Kendall Jenner bebizonyította, mennyire öntelt: modell kollégái kiakadtak
2018. augusztus 24. 17:15
Mélisande140új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 270492 offline |
Én nem értem minek nyilatkozik ilyeneket, ha aztán mentegetőzik. Mert nagyon egyszerű sikeresnek lenni, ha anyuci belenyúl a tárcájába ...és igenis büszke lehet az magára, aki lerakott valamit az asztalra. Mert, van aki tényleg a megélhetéséért és a családjáért csinálja. Akiket állandóan kritizáltak, lenéztek, átvertek(nyilván nem mindig). Mert bár nem a legentellektüelebb(ha van ilyen kifejezés) szakma, akkor sem csak abból áll, hogy mosolygok a kamerának. De ezt Miss Jenner kisasszonynak biztos nem kellett átélnie.
2018. augusztus 24. 21:43
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
mások saját karriert csináltak és nem anyuci apuci pénzelte őket, csak mert 10 évesen épp modellek akartak lenni. ráadásul neki még csak tehetsége sincs a modellkedéshez és nem is szép, bár ez elég relatív.
2018. augusztus 28. 09:49
Snowbunny55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270715 offline |
Nemrég néztem egy régebbi részt a K mint Kardashianból. Abba volt úgy kb Kendall 13-14 éves és nem akart modellkedni, de a szülei (főleg az anyja ) annyira erőltették. Szerintem semmi tehetsége nincs az egészhez, csak dicsérték meg istenítették így-úgy mert ő Kardashian. Abszolút nem tudja mi az a kemény munka, mert minden az ölébe hullott. És emellett le is húz másokat, akik tényleg megdolgoznak a pénzükért. Szánalmas :/
2018. szeptember 02. 14:27
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
ritka unszimpatikus egy lány, beképzelt kis sz*r. családja nélkül most sehol nem lenne.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.