Hivatalosan is bejelentésre került a névsor: érkeznek Charlie (új) angyalai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nehezen fogod elhinni, kik Charlie új angyalai
2018. július 29. 15:59
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline |
Hát nem tudom, az igazi "angyalok" vagányak és szexik voltak, rögtön megbabonázták a férfi nézőket. Mély nyomott hagytak az emberekben a kisugárzásukkal, mindhárman tökéletesek voltak a szerepükre. Nem mondom azt, hogy a fenti színésznők nem szépek vagy dögösek, csak azt, hogy nem a Charlie angyalaiba valóak. Én Margot Robbiet tudnám elképzelni angyalnak, mellé esetleg még jöhetne Gal Gadot, Halston Sage, Emilia Clarke vagy Jennifer Lawrence.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2018. július 29. 16:14
yoonkookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 269565 offline |
Idézet
JustACatLover
Hát nem tudom, az igazi "angyalok" vagányak és szexik voltak, rögtön megbabonázták a férfi nézőket. Mély nyomott hagytak az emberekben a kisugárzásukkal, mindhárman tökéletesek voltak a szerepükre. Nem mondom azt, hogy a fenti színésznők nem szépek vagy dögösek, csak azt, hogy nem a Charlie angyalaiba valóak. Én Margot Robbiet tudnám elképzelni angyalnak, mellé esetleg még jöhetne Gal Gadot, Halston Sage, Emilia Clarke vagy Jennifer Lawrence.
Teljesen egyetértek
2018. július 29. 16:16
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Ennyire nincs semmi új ötletük a filmkészítőknek, hogy most nekiállnak az össze régi sikeres filmet/sorozatot újragondolni? Pedig annyi jó könyv van például...
Nem tudom, a filmrendezők mit látnak Kristenben, hogy ennyire tolják, nekem őszintén szólva a maradék életkedvem is elmegy, ha meglátom. Semmi érzelem nem látszik rajta, szörnyen kifejezéstelen arca van.
Ezzel a szereplőgárdával nem számítok nagy durranásra, szerintem meg sem fogja közelíteni az eredetit. Drew, Lucy és Cameron azért tényleg megfogták a nézőket.
Nem tudom, a filmrendezők mit látnak Kristenben, hogy ennyire tolják, nekem őszintén szólva a maradék életkedvem is elmegy, ha meglátom. Semmi érzelem nem látszik rajta, szörnyen kifejezéstelen arca van.
Ezzel a szereplőgárdával nem számítok nagy durranásra, szerintem meg sem fogja közelíteni az eredetit. Drew, Lucy és Cameron azért tényleg megfogták a nézőket.
1 felhasználónak tetszik:
Pezzie92
2018. július 29. 17:02
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
atyaisten.. Kristen Stewart? Ez most komoly? Színészkedni se tud.
2018. július 29. 17:33
Mrs. Doctor Strangeúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.07.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 270448 offline |
Aucsh!
Szépen vagyunk.
Szépen vagyunk.
2018. július 29. 17:41
allisonhale.detective girl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2598 Csatolások: 20666 Azonosító: 267416 offline |
Naomi és Ella szerintem egész jó választás volt, őket el tudom képzelni ilyen szerepben. Kristen viszont... Nem tartom tehetségesnek és szépnek sem.
2018. július 29. 19:01
NA TAKA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem mintha érdekelné a készítőket, de köszönöm szépen, hogy így tönkreteszik a Charlie angyalait, ami nekem a gyerekkorom egyik legkedvencebb filmje volt!
Nem mintha érdekelné a készítőket, de köszönöm szépen, hogy így tönkreteszik a Charlie angyalait, ami nekem a gyerekkorom egyik legkedvencebb filmje volt!
2018. július 29. 19:58
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Az ezerarcú Kristen Stewart. LOL.
2018. július 29. 20:31
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Én imádtam a Drew-Cameron-Lucy triót, de ez borzalmas. Még Naomi Scott az aki szerintem oké, színészkedni is tud meg minden, de Kristen? No offense de annak semmi érzelem nincs soha az arcán, max bambán tud bámulni, Charlie angyalnak meg semmiképp nem illik.
Igazából az is zavar, hogy én csak úgy tudom őket elképzelni, hogy szőke, fekete és vöröshajú a három lány, mint ahogy Drew, Cameron és Lucy, valahogy nekem ettől a filmtől mindig a Totally Spies jutott eszembe, gyerekkorom kedvenc meséje és így tök illúzióromboló. XDD
Igazából az is zavar, hogy én csak úgy tudom őket elképzelni, hogy szőke, fekete és vöröshajú a három lány, mint ahogy Drew, Cameron és Lucy, valahogy nekem ettől a filmtől mindig a Totally Spies jutott eszembe, gyerekkorom kedvenc meséje és így tök illúzióromboló. XDD
2018. július 29. 21:31
Még az 1970-es évek Charlie angyalai is jó nők voltak, nincs ez másként az új adaptációkkal sem. Nálam Lucy Liu volt a favorit eddig, de most úgy látom, hogy Ella Balinska lesz a nyerő! Úgy látszik, nálam most az egzotikus szépségek a nyertesek!
2018. július 29. 21:57
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
háát egyiknek sincs tehetsége hozzá nagyon... Naomi Scott hááát én nemtom... Kristen..hmm...meglátjuk hogy alakít egy ilyen filmben,kíváncsi leszek...de kikéne hozni magából egy cseppet vadabb ént khm... nehogymár a báránykás énjét hozza mint a pár filmjében a harmadikat meg nemismerem...de nagyon nemszimpi xD
2018. július 29. 22:50
Kristen Stewart egy Charlie's Angels rebootban? Már korábban is olvastam pletykákat arról, hogy nagy eséllyel megkaphatja az egyik főszerepet, de reméltem, hogy végül nem így lesz. Annyira rossz az arcjátéka, hogy a Twilight után elhatároztam, egyik filmjét sem fogom megnézni.
Egyébként kezdem azt érezni, hogy a nagy hollywoodi stúdiók kifogynak az eredeti ötletekből. Szinte minden kultikus filmnek csinálnak folytatást, rebootot, spinoffot. Abban az esetben támogatom egy film vagy filmsorozat folytatását, ha a befejezetlen szálak elvarrása miatt készítik el, de minden más esetben csak úgy gondolom, hogy a pénz miatt megy ez az egész.
Egyébként kezdem azt érezni, hogy a nagy hollywoodi stúdiók kifogynak az eredeti ötletekből. Szinte minden kultikus filmnek csinálnak folytatást, rebootot, spinoffot. Abban az esetben támogatom egy film vagy filmsorozat folytatását, ha a befejezetlen szálak elvarrása miatt készítik el, de minden más esetben csak úgy gondolom, hogy a pénz miatt megy ez az egész.
2018. július 29. 23:46
Mostanában mindent megakarnak újítani.. De igazából nekem ezzel nincs bajom, sohasem láttam a Charlie angyalait, de ezt biztos megnézem, hiszen Naomit és Kristent elmondhatatlanul szeretem - Ella pedig nagyon szimpatikus. (btw tényleg Becky van a képen, de mindegy..XD)
2018. július 30. 09:11
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Kristen Stewart? A kutyám több érzelmet tud kifejezni az arcával mint ő és arról ne is beszéljünk, hogy a szexisség meg ő két külön fogalom. Megnéznék egy jó Charlie angyalait, de már a szereplőknél elcseszik.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.