Steph biszexuális lesz, Zedet pedig egy olyan színész alakítja, akire senki nem gondolt volna.
A teljes cikkhez kattints ide!
További meglepetéseket tartogatott az After szereplőgárdája: ismert színészek csatlakoztak
2018. július 22. 13:54
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Ezek a noname önjelölt színészek... Csapnivaló egy film lehet... De most komolyan javarészt insta meg youtube sztárocskák komolyan tőlük várjuk a nagy alakításokat? Siralmas hogy manapság egy youtube vagy instagram felhasználó is lehet színész...
2018. július 22. 14:30
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline |
Jaj de jooooo jaj de szupi jooooo!!!! Imádom!! Még több cikket erről a filmről!!!! Legyen napi kettő!!!! Imádom!!! Szupi jooooo!!!! Huhuhuhuhu!!!!
2018. július 22. 15:38
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Ez a """"film"""" is csak azt a célt szolgálja majd, hogy a Harry Styles rajongóktól - inkább a szüleiktől - még több zsetont nyúljanak le. Egyébként is nevetséges, hogy már minden jött-ment senkit színésznek neveznek.
2 felhasználónak tetszik:
idone,
Coco St. Claire
2018. július 22. 15:59
yoonkookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 269565 offline |
Most komolyan ilyenek lesznek benne,mint Pia Mia meg én bírom Inannát,de azért még is inkább maradjon a vine-os bigyónál és ahh istenem nem hiszem,hogy túl jó lesz ez a film
1 felhasználónak tetszik:
Coco St. Claire
2018. július 22. 16:46
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 offline |
mostmár tényleg nem tudom komolyan venni ezt a filmet
Coco St. Claire
2018. július 22. 17:45
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline |
én személy szerint nagyon örülök, hogy nem Indiana játsza el végül a főszereplő csajt, mert ő tehetséges, és biztos kitűnnek ezek közül az internetes személyiségek közül, és szar lenne ha őt is lehúznák
Coco St. Claire
2018. július 22. 17:58
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline |
Én az elején még vártam, hogy megfilmesítsék a könyvet.
...az elején.
A szereplőgárda a Tessát alakító színésznőn kívűl (aki csak ugye a második választás volt...) egy vicc... ._.
Pedig az írónő aktívan részt vesz a forgatásban szóval én ezt nem nagyon értem... de mostmár igazán nem kéne folyton ezekről cikkezni, ahogy a kommenteket nézem nagyon senkit nem érdekli xd
...az elején.
A szereplőgárda a Tessát alakító színésznőn kívűl (aki csak ugye a második választás volt...) egy vicc... ._.
Pedig az írónő aktívan részt vesz a forgatásban szóval én ezt nem nagyon értem... de mostmár igazán nem kéne folyton ezekről cikkezni, ahogy a kommenteket nézem nagyon senkit nem érdekli xd
2018. július 22. 19:43
Pepka73visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.01. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 268068 offline |
A filmet biztosan megnézem , de előtte el kell olvasnom a könyvet ( akármennyire is le van húzva ) Ha 1D - ről van szó , akkor engem már meg is lehet venni
2018. július 22. 20:52
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Egyre jobban érdekel ez a film és a könyv xdd
A két főszereplőn kívül a szereplők valami borzalmasak:D Tuti megnézem a filmet, hogy lássam mit alkottak, de előtte a könyvet mindenképp elolvasom
jaj de mazochista vagyok
A két főszereplőn kívül a szereplők valami borzalmasak:D Tuti megnézem a filmet, hogy lássam mit alkottak, de előtte a könyvet mindenképp elolvasom
jaj de mazochista vagyok
2018. július 22. 21:02
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline |
imádom hogy úgy van kezelve ez a könyv, mintha valami világszenzáció lenne és tökre reális volna ez a huszonhat cikk róla az oldalon. az ismert színészek megnevezés a címben pedig remélem, csak irónia.
2018. július 23. 06:59
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Ezek kik?
Lajuraxx: írónőnek azért nem nevezném. Inkább egy szerencsés bloggercsaj, aki ugyanolyan, mint a többi rajongó, csak viszonylag sokan olvasták azt a borzalmat, amit a wattpadon vagy hol publikált, na meg persze apucinak volt elég pénze, hogy utána kiadják könyvbe
Lajuraxx: írónőnek azért nem nevezném. Inkább egy szerencsés bloggercsaj, aki ugyanolyan, mint a többi rajongó, csak viszonylag sokan olvasták azt a borzalmat, amit a wattpadon vagy hol publikált, na meg persze apucinak volt elég pénze, hogy utána kiadják könyvbe
Coco St. Claire
2018. július 26. 16:35
Coco St. Claireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.14. Hozzászólás: 38 Csatolások: 1 Azonosító: 270080 offline |
No offense, de ha ilyen duplanullás szereplőgárdát vonultatnak fel a filmben, ne csodálkozzanak, ha nem ez lesz az új Twilight.
2018. július 29. 00:24
zuraiklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 3 Azonosító: 270444 offline |
Imádtam a könyvet, de egyáltalán nem tudom elképzelni a filmet így. Félek, csalódni fogok.
2018. július 29. 11:03
Nagyon érdekes stáb kerekedik a végére, ahogy látom. Egyre kíváncsibbá tesznek.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.