Starity

Megjelent Selena Gomez új albuma, a Rare

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. január 15. 23:22 #21
ForYou
ForYou
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.01.15.
Hozzászólás: 18
Csatolások: 0
Azonosító: 274657
Offline offline
Jézusom. Mind a ketten fejezzétek be.
Igaza van Shineformylovenak is és Zyra neked is.
Elsőnek is Selena tényleg nem egy kiemelkedő énekesnő. Az új album nekem sem nyerte el nagyon a tetszésem.
Nagyon sok dalban mintha nem is Selena karakteres hangja köszönni vissza.

Másodjára Zyra tényleg te álltál bele Shineba. Ő csak leírta a véleményét és mégha nem is tetszik amit írt, miért kell belekötnöd? Elolvasod, nem tetszik mész tovább. Előtte Te már írtál egy véleményt erről a cikkről, Shine mégsem úgy írt ide, hogy “Zyra neked nincs igazad,mert...” Egyszerűen leírta Ő hogy gondolja.

Shine, Te pedig ha a másikra azt írod kisfiú, akkor nem lehetsz sokkal érettebb nála hiszen leállsz itt veszekedni a nagy semmin. Ha érettebbnek érzed magad nála, akkor csak annyit kellett volna válaszul írnod, hogy “ Rendben elfogadom a Te véleményed is de az enyémen akkor sem változtatok”

Mind a ketten gyerekesek, makacsok vagytok. Zsák megtalálta a foltját és ezért nem bírtok egymás véleménye mellett elmenni. Az ilyen emberek amúgy elég nagy barátságokat szoktak kötni ha jobban megismerik egymást.
Szóval ahelyett, hogy itt szidjátok egymást és a rossz magyar mentalitást árasszátok, privátban beszéljetek és ismerkedjetek, ne pedig ítélkezzetek.
Sziasztok
1 felhasználónak tetszik: thundercloud
2020. január 15. 23:29 #22
Zyra
Zyra
visszatérő vendég
 
StátuszVulnerable
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.12.16.
Hozzászólás: 135
Csatolások: 0
Azonosító: 268280
Offline offline
Nem álltam volna bele az elején, ha nem írt volna zagyvaságokat, ő csak továbbszőtte, hogy hogy fogja élőben előadni stb. 2x is leírtam, hogy nem szeretnék többet itt beszélgetni, erre ő csak azért is irogat. Engem már mondom, hogy nem érdekel a véleménye, mert pont ezért tiltottam le. Nem voltam kedves, de had ne kelljen mondanom, hogy miért volt rá okom. Stream Rare, be happy. Köszönöm a lezárást ForYou. <3
1 felhasználónak tetszik: thundercloud
2020. január 16. 06:36 #23
- törölt felhasználó -    
Látom, elég nagy kommentháború zajlik éppen. Ennek ellenére én is le fogom írni a véleményem Selena albumáról. Először is én nagyon ritkán hallgatok pop zenéket, nem is álltam sok reménnyel neki az albumnak, mégis egy pozitív csalódás volt. A Rare szerintem cseppet sem lett unalmas album, sőt rengeteg mondanivaló van a dalszövegekben, ami szerintem a legfontosabb. Selena mindig is egy szimpatikus nő volt számomra, mégsem voltam soha rajongója. Ezzel az albummal azonban elérte azt, amit egyik pop énekesnő sem: napi szinten hallgatom az albumát. Véleményem szerint a Rare az utóbbi 5-6 év legjobb pop-albuma. A dalok közül ugyan nem tetszik az összes, viszont a Let Me Get Me, a People You Know, a Ring, a Look At Her Now, a Lose You To Love Me, valamint a Rare elképesztően jók lettek. Néztem pár interjút Selenával és egy hihetetlenül aranyos meg kedves nőt láttam, ő nem olyan mint néhány még nála is híresebb énekesnő, aki még a nevetésére is rájátszik. Nem értem, néhány ember miért áll ennyire rosszindulatúan hozzá, mert azt nem hinném, hogy Selena ártott valaha is valakinek. Az meg a legundorítóbb dolog, ha valaki egy ember olyan adottságaiba köt bele, amelyekkel született és nem tehet ellenük. Ezzel le is zárom a véleményem. #StreamRare
2 felhasználónak tetszik: thundercloud, Zyra
2020. január 19. 00:53 #24
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.06.
Hozzászólás: 211
Csatolások: 0
Azonosító: 264744
Offline offline
Egy jó dal van az albumon, a Ring. Ezért mondjuk kár volt egy egész albumot kiadni, elég lett volna kislemezként.
Unalmas, ezerszer hallott szövegek tőle. Bár találna valakit akivel boldog lehetne és ne kellene még 10 év múlva is azt hallgatnunk, hogy vele mennyire szemét volt Justin és milyen rossz neki és mennyire fáj, de nem baj, mert szívesen újra összejönne vele... Ezek után elgondolkodtató hogy vajon nem csak a hírnév miatt használja még J-t továbbra is vagy nemnormális szegény.
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok