A Wolves énekesnője hosszú ideig kerülte a nyilvánosságot, miután kórházba került.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt vannak az első képek Selena Gomezről, mióta elhagyta a kórházat
2018. december 19. 18:01
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2018. december 19. 22:25
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline |
Hát nem tudom..engem ez valahogy nem nyugtatott meg: Felfrissültnek érzi magát. Sokkal jobban van mind fizikailag, mind szellemileg. Mindig körülötte vannak a hozzá legközelebb álló barátnők és gyakran áthívja őket és egyéb barátait, hogy töltsenek egy kis időt nála, az otthonában.
Nekem az, hogy gyakran áthívja őket, eléggé azt mutatja, hogy szüksége van rájuk ahhoz, hogy jól legyen, és nincs olyan állapotban, hogy egyedül lehessen hagyni a gondolataival "hosszabb" időre.
Nekem az, hogy gyakran áthívja őket, eléggé azt mutatja, hogy szüksége van rájuk ahhoz, hogy jól legyen, és nincs olyan állapotban, hogy egyedül lehessen hagyni a gondolataival "hosszabb" időre.
2018. december 20. 08:35
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline |
Én nagyon drukkolok Selena egészségéért. Még ha sohasem lesz is teljesen gyógyult, de legalább normális állapotban legyen már! Ez jó, ha mosolyogni látja az ember Sellyt, ilyenkor mindig jó érzések fognak el!
2018. december 20. 19:35
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
Nagyon örülök, hogy jobban van, és remélem ezentúl jobban odafigyel magára, és nem lesz rosszabbul:)
2018. december 22. 20:56
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Jó látni, hogy boldog.
2018. december 23. 18:16
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Jobban van majd kiderül mennyire tartós ez az állapot esetleg ha érkezik majd az első Bieber baba megint összeomlik. Tudom hogy beteg de valamilyen oknál fogva mindig azután kerül kórházba hogy Justinnal szétmennek vagy Justin tovább lép végre és új életet kezd drámázás nélkül. Ez már megszállottság amit kezelni kéne nem elhessegetni nem képes egy kapcsolatban se megmaradni mindig visszarohant Justinhoz aztán nyúzták egymást egy darabig majd szakítás, Justin végre észhez tért és lezárta a dolgot erre Selena kórházba vonul pont J. esküvője után. Amíg nem lép túl rajta és kezd új életet és reménykedve várja Justint addig ki-be fog járkálni a kórházból, hiába vannak vele a barátai és a családja ha soha nem hallgat rájuk
2018. december 24. 06:36
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jó látni őt,hogy boldog és mosolyog.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.