Rekord látogatószámmal zárt Európa legmenőbb vízparti fesztiválja. A Balaton Soundon 172 ezren voltak és a szombati napon ki kellett tenni a „megtelt” táblát is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Találkozunk 2020-ban! Rekord látogatószám volt a Soundon
2019. július 13. 01:21
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline |
Brandy kivette a számból a szót :'D
2019. július 13. 14:27
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Több lett a hányás, amit takaríthatnak az alkeszek után
2019. július 14. 12:15
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline |
Volt fesztivál jobb!!!!
2019. július 17. 19:38
Sajnálom azokat a szülőket, akiknek a kölyke ilyen helyekre jár, és eme gyökértelen létet nevezi életnek. A gyerekeket is sajnálom, akik örömüket lelik ilyen fesztiválokban, és kívánom nekik, hogy fele annyit ne szenvedjenek az életben, mint amennyit valójában fognak! Én pedig maradok az igényes szórakozásnál, színház, mozi, városi séta...
2019. július 19. 22:26
Idézet (LA_mYWorld @ 2019.07.17. 19:38)
Sajnálom azokat a szülőket, akiknek a kölyke ilyen helyekre jár, és eme gyökértelen létet nevezi életnek. A gyerekeket is sajnálom, akik örömüket lelik ilyen fesztiválokban, és kívánom nekik, hogy fele annyit ne szenvedjenek az életben, mint amennyit valójában fognak! Én pedig maradok az igényes szórakozásnál, színház, mozi, városi séta...
Jézusom, rendesen süt a képmutatás a kommentedből. Miért van az emberekben ez a kényszer, hogy mások életével foglalkozzanak? Látom, nagyon leköt az a színház meg városi séta. És ezt úgy mondom, hogy az istenért se mennék el egy ilyen fesztiválra, mert nem bírom a tömeget (és én magam is élvezem a színházat, mozit és városi sétát, félre ne értsd). De rengeteg ember akit ismerek, és tudom, hogy egy értelmes és rengeteg jövőbeli tervel rendelkező egyén, elment a Soundra, vagy VOLT-ra vagy épp amelyikre tudott, mert néha az embernek jól esik csak kikapcsolni magát, fiatalnak lenni és olyan dolgokat csinálni amit egy hétköznapi környezetben nem tenne meg. Én sajnálom a jövendőbeli gyermekeidet, ha ennyire nem érted meg, hogy néha a fiataloknak a fesztiválra járás is beletartozik a szükségleteikbe, mert akkor szegények utálni fogják a tinédzser éveiket.
Valamint egy kis sidenote; eddig csak a fiatalokat emlegettem, de egyik ismerősöm apja-anyja szívesebben megy ilyenekre mint ő, mert egy kis lehelet fiatalság átélniük egy fesztivált.
Na, anyways, cheers.
2020. február 12. 16:24
Őszintén szólva megnézném ezt a helyet, de egyáltalán nem vagyok partikurv@, sőt az embertömegtől is rosszul leszek. Viszont ami a Balaton partján van, az rossz nem lehet (imádom a Balatont, az egész olyan hangulatos!)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.