissé túlzás
2018. május 24. 13:59
Amikor megláttam instán először ezt a képet ettem... hát teljesen elment az étvágyam.... *bocsánat ha ezzel megsértek valakit, egyáltalán nem áll szándékomban*
Jó alakja van, ez tény, de nem értem miért kell ennyire mutogatni magát... Hány gyereke is van? 3? .... Számomra "kicsit" túl sok amit művel az interneten és a valóéletben is. de hát ő tudja...
Jó alakja van, ez tény, de nem értem miért kell ennyire mutogatni magát... Hány gyereke is van? 3? .... Számomra "kicsit" túl sok amit művel az interneten és a valóéletben is. de hát ő tudja...
2018. május 24. 15:26
elizasangsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.05. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 269584 offline |
huh. ezt nem kéne. szegény gyerekei, milyen ciki lesz ez nekik egyszer ):
2018. május 24. 15:53
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Hányok ettől a nőtől
Tesó, felfogtuk, hogy jó alakod van nem egy szülés után, de muszáj mindig mutogatni. Azért ez már túllépett az ízléstelenség határán.
Én lennék a gyereke, letagadnám. Anyuka ne csináljon ilyeneket.
Tesó, felfogtuk, hogy jó alakod van nem egy szülés után, de muszáj mindig mutogatni. Azért ez már túllépett az ízléstelenség határán.
Én lennék a gyereke, letagadnám. Anyuka ne csináljon ilyeneket.
2018. május 24. 16:44
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline |
Ebben a nőben több a műanyag, mint egy kólásüvegben...
2018. május 24. 19:11
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline |
Jön a kapuzárási pánik, hogy már nem ő a leghíresebb? Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg kétségbeesetten próbálja megtartani a leghíresebb Kardashian-Jenner klántag szerepet minden áron?
2018. május 24. 20:54
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Nekem semmi bajom alapjáraton a teltebb nőkkel, és az sem érdekel, ha valaki plasztika árán éri el hogy olyan legyen amilyen, de amit ez a szerencsétlen leművel, az már b*ssza a biztosítékot. Kedves amikor páran azt írjátok hogy jó alakja van..szerintem borzasztóan aránytalan, és ha anno nem tölteti be a seggét, akkor most a kutya nem foglalkozna vele. Ilyen ostoba anyám lenne, konkrétan egy lapáttal verném hogy inkább egy könyvet forgasson és ne a telefont.
Valószínűleg ez a kifakadásom most nem ennek a postnak szólt, hanem úgy a sorozatos feltűnési viszketegségének, csak eddig nem adtam ki.
Valószínűleg ez a kifakadásom most nem ennek a postnak szólt, hanem úgy a sorozatos feltűnési viszketegségének, csak eddig nem adtam ki.
2018. május 25. 14:07
Bogy94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 243574 offline |
Hatalmas lépés volt réges-régen az emberiségnek, hogy elkezdtek ruhát viselni erre nesze neked 21. század ... fejlődünk visszafele. Pont az ilyen nők ugatnak tiszteletért. Ha a testedből élsz amit még előszeretettel mutogatsz is ne csodálkozz azon, hogy úgy bánnak veled mint egy rossz k*rvával. Pofám leszakad attól ami manapság megy ezzel kapcsolatban a világban.
2018. május 25. 20:18
rumoskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.19. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 186257 offline |
Ennek a nőnek ha szét húznák a seggit bele lenne írva, hogy MADE IN CHINA!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Kiwi94
2018. május 26. 00:09
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
"Kirakta eddigi legpucérabb képét Kim Kardashian" fú én vagy nagyon hülye vagyok vagy minden héten tényleg ugyanezt a főcímet látom... szerintem azért van ilyen deja vu érzésem... mert már tényleg minden héten ezt látom.
2018. május 26. 23:42
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline |
Nagyon nevetnék, ha 12 év múlva a fia beállítaná háttérképnek, mert nem tudja, hogy az anyukája szerepel rajta.
Ki tudja, addig még hány plasztikázást fog véghezvinni Kim.
Ki tudja, addig még hány plasztikázást fog véghezvinni Kim.
2018. május 27. 09:10
Jövőhéten majd lesz ennél durvább is, ahogy azt megszokhattuk.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.