Sokk! Elhunyt Louis Tomlinson 18 éves húga
2019. március 16. 23:55
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline |
Annyira, de annyira sajnálom a családját! De,legfőképpen Lout. Olyan sokszor látom a szomorúságot a szemében..még, ha mosolyog is. Szerencse, hogy van egy kisfia, és sok testvére, akik miatt nem adhatja fel. Különben nem tudom mi lenne vele.
2019. március 17. 00:24
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline |
Belebolondulnék ha nekem kéne átélnem azt, amit Louisnak és a testvéreinek. :'( Ez annyira borzasztó, nagyon sajnálom. ((
2019. március 17. 09:17
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
Részvétem és szörnyen sajnálom szegényt....
(Időben lehoztátok a hírt szokás szerint......)
(Időben lehoztátok a hírt szokás szerint......)
2019. március 17. 14:24
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
nagyon lesokkolt engem is, nyugodjon békében. részvétem Louis-nak és a családjának.
2019. március 17. 14:47
nagyliliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.03. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 271576 offline |
Mégis mi? Ahogy te is mondtad az elmúlt években több közeli rokonát is elvesztette. Ha szereti valaki ha nem akkor is együtt lehet vele érezni. Ez nem egy apróság. Szerintem senki nem akar a helyébe lenni, és őszintén most kevés ennél rosszabb dolog jut az eszembe
Blaha
Én kedvelem Louist, jó énekes. Értem. Meghalt a húga, két éve az anyja, de vannak ennél rosszabb dolgok is az életben. Ne éljétek meg ennyire.
Blaha
Én kedvelem Louist, jó énekes. Értem. Meghalt a húga, két éve az anyja, de vannak ennél rosszabb dolgok is az életben. Ne éljétek meg ennyire.
2019. március 19. 14:26
Kedves Blaha!
Úgy, hogy számodra Louis anyukája és húga vadidegen ember volt, nyilván van sokkal rosszabb számodra. Ha a te szeretteidről lenne szó, merem remélni, hogy máshogy vélekednél.
Úgy, hogy számodra Louis anyukája és húga vadidegen ember volt, nyilván van sokkal rosszabb számodra. Ha a te szeretteidről lenne szó, merem remélni, hogy máshogy vélekednél.
2019. március 19. 20:03
heavenlydeceptorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.14. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 271799 offline |
18 évesen szívroham? Nem kellett volna annyit szívni. Részvétem.
2019. március 19. 23:04
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Blaha: az empátián kicsit fejleszteni kéne. Vagyis talán nem is kicsit. Merem remélni, hogy kicsit magadba nézel és elgondolkozol azon, hogy mennyire súlya van a kimondott szavaknak
Heavenlydeceptor: tényleg úgy gondolod, hogy ez a megfelelő helyzet a poénjaidat elsütni?
Heavenlydeceptor: tényleg úgy gondolod, hogy ez a megfelelő helyzet a poénjaidat elsütni?
2019. március 20. 05:27
heavenlydeceptorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.14. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 271799 offline |
Még ha egyáltalán poénnak szántam volna. 18 évesen szívrohamban meghalni nem éppen normális, a drogokból kellett volna egy kicsit visszavennie.
2019. március 20. 16:08
Blahaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.17. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 271814 offline |
Csak, hogy tudjátok. Nem ismertek. Tudom milyen. Csak azt nem értem, hogy NEKTEK mi közötök van a lány halálához. Úgy élitek meg, mintha a rokonotok, vagy barátotok lett volna.
jennette13 Azt ne mondd, hogy elsírtad magad, amikor láttad a kommentem, vagy bárki mást ennyire megérintett volna.
Kedves Rosele!
Csak, hogy tudd nem ismersz. Mindig is így vélekedtem már kiskorom óta. A szüleim temetésén is azt gondoltam „Másnak sokkal rosszabb”, pedig csak 9 voltam.
Mindenki más, akinek baja van velem.
Nem azt mondom, hogy Louisnak ne fájjon, vagy ne gyászolja meg. Hanem azt, hogy nektek még most sincs semmi közötök hozzá. Majd, ha megismeritek a családját akkor nyilvánítsatok részvétet. Ne udvariasságból, hanem, mert a lányt vagy a családját ismertétek legalább annyira, mint egy család.
Csók nektek.
jennette13 Azt ne mondd, hogy elsírtad magad, amikor láttad a kommentem, vagy bárki mást ennyire megérintett volna.
Kedves Rosele!
Csak, hogy tudd nem ismersz. Mindig is így vélekedtem már kiskorom óta. A szüleim temetésén is azt gondoltam „Másnak sokkal rosszabb”, pedig csak 9 voltam.
Mindenki más, akinek baja van velem.
Nem azt mondom, hogy Louisnak ne fájjon, vagy ne gyászolja meg. Hanem azt, hogy nektek még most sincs semmi közötök hozzá. Majd, ha megismeritek a családját akkor nyilvánítsatok részvétet. Ne udvariasságból, hanem, mert a lányt vagy a családját ismertétek legalább annyira, mint egy család.
Csók nektek.
2019. március 21. 12:24
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline |
Heavenlydeceptornak igaza van. Vagy van benne valami, abban, amit mondott. 18 évesen szívrohamban meghalni nem éppen természetes és szokványos dolog. 2016ban meghalt az anyukájuk, ő akkor még nagyon fiatal volt. Szerintem a két eset összeköthető. De ne legyen igazam!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.