Starity

Találkozunk 2020-ban! Rekord látogatószám volt a Soundon

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. július 12. 19:56 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Rekord látogatószámmal zárt Európa legmenőbb vízparti fesztiválja. A Balaton Soundon 172 ezren voltak és a szombati napon ki kellett tenni a „megtelt” táblát is.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. július 12. 20:31 #2
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤TheWalkingDeath❤Acotar könyv sorozat❤ASH könyv sorozat❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5320
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
több lett a k*rva biggrin.gif
2019. július 13. 01:21 #3
littleleo77
littleleo77
Életművész™

StátuszSleep with the devil and then you must pay
Hozzászólás: 4413
Csatolások: 153
Azonosító: 270825
Brandy kivette a számból a szót :'D
2019. július 13. 14:27 #4
I Love Paris
I Love Paris

StátuszJ'aime Paris
Hozzászólás: 595
Csatolások: 0
Azonosító: 164330
Több lett a hányás, amit takaríthatnak az alkeszek után biggrin.gif
2019. július 14. 12:15 #5
unikornis23
unikornis23
visszatérő vendég

StátuszHagyj valami üzenetet az üzenőfalamon!! Akármit!!!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 426
Csatolások: 0
Azonosító: 271043
Volt fesztivál jobb!!!!
2019. július 15. 15:01 #6
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
Ott voltam, nagyon király volt!!!!!!! ❤️❤️
2019. július 17. 19:38 #7
- törölt felhasználó -    
Sajnálom azokat a szülőket, akiknek a kölyke ilyen helyekre jár, és eme gyökértelen létet nevezi életnek. A gyerekeket is sajnálom, akik örömüket lelik ilyen fesztiválokban, és kívánom nekik, hogy fele annyit ne szenvedjenek az életben, mint amennyit valójában fognak! Én pedig maradok az igényes szórakozásnál, színház, mozi, városi séta...
2019. július 19. 22:26 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (LA_mYWorld @ 2019.07.17. 19:38)
Sajnálom azokat a szülőket, akiknek a kölyke ilyen helyekre jár, és eme gyökértelen létet nevezi életnek. A gyerekeket is sajnálom, akik örömüket lelik ilyen fesztiválokban, és kívánom nekik, hogy fele annyit ne szenvedjenek az életben, mint amennyit valójában fognak! Én pedig maradok az igényes szórakozásnál, színház, mozi, városi séta...

Jézusom, rendesen süt a képmutatás a kommentedből. Miért van az emberekben ez a kényszer, hogy mások életével foglalkozzanak? Látom, nagyon leköt az a színház meg városi séta. rohog.gif És ezt úgy mondom, hogy az istenért se mennék el egy ilyen fesztiválra, mert nem bírom a tömeget (és én magam is élvezem a színházat, mozit és városi sétát, félre ne értsd). De rengeteg ember akit ismerek, és tudom, hogy egy értelmes és rengeteg jövőbeli tervel rendelkező egyén, elment a Soundra, vagy VOLT-ra vagy épp amelyikre tudott, mert néha az embernek jól esik csak kikapcsolni magát, fiatalnak lenni és olyan dolgokat csinálni amit egy hétköznapi környezetben nem tenne meg. Én sajnálom a jövendőbeli gyermekeidet, ha ennyire nem érted meg, hogy néha a fiataloknak a fesztiválra járás is beletartozik a szükségleteikbe, mert akkor szegények utálni fogják a tinédzser éveiket.
Valamint egy kis sidenote; eddig csak a fiatalokat emlegettem, de egyik ismerősöm apja-anyja szívesebben megy ilyenekre mint ő, mert egy kis lehelet fiatalság átélniük egy fesztivált.
Na, anyways, cheers. beer.gif
2020. február 12. 16:24 #9
- törölt felhasználó -    
Őszintén szólva megnézném ezt a helyet, de egyáltalán nem vagyok partikurv@, sőt az embertömegtől is rosszul leszek. Viszont ami a Balaton partján van, az rossz nem lehet (imádom a Balatont, az egész olyan hangulatos!)
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!